Ensam hemma

Så var det dags att få en ny låt på huvudet då.
Kanye West -  Love Lockdown
http://www.youtube.com/watch?v=xiRX6Gk5ym8

I dag var Erik tvungen att åka tillbaka på jobbet för att de inte kunde flytta i torsdags, skit att man ska behöva åka på helgen. Men kommer ju tillbaka =).
Och vi surrar med Johan om att det ska bowlas idag för att fira dem som muckat, men vet inte ens om ja har lust, blirt bara en massa bök om vart vi ska sova, och vad jag ska göra med Zero, så kanske stannar hemma, vet inte än, ingenting är ju ordnat.

Ska försöka lära lillen något nytt sen, håller på med ligg men det är lite trixigare tycker ja, han är ju så jäkla lättlärd så det går ganska enkelt att lära honom nya saker.


Söt i alla fall :DFast man ser ut som ett skelande monster ibland så är man i alla fall ett sött monster =).Men lägger upp en normal bild också så ni får se vad fin han är när han sötar till sig också ;)


Möbel uppdateringHär har man tagit över syster ysters tv möbel, skitbra! Jättebra utfyllnad på våra i övrigt tomma väggar. Hämtade den i går (söndag) så det såritne så tok mycket på den än, får flytta runt på saker och känna efter vart de ska stå :), vi har ju mycket småprylar så det ska lösa sig, haha!
Och hos syster blev det jättefint, mycket mer plats och öppet!
Så den som vill kan ju få köpa våran gamla tv möbel då :D.

Har lagt in lite saker på tradera för första gången, trodde det var bökigare än va de va :D.
Nu komer jag väl få total tradera feber och lägga ut prylar så de bara skriker om det, kommer sluta med att jag sålt alla småsaker jag äger :P.

I torsdags var vi och tittade på sabaton på plaza i Östersund. De var riktigt bra! Är väl inget band jag lyssnar stenhårt på men har blivit lite eftersom Erik gillar dem så mycket, men live var de tok bra!
Sen när det var slut så nappa jag åt mig ett plektrum (de slängde ut plektrum i publiken på slutet) som det var fler än mig som var ute efter, det kom bara farandes på golvet för jag tror det var någon som sparkat fram det från scenen, så ställde jag mig på det och vänta lite innan ja plocka upp de (de va en tjej som kika vart de tog vägen) , gav det till Erik som en liten souvernir eftersom det var han vi åkte med, och eftersom han fyllde år i förrgår (grattis igen älsklade)! Så då var ja tjuvig!

Erik's dag Idag!Grattis min Erik på din 21 års dag!
Här är Eriks födelsedags tårta som Camilla gjort till honom. Enorm var den, det blev väldans mycket kvar, får äta tårta i flera dar! 
Nu ska vi titta på film som vi hyrt, dricka lite Baileys och Whiskey, och myyys pyyyysa!

TiggVar tiggare ute på Ström idag, ganska många och ganska jobbiga, gav bort rosor för att de ville ha pengar, fick en tia eller nå sånt för rosen ungefär men inte mer, hade precis varit på bankomaten så hon såg ju min hundring som ja stoppaner i plånkan, trodde hon skulle få den, no way! Fick lite växel, såg lite sur ut, "men va glad att du får ett öre" tänkte jag bara, gillar inte när folk kommer fram med lappar med snyfthistorier på, måste du tigga pengar så var ärlig åtminstone.
Gjorde en liten film om Zero idag, ska väl lägga ut den på youtube men den är så stor så de tar nog ett tag at lägga upp den, bara de som är jobbigt då.
Har varit ute och köpt en julklapp idag, till Erik, hoppas han blir glad, och nöjd. Födelsedagspresenten är fixad, eftersom han fyller år på lördag :D.

På torsdag ska jag, Erik, Camilla och Mattias på Sabaton i Östersund, ska bli intressant att se dem, lyssnar inte så mycket på dem annars förutom när Erik lyssnar, men det ska bli roligt. Zero ska vara hos Anna och Linnea.
Har varit på halv knepigt humör, men kan bero på att jag äter lite taskigt.
Tror jag ska uppdatera hemsidan lite.
Baj baj

Bowling


I går åkte jag, Erik, camilla och Mattias in till östersund på firmafest på Bowlinghallen. Det gick skitdålig för mig från början, första kastet så rullade klotet in i bommarna, Camilla tyckte jag var "blond", haha. Men sen du körde jag ikapp, och det slutade med att Mattias kom först, jag 2a, Camilla 3a och Erik 4a, Erik som låg 2a först, för mig var det att ju mer ja drack desto bättre gick det, och tvärtom för Erik.
Sen gick vi på Plaza där vakten var så snäll och släppte in oss fast det var 23 års gräns.

I dag har mamma skjutsat hit Linnea som ska praktisera hos syster yster Anna i veckan, vi har ätit mat från Annexet och nu ikväl ska jag och Erik titta på film, vi har hyrt Narnia, men kanske ska ta en mys dusch först!
Saknade Zero i går :D, min lill skrutt, först var det nästan lite jobbigt med den stulna friheten (som jag var mycket väl medveten om innan) men nu vill jag knappt lämna honom.

Julfin!


Fixade ihop denna halsduk åt sötskiten i går, måste ju vara julfin han också såklart!

Mattias, Camilla och Marielle var hit nyss, busade med Zero som alltid blir så glad när det kommer lek kompisar och hälsar på, men blev lite väl toki och började som vanligt bitas, och blev lite för mycket nu så matte sa till på skarpen, tycker inte mattias ska få fingrarna tuggade på, det gör ont fast de är så små, dålig ovana som sak bort! Mig vågar han inte gnaga på (ok ibland smakas det lite) för jag har sagt åt honom så många gånger, men de han inte träffas så ofta eller de han inte känner testar han alltid att gnaga lite på, en idag faktiskt som sa ifrån åt honom lite mer på skarpen, bra gjort!
Vill inte att det ska vara något som hänger med tills han är vuxen, händer är inga leksaker Zero lille gubben.

Var hemma i Färsån från i går till idag, skönt att fara hem en sväng =. Åkte med Camilla när hon skulle jobba i Hammarstrand. Fick låna med mig Camillas kamera för att filma honom, har ju inget ljud på min kaera, riktigt tråkigt, men nu har jag massor med film :D, ska fixa så hon får tillbaka den i morgon.

Längesen jag bloggade men kommer ändå inte på så mycket att skriva, kan skriva att nu väger lill gubben ca 1500 gram :D, börjar bli stor kille (kan tolkas på flera sätt).
Måste slänga kudden hans tror jag, han är besatt av att jucka på den, just nu spöar han upp den, så jag vet inte riktigt vad det är för förhållande han har med den där kudden egentligen, inte bra, inte bra.

Jag och lillbebisen!


Jag och lillhunden har varit hemma i helgen.
I morgon ska jag baka lite åt mamma till jul, jag ska göra falska potatisbakelser (napoleonbakelser).
nu ska ja sova, seeent.


RSS 2.0