Aldrig en paus


När man slutat oroa sig för en sak kommer det genast något annat som tar över. Just nu vill jag bara få min lill kille friskförklarad! Så får jag ta medföljande problem efteråt. Kan inte sluta tänka på det.
Han kunde ju dött, kanske lite uttjatat att ja skriver om de varje dag, men de är för att de är de ja tänker på varje dag, nästan hela dagarna, på så sätt har vi ju haft tur, att han inte dog alltså, eller bröt flera ben i kroppen, men hade varit mer tur om han inte gjort illa sig alls, eller om de aldrig hänt över huvud taget.
Det märks skillnad på honom från innan såklart, han sover mer, äter inte lika mycket, men det kan ju bero på medicinerna också, men då äter han lite bättre för varje dag. När han väl busar är de sån fart som de brukar vara, men vill sova mycket mer nu, min lilla stackare! Han har fått så mycket "krya på dig" tankar av alla.
Antibiotikan han får morgon och kväll är ingen höjdare, och den luktar fruktansvärt illa, får nästan kväljningar av att lukta på den, ska ha den snart, får den 10 på morgonen och 10 på kvällen.
Tog nyss å kissa på golvet också, mitt framför näsan på mig, haha, kaxmört!
Alla korten i det här inlägget är tagna idag, var och köpte nya batterier till kameran idag, den äter batterier, knäppt.


Kommentarer
Postat av: Kennel De Du

Vilken sötnos han är, nu hoppas vi att det inte händer något mera för dig och sötnosen... Bara vaccinationer framöver hos veterinären..

2008-09-26 @ 20:02:46
URL: http://www.kenneldedu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0