Alla stjärtans dag

Som min vän Lovisa så vackert kallar det, och jag tillhör skaran som GILLAR dagen. Det är så många på facebook och diverse som tydligt uttrycker sitt missnöje över dagen, undrar varför. Många tycker att det bara är ett påhitt för att affärerna ska få sälja prylar och tjäna en massa pengar, men det är ju ingen som tvingar ner chokladaskarna och blommorna i halsen på folk, det är ju helt frivilligt att köpa eller att låta bli. Jag tycker det speciella sitter i enkla saker och gester, inte dyra prylar och diverse.
Jag är ungefär lika seg idag som jag var igår, försov mig nästan i morse då jag stängt av alarmet i sömnen. Som tur var så vaknade jag i god tid ändå och kom i tid till norrmejerier där vi varit på studiebesök idag. Vi fick se mycket intressant, bland annat lagret med västerbottensost, helt sjuk vad mycket ost det var! Varje stor ost tror jag vägde 18 kg.. TROR det var 18 kg, innan den skars upp i bitar, och varje sån stor bit kostade runt 2500 kr. Inte så konstigt att västerbottensost är dyr inte.
Lagom tills att jag kom hem så slutade mina alvedon att verka, tyg lite fika, började frysa som bara den, tog en dusch... Sen somnade jag på soffan i morgonrocken och sov i minst 2 timmar, hade ingen koll på tiden där längre. Jag FÅR inte bli sjuk IGEN! jag blir tokig! Vad gör jag för fel som blir sjuk stup i ett?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0