Usch och blä

Lill Zero har ju blivit förkyld han lillen, och ska behandlas mot noskvalster för säkerhets skull, tycker det låter ganska äckligt med noskvalster.. Och misstänker starkt vart han fått det ifrån, har bara varit omkring en hund som haft noskvalster i samma svängar. Mycket ska man behöva ta. Jag tycker antibiotikan han få luktar så otroligt illa, det är som att man får kväljningar när man luktar på den.

Gissa va ja lyckas med för någon dag sen då, skulle ta ett ägg ur kylskåpet men så satt botten fast kvar i kartongen så ägget gick sönder på något mirakulöst vis utan att jag ens märkte det (misstänker att det var sprucket hela tiden), och det gick sönder precis nör jag lyfte det ur kartongen som var på en hylla ganska långt upp, så hela innehållet for ut på mig, min arm, mina byxor och spasch ner på golvet, Zero blev brydd, och jag blev helt paff, fulla byxorna med ägg.. men jag såg det komiska i det.

Är hemma i Färsån nu i alla fall, ute i vildmarken.Ganska skönt med tystnaden, somnade en sväng på kökssoffan när ja kommit hem, med rispåsen man värmt på. Varmt och mysigt! Ska försöka ta lite höst kort på Zero i morgon kanske, hoppas det är fint väder bara =).

Nu har korten från fotograferingen på Zero kommit, rå kopiorna som man kan se och beställa ifrån, kan inte bestämma mig för vilka kort jag vill ha, det kostar ju en del.

Fina killen!Har fått ett nytt halsband! Så fin man blev då!
Köpte det av en tjej på chiforum.se för 35 kr :D
Håller på att titta på desperate huousewifes, roligt att de spolat fram 5 år men var nog bättre innan tror jag.
Ska kanske åka hem på torsdag, blir nog så, men ja är så velig så ja kan ju ladrig bestämma mig, haha. Det blir nog så.
Zero har åkt på en liten förkylning, så han ska ha antibiotika i en vecka, hade det hemma så det var fort gjort att börja behandla honom. Ska behandla för noskvalster också, vetten tyckte det för säkerhets skull, det går tydligen mycket noskvaster i Strömsund nu, och förkylningar också.

Tok hund!


Ikväll blev lillen lite extra tokig efter att Anna och Anders var här, det var så roligt så sen blev de full fart.

Vad gjorde jag i helgen då? Jag, Erik och Anna tittade på film, nya Hulken filmen, och var onyttiga med chips och annat smask.
Var och letade efter Mattias etui efter bil olyckan, huga, änglavakt säger jag!
Sen har jag väl myyyst lite kanske :D

Håller på att testa nya linser, men de är lite mysko ibland, måsta kanske kolla upp de där, inte så starka som man hade önskat kanske.
Så ska ma försöka komma hem i veckan, skulle vilja hälsa på farmor, de va ett tag sen.
Har hört runt efter jobb idag lite, så smååå chanser att man hittar något men försöka duger.
Känns som att varje gång man tycker att man hittar något som man skulle vilja hålla på med så är det alltid någon som inte håller med riktigt, att "nä men de gåååår ju inteee!" med mera. Många som tycker så olika.
Ska hälsa på Anna i morgon på lunchen, de skulle bort på kvällen.

Hemma igen!


Så var man hemma igen efter besöket hos Erica, kom hem i natt, var trött som fasen. har haft så roligt hos Erica, och Zero har också haft roligt, fått nosa på lite andra hundar, under sträng övervakning och fått träffa nya beundrare.
La upp ett kort  på duktiga killen när han hoppar hinder =). Sen ett kort på ett gäng i Ericas rum när vi hade kollat klar på skräckfilmen Mirror, bara jag och Erica som tyckte de va läskigt, Zero är inte med på kortet för han satt i mitt knä i skydd från "bestarna" (även katten pajas är best i jämförelse med Zero)

Hos Erica


Så var man hos Erica och hälsar på! Hon tränar backa med Dini för tillfället, han är så duktig så =).
Har tagit lite fina kort idag på hundar och mattar och alltihopa!
Var på Arken i sundsvall i går och tog fin fina kort på lill killen, ett exemplar kort jag fick här. Ska beställa sen.
Sen har vi busat lite och tränat också på bruksundsklubben.

Ny frissad!


Var och klippte mig igår, herregud va det var på tiden, det var en hel del hår som rykte där, och det känns, och det känns braaa!!! Och har nu en sne lugg också, kan ha den lite hängandes vart ja vill :D, å håret korvar upp sig som fasen nu när de inte är så tungt. Känns bra!
Jag vill köpa en platt tång till luggen, finns ju ganska billiga på tradera. Ska kanske färga håret också, blir kaaanske imorgon, och då blir Anna Panna färgningsansvarig =).

Zero i Länstidningen
http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=552906&avdelning_1=101&avdelning_2=106

Nu Erica!!!


Här har du Erica :D, en whippet bara till dig =).
Gick inte skicka den på msn, kom typ inte på mailen, så detta blev alternativet :D


Weiii! Ny kompis!


I dag knackade det på dörren! Utanför fanns matte, mattes mamma och denna lilla söta tjej! Hade hört att de skulle finnas en till chihuahuavalp i samma ålder som Zero i Strömsund och tadaa! De hade ganska roligt i gräset, de va lite trögstartat för Zero har ju inte kunnat bus med någon hund i sin egen storlek än så han var liite skeptiskt, men till slut for de båda som torpeder över gräsmattan! Så söta som socker båda två! "Henne vill ja leka mer med tänker nog Zero, en kompis i min storlek!" Jag tyckte det var väldigt roligt, man känner sig inte så ensam :D.
Var hemma i färsån från fredag till lördag, skönt, min säng var skön, och lill killen har haft det jätteroligt! Busat som bara den, fick ju leksaker av "mormor" haha, 2 stycken, en repknut precis lagom storlek och en mini tennisboll! Så sööta så! Ska lägga in någon bild senare.
För några dagar sen så såg jag en av de finaste blommor jag sett, en orkidée på inter flora i strömsund, men ack så dyr, tror den kosta runt 260 kr, vill haaa, men känner inte att ja kan lägga så mycket pengar på en så dyr blomma åt mig själv, tragiskt å köpa sånna blommor åt sig själv, haha, får sätta ett kort på den och skriv att den är från någon annan, hihi, vad gör man när man aldrig fått en blomma förutom rosor på skolavslutningar och buketter på födelsedagar (har fått en zamfoolia av mamma, puss).
Pratade precis med Erica, men de avbröts, aj då, säkert slut på batterier. Vi måste försöka träffas snarast! innan valpisarna växer upp! Ja de va mina höjdpunkter från helgen, visst är den inte slut men har inte så mycket hopp för resten av denna söndag kväll.

Kameraskit


Måste konstatera att det måste vara något fel med min kamera, den varnar för låg batterinivå i tid och otid, sen kan den funka hur bra som helst, med samma btterier =/, jaja, huvudsaken att den fortfarande funkar, och att den tar kort!
Har tagit lite kort de senaste dagarna på lill knulen, och tog lite kort när jag och Inger var till veterinären med Zero och Bianca, Zero fick sin 12 veckor vaccination och Bianca fick en vaccination, kloklippning, tandstensborttagning och drog ut tänder, en helt annan hund blev det nog!
Jag ochlillen var ute och lekta häromdagen för solen sken så härligt, då var det full fart! och sin pip leksak tröttnar man nog aldrig på, för den får man spöa när ma inte får gnaga på andra saker, och så har han ju sin mini kudde, som han också får spöa istället för att ge sig på och antasta Nalle puh nallen!
Min mobil är borta, har ja råd att köpa en ny? nej! Men jag kanske får TA mig råd då, eller så får ja stå ut med min gamm Nokia 3510i haha! Ska hämta den i helgen, tur att man har en reservtelefon i alla fall! Sak i alla fall spärra min gamla telefon så den blir obrukbar, så har ingen annan användning för den heller när inte jag får ha användning av MIN EGNA TELEFON!
Ska åka hem till Färsån i morgon, har ju en del kvar som inte träffat lill knulen också som gärna vill det =), får se då om Inger hunnit klart med täcket hon håller på att sy till Zero, så gulligt! kamouflage mönstrat! Bra när det blir kallt, och som restäcke föreslog Inger! Ska lägga upp en bild på det så fort det är klart, och när jag har tid =). Önskar jag hade en symaskin :D, får sno den hemma! Är lite roligt att sy ju faktiskt =).
Saknar min Erik, och saknar att prata med min Erik, har pratat med han en gång sen i måndags, eftersom att ja inte har någon telefon, men han kommer hem i natt, thank goood!

Men nu Elin, ta dig i skinnet!


Ja det tänker jag! Jag måste bli lite hårdare på att säga ifrån när folk kommer och blir allt för framfusiga med Zero, jag förstår inte riktigt hur folk tänker när de kommer och ska hälsa på lillen, och rycker upp han i famnen utan att ens fråga?!, visst VERKAR de inte som om han bryr sig så mycket om de för han är så galen i folk, men OM det är så att han gör det så vill jag inte att han ska bli en änglsig hund som kommer bli rädd för att gå fram och hälsa för att han inte gillar att bli upp plockad av folk han inte känner. De som står mig nära är det skillnad med, för de vet hur lätt det är att det händer en olycka och jag har talat om hur de ska hålla honom och att han kan bli upplyft om han fått hälsa ordentligt och inte verkar tycka det är någon fara, men främmande folk litar jag inte på för de vet inte hur de ska hålla (om de inte är vana med småhundar) och de skulle ju aldrig gå fram till en pitbull valp och rycka upp han i famnen utan förvarning, och om folk frågar säger ja faktiskt nej. En dam som ja sa till innan när hon frågade om hon fick gosa med han, att hon inte fick lyfta upp han,  blev brydd, det syntes, tänkte "men varför får jag inte det?", det syntes så väl att hon tagit det för givet bara för att han är liten. Nä jag gillar inte när folk tar det för givet, och då menar jag främmlingar som jag eller Zero aldrig träffat förr. Är som sagt orolig för att folk ska tappa honom först och främst, sen att han kanske inte gillar det och blir reserverad mot folk, och att jag inte gillar när folk tar sig friheten utan att fråga. Och saken är att det kommer inte sluta heller, jag vet mycket väl att det kommer hända många fler gånger, både nu när han är liten och sen när han är vuxen (eftersom han fortfarade är liten till storleken). Han är en väldigt knäig hund och gillar att vara i knät på folk och så, men det gör det inte själklart med friheter. Tycker det är väldigt roligt när folk vill hälsa och visa sitt positiva intresse för han, men det är inte ok. Så, Elin, ta dig i skinnet och bli duktigare på att säga ifrån INNAN folket på promenaden redan hunnit rycka upp honom i famnen! Ja Elin, Ska bli!
Ojojoj, ivkäll är det 3 program jag skulle vilja se, men det skulle innebära att jag blir sittandes framför apparaten i 3 timmar, å shit, först roomservice, sen greys anatomy, sen Generation Fett. Jaja, får se hur ja gör =), är ju inte direkt att jag har nå bättre för mig.
Zero håller på att spöa upp sin mini kudde, han är helt galen i den kudden, väldigt bra sätt att göra ifrån sig lite energi på, för på förmiddagarna och mitt på dagarna är han helt tokig! Så pigg så det finns ingen stopp!
Har sagt till Inger att hon kan smsa eller så de dagarna hon står ute på torget och säljer så promenixar jag och lillen förbi och hälsar på =), kul att ha någon att prata med förutom alla de som bara är intresserad av Zero =P. Och så brukar ja hälsa på Anna och hon hälsar på mig =), det förgyller också vardagen så mycket =). Så mycket värt att få prata strunt med någon :D, bara man har någon att prata med!
Kram Kram!

RSS 2.0