Nya spännande linser!

Blomma

I dag fick man sina nya linser, blåa! häftigt värre! den ena sitter lite snett så man ser liiiite blått, men de gör inte så jättemycket. Undrar när jag ska ha på mig dem så folk ser :D, killen Erik tyckte nog jag såg läskig ut, inte mina ögon :D, de blev ganska mörka men blit väldigt blåa där det är ljust :D, häftigt häftigt. Hämtade ut linser åt lillsyster också =).
Var andra dagen på strömbacka i dag, har vant mig mycket vid de som bor på våning 3 fast jag inte varit där mer än 2 dagar, och i dag var jag bara där i 5 timmar, soft. I morgon och nästa dag ska jag vara på våningarna 1-2.. typ. Inte drömjobbet direkt, men skönt när man får första lönen och har lite mer frihet :). Är en del tanter där om är så söta så! Fick höra i dag att ja va så fin och vacker, haha.
Min Erik for och jobbade i dag, saknar honom redan, jag gillar inte att vara ensam på ett ställe man inte kan betrakta som hemma helt och fullt. Ska bli kul när syster yster flyttar till ström, synd bara att de är en bit till resten av familjen, de blir till att åka på helger och lediga dagar :D.

Kommentarer
Postat av: Äna

Jag håller med, inte kul att vara ensam och man inte riiiktigt har något att hitta på!

2008-05-14 @ 16:16:01
Postat av: Äna igen

Bild på linserna (på ögonen), tack! =)

2008-05-14 @ 16:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0