Eurovision Song Contest

Är det meningen att man måste tävla med en skitlåt för att vinna eurovision eller? Det verkar som så. Tycker det bara verkar var sämre å sämre bidrag som vinner för varje år. Ja åt helsike med det! ;) Charlotte's låt var faktiskt en av de bättre, ändå kom vi på 18 plast, kanske hade hjälpt om hon inte ser åt som en kråka runt ögonen.
Spelade badminton med Lillsyster i dag, blåste som attan så jag stod i motvind med solen i ögonen, men det gick skapligt i alla fall, de funkar!
Höll på att bli mosad i går jag, när jag var och travade ved! var en sån hööög trave, som nåååågon travat så jääkla snee! så den tippade när jag var utanför, ja jag undrar hur många hundra kg jag hade kunnat få över ryggen om jag stått och plockat ved där inne, huvva, hade nog varit slagen gul och blå.
Mailat med en kennel i dag som jag haft lite kontakt med när jag gick på gymnasiet, försöker passa in det här så bra som möjligt nu! Har väntat på det här tillfället i 3 år, det får inte gå fel nu! det tillåter jag inte :), men det kommer det inte göra heller om jag får bestämma!
 
Charlotte PerelliKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0