Nyfiken


I dag har jag varit nere till syster yster och hängt på henne när hon skulle uträtta ärenden på lunchen, hon skulle leta ett par 50 tals skor, vi hittade ett par så coola, svarta med vita prickar! skithäftiga, sen gick jag med henne och Anders på lunch på simonssons fiket, hon bjöd :), det är nästan så de fortfarande smakar räkor i munnen på mig.
Sen när jag skulle traska tillbaka igen så blev jag nyfiken och tog mig en promenix förbi huset där våran lägenhet är. Det går inte så jäkla bra att kika in genom fönstret eftersom den ligger på tredje våningen, men det stod en "popcornbil" (ericas uttryck) utanför, så ja hoppades att de va målaren då, för ja kunde se en tänd lampa i sovrummettaket :D, hoppas han är noga med våran fina fondvägg. Jag drömde faktiskt om den lägenheten i natt, och jag drömde att den blev riktigt fin faktiskt, jag tror såklart att den kommer bli fin :D, bara de inte ser så sterilt ut med jätteljusa tapeter överallt, men jag hade ju ljusa tapeter i krokom också, vita så gott som, ellet smutsbeige äckel färg. Så de här komer bli fint de :D, jag hade ju kunnat knacka på å se om någon öppnade, för att få tjuvkika, men ja tänkte så här, är de ändå inte klar med den nu så kan ja vänta lite så kanske ja å Erik kan titta på den samtidigt =). Men ifall de ska gå så måste de bli klar med den i morgon! De sa faktiskt en och en halv vecka, på måndag har de gått 2. Jag är fasen petig me sånt här :D.

Vel-pelle!


Men Anna då (optiker syster yster)., om jag skulle gå till dig varje gång jag fick tråkigt mm skulle jag ju uggla i din lägenhet varje dag, haha!
Ja ska kila ner till dig i morgon i alla fall, och köpa lite linsvätska, och be till gud att de ringer och säger att lägenheten är klar samtidigt! Fast det vore roligare om jag kunde gå å titta på den med Erik, så vi får se den samtidigt, kanske gör så i alla fall då, om ja kan hålla mig! ÄÄäähhh, den kommer säkert inte bli klar tills i morgon i alla fall (positiva Elin).

CH S*Akiram's Passionshot är namnet på kissen jag är intresserad av. Erik vet inte om han är lika intresserad, det gör ju mycket, men någon gång kommer jag ju skaffa en raskatt (så länge jag bor i lägenhet i alla fall) så va gör de om de blir nu eller om några månader?? Inte så mycket kanske. Jag är lite mer kattmänniska än vad Erik är tror jag nog, men de kommer bli som med Mattias, som sa att han skulle då inte ha någon jäkla katt, sen kära han ner sig i en kattunge som fick följa med hem!

I går såg jag en stackars ekorre, när ja skulle gå å jobba, som låg på trottoaren. Jag trodde den va död när ja va en bit ifrån, men när jag kom närmare så hade den ögonen lite öppna, och låg å flåsade! Stackars liiiiten!! Så ja stannade brevid den, och då krälade den in i gräset, lilla söta ekorren, de brukar ju skutta så glatt, men inte den inte, hoppas den bara fått sig en liten smäll av någon bil så den klarar sig! Men de får ja aldrig veta :D, de på jobbet tyckte också synd om den, "du skulle ha tagit med den" sa de, haha, jag tror de låtit annorlunda OM jag gjort det.

Jag har lust att åka hem jag, å hämta lite prylar, och hälsa på, känns egentligen inte kul att man inte kommer bo hemma längre, de kommer ju bli skönt att få ett eget ställe, men hemma är ju hemma, det riktiga hemma. Måste åka hem och bada i ån, annars är de ingen riktig sommar!

I hope you don't mind
It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody
This is your song
It may be quite simple but now that its done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now your in the world

I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now youre in the world
    


Väntar och väntar..


Vad tiden känns att gå sakta när man väntar på något roligt, vill ju se lägenheten, är så mycket jag vill göra! Flytta in alla saker, se nya tapeterna, elda i öppna spisen, sova i lägenheten för första gången när den är nyrenoverad och fin, fylla mitt akvarium! för det är verkligen en övertygelse om att man kommer vara kvar länge! För att flytta akvarium som är igång startade är en tålamods krävande procedur. Nu är ju mitt mindre tomt för tillfället (det är det större som är på bilden).
Hoppas vi inte har några stökiga grannar!
Har jobbat i 2 dagar nu, är ledig i morgon och hela helgen plus fredag såklart, så det är verkligen en mjukstart. men jobbar helg nästa helg, fan va dryyyyygt! Jobbar heeeela dagen, uäck! va tråkigt..
Vad mycket saker det är man vill ha, speciellt när man inte har pengar!
Jag ska vinna på lotto jag, ja ska sno Myhr's plan och vinna 25.000 i månaden i 25 år! Mouahahahaaaa!
Undrar vad man ska hitt på nu då? ingen aning.. glo vidare på internet eller glo på tv, vad mer kan man göra när man är ensam... =(.. äta.. jag äter ofta när jag har tråkigt, har väl klämt i mig ett antal riskakor de senaste dagarna, men de är tillåtna att äta i massor! Hur onyttigt kan det vara med riskakor? inte så värst onyttigt.
Måste uppdatera sen om hur det går med lägenheten! Spännaaaannnnddeeeeee!!!
Baj Baj

Elin och Erik fixar!

Nu är tapeterna till lägenheten bestämda, skickade in dem i går kväll =). Och de trodde att vi kunde flytta in till nästa helg, men då JOBBAR jag, va fasen, jag är ledig på onsdag och torsdag, men sen jobbar jag ganska många dagar i sträck, så ja måste nästan hem denna helg å hämta en massa av mina saker, tv:n, min dator, köksbord kanske, ett av mina akvarium, soffbord kanske, skrivbord, soffan går inte utan släpvagn, och en massa andra småsaker (men som inte är så små helt plötsligt när de ska in i bilen), erik får fixa säng, och han ska ha hem prylar från krokom också, så det kommer gå fort att fylla upp den 2:an.
Va spännande! Hoppas att det inte är några av tapeterna som kommer se ut som skit nu då! Det blir en väldans ljus lägenhet, men det är bra, för den har inte så mycket fönster. Längtar tills jag få se hur det är när det är klart! Och tills jag får elda i öppna spisen för första gången :D. Det kommer bli så fint så!
Ska jobba idag, från 16-21, drygt, i morgon blir det 8-17 tror jag, sen ledig på onsdag, sen 16-21 på torsdag igen, sen är jag ledig under midsommar :D.

Baj Baj
Puss På Erik

Trögstartad
Ja där stod man, för ett år sedan, det är så konstigt, för på olika sätt så känns det inte som så länge sedan, det beror på vad man tänker på. Har inte kommit igång riktigt för än nu.
Jag var i alla fall på Pers student på Torsta, gick fin fint, ap varmt, fint väder! Skönt på flaken?? haha.
Vi var i stockholm medans de tog studenten också, eftersom de tar studenten en vecka tidigare, lite annorlunda att ka flak där kanske. Bra helg vi åkte dit då :D, de va irak möte, stockholm maraton, kiss, konsert och student, gaaaanska mycket folk överallt, men det är det nog i vanliga fall också. Polisbilar, motorcyklar och helikoptrara överallt, och civila bilar, som passa upp på alla storfräsare!
Var med mina polers på kvällen på studenten i Östersund! Och som vanligt blev Marie och jag lämnade till vårat öde :D, men det göööör inget, vi är ett sånt radarpar, gud va kul vi hade, vi spanade, lyssnade, kikade, riktiga spioner var vi! Och så träffade vi någon lumpar kille som ville ha eller hade flatlöss eller va fasen de va han babbla i, vilket raggningsknep att prata om flatlöss.
Sprang ihop med en skitläskig kille utanför toan som stod å pratade med sig själv ungefär, som följe eftero ss en bit å tjattra innan han valde sin egen väg. Tack för det, ja va inte så trevlig med han, mouahaha!
Så här tycker jag, hur sur man än blir på sina kompisar så slåss man inte, ja fick ju en smäll i huvudet av en av mina bästa kompisar, som inte än bett om ursäkt, lågt.

Det går lite dåligt med mina hundskaffar planer, tiken som ja siktat in mig på, dog när hon valpade, så ingen valp därifrån för mig. Stackars familjen.. =,(.
Nu har Erik och jag tackat ja till en lägenhet, den ska tapertseras om i alla rum, och vi får såklart välja tapeter själv, så det ska vi göra bara Erik kommer hit någon gång =), har varit och lånat tapetboken. Och så finns det öppen spiiiiis :D, myyyysigt :D, ja som är en sån frusen människa kommer sitta 5 cm ifrån den varje gång vi eldar, hihi.
Längtar tills jag får flytta in, och flytta dit några av mina akvarium :D.
Jag vill köpa en massa cult design muggar och äggkoppar ur paus serien! egentligen vill jag ha massa ur kub serien också, men då blir jag ruinderad, nej  justeja, de är ja redan!
Nej men muggarna ska ja ha, 4 till tror jag, då har jag 6 stycken. Synd bara att frakten går på 70 späääännn!
Var och hälsade på syster yster i dag på lunchen, vi fixade pannkkor, gott, men fyy fasen va mätt jag blev.
Äh men nu ska ja kila å kika på tapet prov :). Igen..

Kram Kram!!

Behandla andra..

... som du själv vill bli behandlad. Det verkar inte gälla för alla människor. För många passar det bara att vara trevlig och fjäska när de vill ha något ifrån en, sen när det är ombytta roller så pratar man men självaste "jag bryr mig inte". Oftast är jag trevligare med människor än vad de förtjänar, och det är ju dumt.. eller? Nä jag ska börja skita i att vara onödigt trevlig, ska bara sluta bry mig, så får någon annan se till att göra första intrycket. Jag tycker jag läser av folk ganska fort, hur de är till sättet. Har oftast rätt.
Fasen va piss de va på tv:n i kväll, den här Nya norge serien verkar vara rätt dålig, har inte sett något, men blev inte så impad på reklamen. Men visst kan man inte veta till 100 procent om man inte tittat, men ja vill inte titta heller.
Hoppas det är seinfeldt sen i kväll, det är så braaaa.
På onsdag ska jag till stan och städa ur mitt akvarium lite, tydligen, vill ha hem det någon jäkla gång. Sen på torsdag tar ju Lillebror Per studenten, så då ska man se honom fara omkring på ett flak å gapa halsen av sig! ska bli skoj, ska ha med mig kameran, hehe.
Sne i helgen blir det middag för Per som tagit studenten och Anna som tagit examen. Nästa onsdag drar jag till tandläkaren, fy fasen, vill inte, tänk om jag har hål i tänderna så jag måste laga! Fan va dyrt de ska bli. De må ju va helt otroligt om ja inte har hål, har haft hål de senaste gångerna jag varit dit, men sist så lagade jag ju en massa början på hål, så ja får joppas att jag varit duktig med tandborsten nu då (antagligen inte). Sen den 16 börjar jag jobba, ska bli intressant att se hur det går, blev ju apsjuk efter introduktionen, det har inte gått över helt, känner mig dålig på morgonen när jag kliver upp fortfarande, men sen går det över.
Tappade ett vedträ på min vänstra stortå i dag, å herregud vilken svordomsramsa det blev! Har aldrig gjort så ont i min tå som de gorde då, började blöda framför nageln, såg inte vackert ut. Ja ojojoj, aldri har jag slagit i mina tår i något bord eller stolsben för att framkalla sån smärta.
Har också suttit och ryckt maskrosplantor på gräsmatttan i dag, beväpnad med en skruvmejsel, jag irriterar mig så mycket på de där maskrosorna. men bara när de växer i hundratal på grasmattan.
Nej nu må ja kila, eller, jag måste inte, men inte fasen tänker ja sitta här nå mer!
Baj Baj!
Puss på min Erik, saknar dig!


La huvudstada!

Hallooo!
Är ganska ny hemkommen från Stockholm och Annas examen!
Vi for med Anders (hennes kille) hemifrån EXAKT kl 8 på morgonen. Vi stannade och fikade 2 ggr, och kom fram ungefär efter 8 timmar eller så, ganska bra tid tycker jag med tanke på att vi hade släpvagn med oss. Första kvällen tog vi en promenix i området Anna bor i, jääkligt fin promenadmiljö må ja säga, var i någon slottspark.
Dagen efter gick vi å shoppade lite och kikade på gamla stan medans Anna gjorde sista tentan och var på sminkning. På kvällen var vi på examen, det var typ bara stipendieutdelning och 2 tal. Sen stannade jag på examensmiddag med Anna och Anders, medans Linnea och Mamma tog bussarna hem, vi trodde de skulle åka vilse faktiskt, men med 3 bussbyten tog de sig hem till vandrarhemmet på ett kick, och har aldrig åkt buss i stockholm ensamma förut, strongt gjort!
Sen var det examensfest!  Vi kom hem runt kl 3 på natten eller så. Gick på staden dagen efter, till hötorgshallen och där i krokarna.
Nu är man hemma, har hjälp mamma att sätta potatis i dag, hur lite som helst.
Har mailat en annan kennel i dag som jag haft lite kontakt med, fick skicka en ny presentation för den andra var borta, gör ingenting, vill bara ha en chans på en valp :) de kommer födas runt det 6/6, guuuud va spännandeeee!
Hoppas det blir en valp över till mig då... För då kommer de vara lev klara precis tills jag är klar med jobbet. Hoppas bar de går bra med nytt jobb efteråt då. De ordar sig, får säkert jobba på där mer, de behöver folk lite då och då.
Ska in på Pers Student den 5, ska bli fint väder då tror jag. Hoppas det.

So long!

RSS 2.0