Det kan inte vara sant

För ett år sedan så hade jag ju problem med att jag fick ont i bröstkorgen, och hade besvär med det ganska länge. Kunde inte träna och det gjorde ont varje gång jag hostade, och ibland bara av att andas. Fick aldrig något riktigt svar på vad det kunde vara men det försvann ju med tiden (och lite tabletter).  Blev då lite nervs idag när jag stod och höll på med maten, då det känns igen, i bröstkorgen. Som tur var så känns det inte nu längre men blir nervös när det bara börjar göra ont igen.

På tal om mat, lagade kyckling idag, och tror det blev 6 portioner av det som jag gjorde, 6 ändå ganska stora portioner så det hade nog räckt till fler. Men ska jag äta till lunch så delar jag dem nog på 2 (har gjort matlådor). Bra med storkok när man är fattig student!

I helgen har jag haft tacomys med ett gäng tjejkompisar på fredagen, och på lördagen (igår) så blev det impulsmys hos Elin. Tog med mig hundarna och promenerade ner på ålidhem, och gick inte hem för än kl 1 :D. Vi hade så mysigt så, babblade av oss lite.
Nästa helg ska jag hem till mammsen, vi ska på kalas på söndagen! Min lilla systerdotter fyller 2 år :). Dessutom ska jag hämta en "sak" jag köpa då ;). Dyker väl upp en bild på VAD det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0