Kom igen solen!

Jag vill ha finare väder! Det har vartit lite sådär med det. Är redan solbränd, har inte varit så brun som jag är nu såhär tidigt på året förutom när jag åkte till Thailand, men det räknas inte riktigt. Så på den fronten klagar jag väl inte =).
På onsdag morgon beger vi oss mot stockholm! kommer bli en lång dag, med släpvagnå allt, men men, har varit med om värre, när jag, och 2 kompisar fick vänta på Frösöns flygplats i 10 timmar för att flyget var försenat! Fyyyyy fan va dryyygt, och så fick vi bara 400 kr i ersättning.
Jag är en grubblare, jag grubblar över allt! Alla små och obetydliga saker grubblar jag över, jag överanalyserar, men hellre det än att bara kasta sig in i beslut och att SEN ska ta itu med konsekvenserna. Jag ska nog börja skita i allt istället, haha!

Färgade mitt hår för några dagar sen, blev någon konstig askblond färg, får väl se hur länge det dröjer innan man blir riktigt ljus igen, inte så jättelänge skulle ja tro, beror på hur mycket min utväxt kommer synas, antagligen inte så mycket nu, eftersom jag är råttfärgad, hehe.

Nej nu ska ja sova! Är trötter! ska försöka kliva upp lite tidigare i morgon tror ja, vi ska ju åka lite tidigare på onsdag.

God Natt!

Eurovision Song Contest

Är det meningen att man måste tävla med en skitlåt för att vinna eurovision eller? Det verkar som så. Tycker det bara verkar var sämre å sämre bidrag som vinner för varje år. Ja åt helsike med det! ;) Charlotte's låt var faktiskt en av de bättre, ändå kom vi på 18 plast, kanske hade hjälpt om hon inte ser åt som en kråka runt ögonen.
Spelade badminton med Lillsyster i dag, blåste som attan så jag stod i motvind med solen i ögonen, men det gick skapligt i alla fall, de funkar!
Höll på att bli mosad i går jag, när jag var och travade ved! var en sån hööög trave, som nåååågon travat så jääkla snee! så den tippade när jag var utanför, ja jag undrar hur många hundra kg jag hade kunnat få över ryggen om jag stått och plockat ved där inne, huvva, hade nog varit slagen gul och blå.
Mailat med en kennel i dag som jag haft lite kontakt med när jag gick på gymnasiet, försöker passa in det här så bra som möjligt nu! Har väntat på det här tillfället i 3 år, det får inte gå fel nu! det tillåter jag inte :), men det kommer det inte göra heller om jag får bestämma!
 
Charlotte PerelliSol! Äntligen!

Äntligen har vi haft en dag nu med lite mer sol! Så skööönt, har varit ute nästan hela dagen!
Följe med mamma till en "väninna" till henne, var skoj att få komma ut! haha!
Tror jag har blivit lite solbränd i dag kanske, lite lite, ännu bättre! Sista blev jag så röd att jag knappt kunde duscha för det sved som fasen!
På onsdag bär det iväg till stockholm! Måste börja packa, haha, jag hatar att glömma saker, och om jag inte bestämmer mig snart för vilka skor jag ska ha med mig kommer det väl slute med att 4 par åker med, aldrig! orkar inte med det, men vad gör man när alla kläder inte passar med alla skor, haha, måste ha valmöjligheter! Jag brukar inte vara petig när det gäller det, men nu fasen slår de slint snart.

Lyssnade på en låt i dag som jag har tillägnat en kompis och mig! Det är våran låt Erica! Gissa vilken det är! Tänk krogen!

Ikväll blir det Eurovision! yeeey! Jag är schalgermes! jaajaaaaaa. Låt mig vara det då!

Baj Baj!

Hundsjuk

Sött
Det är inte lätt när man är valpsjuk, men jag hoppas verkligen det blir av till hösten, nu jäklar får det inte gå fel, det får det inte, banne mig! Ska planera å höra mig för så gott de bara går! å snåla å spara pengar! Egentligen trodde jag den här bilden var ganska fake, pga storleksskillnaden, men med världens näst största hund brevid världens minsta så är det nog inte omöjligt =).
Jobbigt med kommentarer man får höra om sitt hundval, men orkar inte bry mig, många är positiva, många är okunniga (brukar förväxlas med negativ, fast det är samma sak). Vill ha både chihuahua och grand danois, men har hellre chihuahua som första hund är grand danois faktiskt. Ja jag skulle nog ha ett helt zoo om ja kunde :D.

Färgad Lins

Färgad Lins

Här är en liten bild på hur mitt ena öga ser ut med mina nya färgade linser :D, häftigt värre, men lite småjobbigt att ja ser lite blått i ena ögat för att den inte sitter rakt :/ (inte den på bilden). Vill inte lägga upp en mega bild på ansiktet såklart, haha!
Längtar tills jag kan skaffa puppy! Får hoppas att det inte skiter sig den här gången också, jag kanske måste sluta vara så kräsen :/.
Något intressant på tvn i kväll?? Rent hus! Det ska jag se :), sen är det väl greys anatomy eller? återstår att se, var på introduktion från 7 till 2 i dag. soft att jobba 75 procent :D.

Nya spännande linser!

Blomma

I dag fick man sina nya linser, blåa! häftigt värre! den ena sitter lite snett så man ser liiiite blått, men de gör inte så jättemycket. Undrar när jag ska ha på mig dem så folk ser :D, killen Erik tyckte nog jag såg läskig ut, inte mina ögon :D, de blev ganska mörka men blit väldigt blåa där det är ljust :D, häftigt häftigt. Hämtade ut linser åt lillsyster också =).
Var andra dagen på strömbacka i dag, har vant mig mycket vid de som bor på våning 3 fast jag inte varit där mer än 2 dagar, och i dag var jag bara där i 5 timmar, soft. I morgon och nästa dag ska jag vara på våningarna 1-2.. typ. Inte drömjobbet direkt, men skönt när man får första lönen och har lite mer frihet :). Är en del tanter där om är så söta så! Fick höra i dag att ja va så fin och vacker, haha.
Min Erik for och jobbade i dag, saknar honom redan, jag gillar inte att vara ensam på ett ställe man inte kan betrakta som hemma helt och fullt. Ska bli kul när syster yster flyttar till ström, synd bara att de är en bit till resten av familjen, de blir till att åka på helger och lediga dagar :D.

Läskig morgondag.

Jag med fåglen mupp

I morgon beger man sig till ett äldreboende för att få komma på introduktion, huvva, vill egentligen inte joba med sånt, vill jobba med det man lagt ner 3 år på, djurvård. Men jag vill ha stålar, och jag får väl ha som morot att ja antagligen kan få köpa valp till hösten, har kontakt med 2 kennlar som ska ha valpar till sensommaren, och en som ska ha till nästa vår som heter www.cutencools.se , och den är väl favoriten av alla :D, men ska jag försöka tima in med när jag har tid så beror det ju totalt på vad jag får jobba med efter sommaren, och det vet ja inte :/.
Jag hoppas verkligen på att det ska fixa sig den här gången =), för har haft så mycket motgångar, men ja försöker se positivt på saker :D (försööööker).
Ska antagligen skaffa fågel sen i sommar, men ingenting bestämt, men om det blir så, så väntar ja på en liten undulat som ligger i ett ägg just NU!
 


Min blogg!

Jag som fri människaMin blogg är här! trodde aldrig JAG skulle ha en blogg, men såklart så är ju alla så väldigt intresserade av mitt intressanta liv, så vad gör man inte för folket *ironiskt*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0