7 Veckor


   

Bild uppdatering!
Snart en vecka kvar tills lilla Isbjörnen blir min =).
Första kortet blev ju suveränt, fint ståkort för att vara så liten!
På andra kortet pussas det med Ziwan!
På tredje kortet är det spring och lek!

Längtar bara mer och mer, och blir mer nervös för varje minut känns det som.
Mitt hjärta kommer sitta i halsgropen på vägen till Umeå.
Ja Bykov halsbanden är till dig om du vill ha dem =). Tjejerna kommer dimpa i backen när de ser snyggingen som kommer och strosar på gatan!

Jag är en sorts kameleont..

... som anpassar mig så mycket efter vad andra tycker :D, ibland har jag ingen egen vilja, vissa punkter är ja jäkligt envis på, men sen när det kommer till ett ämne jag verkligen vill ha hjälpt med så blir det att jag lyssnar så mycket på alla andras åsikter så jag glömmer bort min egen, så när åsikterna är olika blir jag jäääkligt förvirrad :D.

Jag har gjort till en vana att titta på Sex and the City från 11 till 12 varje dag, trodde inte jag skulle gilla den serien så mycket som ja gör :D, jätterolig!
På torsdag ska jag in till Östersund och laga lite middag med en del av mina gamla klasskompisar! Lät som att vi skulle äta potatisgratäng med kött, och för Lisa blir det fisk (som inte äter något kött förutom fisk)  då, men kan ju vara fler som vill ha fisk för det. Sen åker jag hem emd Erik när han slutat jobba i Åre.
Saknar min Erik när han är borta på veckorna, hoppas att det inte kommer hålla på så här i all evighet =/, inte kul.
Och längtar tills det är valphämtningsdags, herregud va spännande! För varje dag får jag mer och mer pirr i magen! Både av förväntan och nervositet.

De här 2 halsbanden vann jag på tradera igår, (det svarta på det andra kortet såklart)  tycker båda är så häftiga, det andra tycker väl Erik är lite "gay" som han väljer att uttrycka det haha, men jag gillade att jag fick med ett svart koppel till det priset! För de kostar ju mer än dubbelt så mycket  i affärerna än vad jag betalade på tradera.
  

Uppdatering        

Här kommer en liten bild uppdatering på min blivande lille klimp!
På det första kortet är han 5 veckor (-1 dag)
Sen på miniatyrbilderna är han 6 veckor =), och i dag är det bara 1 vecka och 5 dagar
tills jag får hämta honom, om allt går som det ska vill säga.
Och i dag åkte Erik för att jobba, ensam igen då, så jag klagar inte över att springa i trappor för 3 våningar om dagarna när det ska ut och kissas, nä då, ja kommer ändå inte ha något bättre för mig direkt, och det ska bara bli kul, och vilken kondition jag kommer få =D.
Ska försöka åka hem i helgen, annars kommer ja ju inte hem på en månad, att komma hem när
jag hämtat lillen är ett tvång, haha, annars jäääklar!

Bilder, älskade bilder...

Jag och erik på helikopter tur! Tillsammans med Camilla och MattiasJag är galen i att ta kort, på allt! Jag håller ju på med projektet att bränna över alla mina bilder på cd skivor, och det var lättare sagt än gjort, för BARA i min mapp med kompisar har jag massssa andra mappar i mitt eget lilla system, det är som en labyrint, så som sagt, i BARA den mappen har jag ver 1500 filer på sammanlagt mer än 2 GB, ojojo, och det var bara den mappen, sen har jag mapp med familj, djur, strunsaker, Natur, Jag, Sommar 07, strömsund, stockholm, ja det bara fortsätter...Och i alla de mapparna har jag ju såklart ett myller av ännu mer mappar i olika kategorier, men är glad att jag håller ordning på korten i alla fall. Och det är det som är kvar, har bara bränt 2 skivor, med studentbilder och bilder från crousing, mantorp, kolmården, traktorrace och bulgarien. Och så kom Camilla med ännu er kort i dag från Mantorp och kolmården till min lycka =)! Ja men så blir det sörrö när man gillar att fota, till Anettes glädje kommer det bli mycket kort på Lille Bykov :D, Såg vilken gullig kommentar jag fått förresten :D, ja du Bykov, jag har sån beslutsångest när det gäller namn, alla kommer med förslag hit och dit så jag varken ut eller in, men jag har lite till tid på mig att fundera så du verkligen får ett namn att vara nöjd med! Så om du har något förslag bykov lille så säg bara till! Och hälsa tillbaka till Anette och alla!
Alla som har något bra förslag får gärna säga det, men om jag gillar det sen är ju min sak, haha.
Vill gärna ha ett lite ovanligt, ljust namn, inget som Boss, rex, snobben eller liknande =). Och ska höras bra och inte vara för långt, eller ett längre namn som man kan ha en finare förkortning till.


Här kommer lite mer kort från bland annat Mantorp, Första kortet är på vägen ner, Jag och Min erik!
Kort 2, Camilla och Mattias is getting romantic!
Kort 3, Jag med en katt som en filur kom och bar på axeln, han ville slå sig ner och dricka en öl med oss, han bodde tydligen på campingen pernanent och hade bott där i flera år. jag fick passa katten för den smet in under stugan en gång, så fick grannarna locka han med Korv. Och min hand ser skumt böjd ut.
Kort 4, Helikoptern vi åkte, fick köa ett bra tag, nästan en timme tror jag.
Kort 5, Erik, jag och Mattis (plus Camilla vid kameran) på väg in till kolmårdens Tigerworld.
Kort 6, Kort på min glada älskling som hämtar ut sin nyköpta bil, en bild säger mer än tusen ord om man kollar på det leendet.


Popping


Har kikat lite på filmer på youtube ja nog aldrig tröttnar på, med philip chbeeb som dansar popping, som ja tror är den coolaste dans ja vet! Skulle jag lära mig en dans så skulle det vara den. Ser så overkligt ut!

I dag har ja nog haft lite extra längtan efter min valpis, tror ja ska ringa Anette någon dag och fråga hur det går :D.
Huga va trött jag är, kommer väl gosa ner mig i soffan snart med lite popcorn å bara vänta tills Erik komer hem, kommer nog följa med och hämta honom (eftersom han inte får ha jobbarbilen längre).
Fasen va varmt de va här vid datorn nu.

Inte tokigt alls!http://ltz.se/artikel_standard.php?id=540600&avdelning_1=101&avdelning_2=142

De är inte illa Lille Per, att hamna i tidningen och allt!


Äntligen gardiner + Bildbevis!


I dag har jag äntligen lyckats få upp gardinstängerna i sovrummet, eller rättare sagt jag mailade och sa att ja ville ha hjälp av vaktmästaren eller vem fasen som helst som kunde hjälpa mig, så i dag kom vaktmästare och borrade hål i betongväggen och hjälpte mig att skruva upp fästena, när han ändå hade en skruvdragare, är sån jäkla bra service här :D, och brydd skulle jag bli annars eftersom jag inte har maskineriet för att borra i betongvägg :D. Så nu hänger det äntligen gardiner här! Första dagen med gardiner sen vi flyttade in för ca 2 månader sen :D. Det gjorde mycket tycker jag.
Och så har jag flyttat på vitrinskåpet, och bara för j gjprde det så var ja tvungen å flytta på en spegel på väggen också, för den hängde ivägen. Ja Elin hon fixar hon! Blir så glad när det syns så stor skillnad på när man skaffar nya saker, akvariemöbeln som Erik köpte (var meningen att vi skulle dela men nej då, så snäll min Erik) gjorde också väligt mycket, utan den hade ja ju inte ens kunna fyllt på akvariet än, för ja hade ingenting att ställa de på som skulle hålla.
Så nu längtar Erik hem hit mer än vanligt.
Och här Mattias, har du bilden på min gädda jag hade i akvariet förra året tror jag det var.
Och idag har ja fått bekräftat att det tydligen är något slags tillfälligt bönerum i källaren här, och de kommer för att be gaaanska ofta, inklusive mitt i natten. Tänk om någon skulle fjutta eld på våran källare? hjälp! Låter hemskt att de ska behöva bli bortjagade för att någon tänt eld på deras moské, bara av den anledningen vill ja ju inte ha dem i VÅRAN källare! Tur att vakten är här.

På grönbete
I förrgår var småknölarna ute som  "kalvar på grönbete" som Anette uttrycker det  =D, sött.
Var tydligen min Bykov som var Modigast och var ute först, min modige lillkille!
Var hemma i helgen och träffade min andra guldklimp kissen min, han måste rakas innan vintern för han har klumpar i pälsen, tror ja ska göra det när valpen min ska ha sin 12 veckors vaccination. Då blir det nog i kälarne.
Vi har komit fram med ett sånt bra namnförslag, Birk! vad tycker ni om det? Dår får han ju fortfarande ha ett namn på B.
Var och handlade lite saker i på Lillänge i förrgår, och köpte 2 matskålar på Rusta, som luktade RÖK!

Det står en herre vid en "Prevent bevanining" bil precis utanför mitt hyreshus, ja tror han står där för de där med att någon tänt eld på mosén här i strömsund natten mot fredag, och att det tydligen varit något bråk natten mot i dag. Han pratar med folk som går förbi. Jag sitter och spanar på honom från sovrumsfönstret, som är precis häre brevid mig. Kikade precis ut, och han är då kvar. Han spanar!

Jag och Erik var hemma hos mig i helgen, Per har köpt 2 nya bilar, så han äger nu för tillfälet 4 bilar. Gräsmattan som ja sådde om förut växer som bara den! den fläcken ser ut som en peruk av gräs jämfört med resten av gräsmattan :D, jag som trodde det skulle bli en tom fläck, en skallig gräsmatta! Vi var och hälsade på mormor på strandliden i går.
I dag när vi åkte tillbaka så tog jag med mig ett av mina små akvarium och en del av mina fiskar! Och när vi var på Lillänge i fredags så köpte vi en akvariemöbel, så nu är mitt större akvarium iordning gjort och det ser så snyggt ut, jag ska lägga ut en bild så fort jag får tillbaka kameran som Anna och Anders har i Monte Negro nu, och så köpte Erik en ny TV, en LG 32 tum HD, jättefin! Funderade på en 42 tum eller va de va, men den hade ju blivit enorm, och lite häftigare pris på den. Så nu börjar de bli riktigt fin här =), fint var de ju innan också men ett akvarium o en stortv gör en jäkla skillnad, speciellt när allt kommer in på samma dag.

Sommar, saknar dig redan!


Ben i solvärmen i den lilla parken på torgbrinken i Östersund! Vilka äger dessa smäckra ben då? Börjar bortifrån med Marre, Michelle, Marie, Malin och jag Elin. Kortet är från dagen efter studenten i Östersund då en skock trötta festare la sig och slöade i solen för att ta igen sig (det var inte vi som tog studenten men var tröttare och hade haft roligare än efter våran student). Saknar redan sommare, det känns som att det inte kommer bli någon mer dag som är snuskigt varm längre det här året, och jag som är en sån sommarmänniska! Jag gillar snö men jag blir alltid så blöt och kall, och det hatar jag, att bli blöt om fötterna på vintern är bland det värsta jag vet!
De här låtarna har jag fått på hjänan nu, gillar dem skarpt, Pussycat Dolls - When i grow up, Katy Perry - I kissed a girl och Madonna - Give it to me. De går om och om på youtube!
Och Veronica tycker jag liknar Madonna, men Veronica då! Att hon tänker på mig när hon ser Madonna. Det är för att hon bara sett mig på en del kort :D, jag skickar ju inte fula kort på mig själv såklart, bara dem jag är extra nöjd med =).
Längtar efter min Erik, ja de gör ja! Han slutar kl 10, så de tar väl kanske 3 timmar för han å komma hit, ska ja va vaken då eller? Vette fasen :D, ja får se, jag tror ja håller på att vända på dygnet, redan, bara för att jag inte har något att göra.
Ska bli så mysigt med valp, längtar! Ska ta masssor med kort, ja lärde mig den läxan för att jag nästan inte har något kort på Molle från när han va liten :(, ja har bara ett från när han är yttepytteliten, sååå söt, det finns ingenting som klår kattungar i söthet!
Man installerar snabbare bredband från telia sonera i vårt hyreshus. Och de borrar med något i tegelväggen som låter som att det kommer från självaste helvetesgapet! Vaknade halv 8 i morse av ett sånt jääääkla liv! Och de borrade hål i väggen med jämna mellanrum jag vet inte hur länge, men varje gång ja höll på att somna om så kom de igen.. BBBBRRRRRRRR!!!!!!, ja de är ju kul med bredband men de borrade på varje våning, utanför varje dörr, inklusive min, helt galet, får se när de knackar på då och vill pyssla på INNE i lägenheten.
Och jag längtar efter min valp! Jag försöker låta bli att tänka på det FÖR mycket eftersom ja tycker de är så lång tid kvar, 3 veckor på lördag, men de kommer väl gå skitfort bara för det, kommer inte alls hinna med. Ska köpa lite nödvändiga saker i morgon i Östersund. Sen så måste jag ju lägga in bilder på mitt akvarium när det är iordningställt, men nya akvariemöbeln och allt (om den inte är såld).

Öronen uppåt sträck!

I dag har jag fått lite mer info från Anette om valpisarna, de har börjat busa lite mera och så, lite mer fart, säger att det så gott som syns framsteg för varje dag. Såg på korten på hennes blogg också att de rest lite på öronen :D, så söta så! Vill fara och hälsa på igen ju! Men vet väl inte direkt om jag har skjuts både nu om jag vill hälsa på igen och när jag ska hämta valpen, så går det när man inte vill ha bil, eller vill och vill, för dyrt helt enkelt, och onödigt! Nä jag får nog försöka stå ut, det ska nog gå bra bara jag får bra uppdateringar, och det får jag ju, så det är jag jättenöjd med.
Samtidigt som jag tycker det ska bli skitkul är man ju rädd också :D, och det är ju klart, det blir ju en bebis man får hem.
Spännande spännande!

KusinernaKusinskaran, nästan allihopa, Anders fattas! Väldigt fint kort! Men suddigt lite suddigt just det här.
Måste göra om det här när alla är med :D.
I går fick ja till en ny design på min blogg i allafall, en gratis från internet. Jag är ej tillräckligt engagerad för att sitta å knåpa ihop en själv, inte nu i alla fall.
Pratade nyss med Erik, han fråga om vi skulle hänga på Camilla och Mattias till turkiet, ojoj, det är säkert jättefin i turkiet och det skulle ju säkert bli roligt men jag måste ju spara till valp, och jag vill inte ta ut mer pengar från mitt fondkonto om det inte är nödfall, och det skulle vara om jag måste ta ut till hyra till Erik. Känns som ja måste snåla som fasen, kommer leva på nudlar medans ja är ensam. Och så fråga han om vi skulle köpa en HD tv :D, och har jag inte råd med turkiet så har jag väl inte råd med HD tv heller, men jag får se hur det blir. Erik har ju aldrig varit utomlands. Jag har varit till Thailand, Mallorca, London, Bulgarien och Norge då :D. Känns bara just nu som att det är pengar som styr hela min tillvaro.

Bildbomb

            kolmården  Öppen spis    Erik och jag    
Många bilder i dag, måste blogga om det jag inte hunnit medans vi inte haft internet :D. Tar bilderna i ordning!
I går fick valparna fåt testa riktig mat! Men inget slår mammas mat där inte, inte riktigt än :D.
Helgen för 2 veckor sedan så tog jag, Erik, Mattias och Camilla en liten "mini semester" till Mantorp Park där det kördes med dragracing bilar och motorcyklar så det dånade långa vägar! Top fuel bilarna var ju det värsta jag varit med om någon gång, i alla fall i ljudväg! Så häftigt! Jag trodde man skulle hoppa ur kläderna när de gasade i väg, från 0-100 km/h på 0,6 sek, och 0-300 km/h på runt 3-3,5 sek! Vi åkte  på fredag morgon kl 3 och gick och tittade på vrålåken när vi kom fram, samma dagen efter, och på söndagen när vi skulle hem så tog vi och for förbi Kolmården! Har alltid velat åka dit! men ja fick inte se några delfinder, men de gör inget, för ja fick se en hel delfin show när jag var i spanien, men synd för de andra. Men tigrar fick jag se! och det väger tyngre! men de har ju tigrar på frösön också, men de här va tuffare, för de va mycket närmare!
Sen har ju jag och Erik tagit och blivit sambos, så här får ni 2 bilder på våran lägenhet som den ser ut för tillfället, men det kommer förändringar, bordet  står bakom tv ska flyttas brevid soffan, och så ska det stå en akvariemöbel där istället som jag förhoppningsvis har med mig från stan (östersund) nästa gång jag åker dit, det vill säga förhoppningsvis i helgen. Och murgrönan som hänger på min öppna spis mår skitdålig, så den kanske dör, ja kan fasen inte med murgrönor, jag är ganska säker på att jag vattnat den för mycket. Och datorn ni ser genom dörren är i sovrummet, och det är där jag sitter nu och glor.
Förra helgen var vi på diggilo, ja sket i yran, och de gjorde jag rätt i, skönare att sitta still och dricka varm choklad! Och så kunde man ju passa på att kika på thailändska paviljongen igen, kul för Erik som aldrig sett den. Ser så mycket större ut på utsidan än vad den är på insidan. Sen dagen efter så for vi till Östersund för att fira mormors 90 års dag på sjukhuset där hon för tillfället var, tråkigt för henne att behöva vara där då, men det gick bra, vi fick till det så fint så fint i ett rum vi fick låna, duken är egentligen en gardin :D, smart va!
Älskar Madonnas nya låt "Give it to me"
Har försökt mig på att ändra hela desginen på min blogg, men ja får inte till det, suuurt!
I WILL be back!

Syskonskaran


Hela syskonskaran, Bozzy, Brenda och Bykov (min blivande klimp) Lika söta allihopa!
Är glad att de flesta är positiva till att ja ska ta honom, kul att ha positiva tankar runt om sig.
Ska fara in till "la stada" (östersund) i heglen och handla lite saker jag inte har, så får vi se om det är något ja kommer beställa från internet, ja tycker frakten å det blev för mycket, onödigt, de är ju en bussbiljet in till östersund så strunt samma, ska då passa på att köpa in en akvariebänk så jag kan fylla mitt akvarium någon gång, jag ska ha zebraciklider i det, och i helgen ska jag öven ta med mig mitt lilla akvarium med mina fjärils ciklider till strömsund, skoj skoj, måste lägga upp kort på det med. Och så måste jag snart ta med min andra älskling kissen katten Molle till veterinären så han får bort sina klumpar i pälsen. Nu är jag helt djurbesatt (som vanligt).
Har ätit chips med dipp ikväll med Erik och tittat på Analyze this, mys pys, och jag gick som tikog på tändstickorna och tände 4 doftljus, 1 olje ljus och en sån som man har doft olja i. Blev så mysigt så!

4 veckors dagenI dag fyller lill hunden 4 veckor, alltså 4 veckor kvar tills jag får hem honom, hoppas allt går som jag vill nu då, framtiden är oförutsägbar, men klarar andra det, så klarar jag det.
Tingade honom i dag, så nu kan ingen sno honom framför näsan på mig!
Sat och kikade på en hemsida för jag ville beställa hundprylar, som matskålar, bajspåsar, klosax och ett halsband på rea, men med frakt och alt blev det mer än 100 kr dyrare så jag tror ja ska kolla på någon affär först, om ja inte hitta någon sida med billigare frakt  =). Annars får jag ge vika för trycket och beställa ändå!

Mine To BeHär kommer en bild på guldklimpen! Så fin så det är förbjudet! Vägde 470 g för dagen jag hälsade på, det vill säga i går.
Så liten så man är rädd att han ska gå sönder. Han ser nog lite mindre ut på bilden än vad han är också, för han ryms inte i min hand, men som det kanske ser ut som på bilden, men nästan :D.
Så i morgon fyller han 4 veckor, så då är det 4 veckor kvar tills han är hämtningsklar :D. Kommer längta ihjäl mig, hoppas Molle tycker om honom då, de är  ju Molle som är bossen (katten min).
Och lillasyster linnea längtar ju nästan lika mycket som jag (men bara nästan).
Visst förstår ja dem som tycker de är löjligt små, men det är en stor hund i liten kropp.
Har fått se kort i dag på ett vuxet syskon som var väldigt lik min sötis när han va liten, så där fick man en försmak om hur han KANSKE kommer se ut, riktig snygging va de :D.
Skulle ju tinga honom från internetbanken i dag, men de funkar ju fasen inte, så ja må ju göra de från banken i morgon på min lång lunch då så det blir gjort. Jag trodde ja skulle bli galen, handelsbankens sida funka å allt, men inte när man skulle klicka över sig till överföring, då stanna de, å ja logga ut å in flera ggr, å ha använt upp 3 koder för ingenting! Men ja fixa de i morgon!
En gång Chihuahua, alltid chihuahua!
Kram Kram

Valpis?

Kan det vara dags för valpis nu?
Ska åka och titta på 2 små klimpar i morgon, hoppas allt går bra. Nervös som fasen, men mest över buss tjorvet.
Bara jag sitter på bussen hem igen så kommer de gå bra :D, men ja blir alltid nervis när ja ska så långt.
Kenneln jag ska till heter Dedu och ligger i umeå  =). Och känns drygt med sammanlagt va 8.5 timmar i en buss.
Hoppas att det blir bra det här nu, de har gått dåligt förr, har råkat ut för så många oseriösa så de är inte klokt =/.
En sak som INTE skulle vara kul är om jag skulle få en hund som blev kryptokid eller utvecklade under eller överbett, och slkulle vara tråkigt om den inte blev utställningsduglig över huvud taget, nu köper jag ju en hund mest för sällskap, men jag gillar utställningar och tror det är något jag kommer vilja hålla på med.
Men ja kommer väl skita i det när ja väl ser sötnosarna, båda är så söta att jag inte riktigt vet viklen jag vill säga att jag är mest intresserad av, men det löser sig väl när man ser dem =), som Inger sa, valpen väljer nog mig.


Och nu bor jag och Erik i en egen lägenhet, äntligen, en tvåa i strömsund, nyrenoverad innan vi flytta in, nymålad och nya tapeter. Fint är de å finare kommer de bli. Ska lägga ut bilder när ja inte är så förbannat trött.

Var hemma i helgen, och for och tittade på diggilo med Erik, Mamma, Linnea och Anna, det var riktigt bra =).
Min mormor fyllde 90 i söndags, fick fira födesedagen på sjukhuset, ledsamt, men de gick bra, och i måndags fyllde lillasyster Linnea 14 år.

Och nu har vi internet =), mobilt, lite segt kanske, men duger utmärkt ändå =0).
På söndag jobbar jag sista dagen som vårdbiträda på strömbacka 2, får se om de ringer mig när de behöver mig, hoppas det, annars vet ja inte vart ja ska ta vägen =/, ja får se helt enkelt.

Kram Kram, återkommer med nyheter om valpisar.

RSS 2.0