Kom igen solen!

Jag vill ha finare väder! Det har vartit lite sådär med det. Är redan solbränd, har inte varit så brun som jag är nu såhär tidigt på året förutom när jag åkte till Thailand, men det räknas inte riktigt. Så på den fronten klagar jag väl inte =).
På onsdag morgon beger vi oss mot stockholm! kommer bli en lång dag, med släpvagnå allt, men men, har varit med om värre, när jag, och 2 kompisar fick vänta på Frösöns flygplats i 10 timmar för att flyget var försenat! Fyyyyy fan va dryyygt, och så fick vi bara 400 kr i ersättning.
Jag är en grubblare, jag grubblar över allt! Alla små och obetydliga saker grubblar jag över, jag överanalyserar, men hellre det än att bara kasta sig in i beslut och att SEN ska ta itu med konsekvenserna. Jag ska nog börja skita i allt istället, haha!

Färgade mitt hår för några dagar sen, blev någon konstig askblond färg, får väl se hur länge det dröjer innan man blir riktigt ljus igen, inte så jättelänge skulle ja tro, beror på hur mycket min utväxt kommer synas, antagligen inte så mycket nu, eftersom jag är råttfärgad, hehe.

Nej nu ska ja sova! Är trötter! ska försöka kliva upp lite tidigare i morgon tror ja, vi ska ju åka lite tidigare på onsdag.

God Natt!

Kommentarer
Postat av: Stalkern

more pics!

2008-05-28 @ 09:41:59
Postat av: Marie

Hejsan :D
Allt bra med dig!? Du får hälsa systeryster från mig :) Tänkte jag skulle försöka fara upp och hälsa på sen när hon e klar och hemkommen! :) Kramar!

2008-05-28 @ 13:01:41
URL: http://www.nogg.se/armie86

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0