Blivit besatt


Jag har blivit smått galen i att leta nya bakgrunder till telefonen, hade ju ingen usb kabel till min förra mobil så de gick ju inte göra nå med den, å inge mycket utrymme så de fick inte plats nå, men nu jäklar, har hittat en massa snyggt, helt gratis :D.

Tog en massa tok kort på lill hunden hemma i färsån, här kommer några.


Julklapparna och julgranen!


Ja då var den mest hektiska delen av julen över då, vad fick jag för julkappar då?
Mamma - Röda Handdukar, en lampa, en plattång, pengar och en aromalampa
Erik - En Nokia 5220 (den röda i mitten) express music,eller expressmus som det står när man ska skicka saker till mig över bluetooth)
Linnea - Vita handdukar
Anna - En reflexsförlängsningsdel till zeros koppel och scrapbookning saker
Per - Robert gustafsson dvd "Ur löjlig synvinkel 2.0"
Inger - Cult Design tvål pump och stickade sockar
Mattias och camilla - Bok "Kloka ord om hundar"

Känner på mig att jag glömt något.. men det kommer väl i så fall.

Julgran, före och efter. Jag och Linnea var julgransjagare som vanligt, och som vanligt ger vi oss inte för än vi kommer hem med ett praktexemplar!


Vilsen i pannkakan


Vad det känns virrigt i mitt lilla huvud nu! Väldigt konstigt. Känns som att något är helt på tok och att jag inte kan hålla ordning på saker, och kommer inte ihåg viktiga saker jag ska göra. Får börja käka omega 3, det ska ju va bra för minnet, jaghar ju tabletter hemma som ja fått av Erik, får sluka en sån, ska ju göra det egentligen men jag glömmer.
Och Zero är vilsen i pannkakan också, sitter och gnäller för ingenting, har mat, vatten, har varit ut, så ja la upp han på sängen, han kanske bara var var trött.
Var hos Anna förut och hälsade på, jag hade med mig lite falska potatisbakelser som jag gjort idag, men vi glömde äta dem, för vi bakade saffrans skorpor och gjorde lite godis, sen kikade vi på tv.

Kontaktbar


Ja jag har lånat Eriks telefon, han har en annan telefon på veckorna när han jobbar.
Men vad gör jag nu då? Pengar att köpa en nu för ? Njääää, har jag en reservtelefon?, njäää, de va den som la av.
Jaja, att ha en telefon är väl ingen bal på slottet heller, bara.... helt... uuunderbart!
Ska åka hem i helgen, i morgon rättare sagt, får se om de blir till att gå på Linneas Lucia, vet ju inte om jag får ha med Zero in, och vet inte hur mycket han skulle uppskatta det, ja inte för att de låter högt eller så, eller ja... alla tjattrande föräldrar som ska ha fika efteråt låter ju högre än ett helt sjungande luciatåg.

Grattis på födelsedagen Anders, hoppas födelsedagstårtan är god!

Det var då själva f*n


För ca 10-15 min sen, så tog min telefon och TVÄRDOG! Min gamm Nokia 3510i som jag haft för att ja slarvat bort min andra mobil, så nu har jag INGEN telefon, okontaktbar förutom på mail om jag inte får igång den, har satt i laddaren i den, den reagerar inte, testat olika uttag, funkar inte, den går inte starta.
Helt otroligt...
Jag har gaanska bra med otur nu för tiden jag. Inte mycket som går min väg nu.
Och det värsta, den dog precis när jag pratade med Erik.
Jaja vad gör man nu då? Inte pengar att köpa ny telefon för, får försöka hitta någon att låna, men inte kul att låna en i en halv evighet heller.
Får återkomma om med hur de går.

Cesar och hans hundarHar fått denna bok av min Erik, så snäll så :D, har hört mycket bra om den, så nu kommer jag väl sträck läsa den i veckan när jag inte har något för mig. Han är bra han Cesar!
I morgon ska jag anmäla mig till "Jobbgarantin för ungdommar" på ams, förstår egentligen itne så mycket om vad det handlar om men ersättning får jag :), och eventuellt praktik till slut.
I går åt jag Erik och Anna friterat, gudarns, lika gott som vanligt, Anna var mätt hela kvällen tror ja.
Ska ta tag i de sista julklapparna i veckan, Per blir svårast, men det ska nog ordna sig :D.
Har tagit tag i att skaffa en "snoppkopp" till lill hunden för att han börjat pinka inne hos folk, kommer bara någon droppe så det är ingen "pinknödig" grej.
I kväll blir det ostbricka och mumsmums, plus en hyrfilm! Anna tipsade oss om en ost hon tyckte va så god så nu har vi köpt den, en vitlöks ost som hette roulle eller något sånt.

Killens nya bädd


Var till stan i går med mina käre Erik och handlade lite julklappar, så köpte jag en ny bädd till zero för den han har är så svår tvättad när den blir smutsig. Så det blev tok mycke miljöträning för han att följa med in till Östersund, men det gick väldans bra, förutom att han blev så trött, men då tog man en paus innanför jackan, där man fick lifta mest hela tiden för att unvika alla fötter. Poppis blev han, som vanligt när man går ut bland folk, man får inte ha brått om man ska någonstans för man blir stoppad stuuup i ett :), roligt att folk är nyfikna.
Vad jag köpte för julklappar kan jag ju såklart inte tala om här :P.
Sen köpte jag ett vom ben åt lillen, så han har något smarrigare att tugga på när han håller på at tappa valpis tänderna, men fyy f*n vad det luktade när vi tagit bort plasten från det, luktade ren skit kan jag ju tala om, men Zero gillade det skarpt :D.

Fotat idag


I dag har jag testat att ta lite kort på Zero som jag kanske ska göra julkort av, men får se om det blir något av de jag tagit eller om jag testar igen sen. Kan visa adventsbilden jag tagit men julbilderna är lite hemlis än såklart, om ja ska göra julkort av dem :D, detta kortet har jag mixtrat lite med i photoshop också :).
Och där är min fina rosa metallic spargris som jag fått av Linnea i födelsedagspresent :D.

RSS 2.0