Full fart!

Snacka om liten racer hund man fått hem, när han sover är han så himla lugn och rofylld, när det är lekdags är det full kareta med alla som än vill leka med honom =), matte Elin är lite tråkig för eftersom hon måste kliva upp flera ggr per natt så vill hon sova lite på dagarna, tråk matte!
Har börjat må lite små konstigt sen jag hämtade hem honom, och hoppas det inte beror på honom utan att jag bara kanske är lite små sjuk.
Nu är det galopp genom hela lägenheten som gäller medans jag skriver det här, har ju varit ute och fått smaka på frisk luften nyss så nu är man pigg.
Klippte klorna igår, gick som en dans, och avmaskades i dag, gick fint det med =).
Ska väl försöka komma hem i helgen, men vet inte hur det går för jag är inte så sugen på att sätta mig på någon buss, och Erik verkar inte så sugen på att fara med mig.
Ska lägga upp lite nya kort när jag tagit några, batterierna i kameran tog slut för någon dag sen =), lat Elin. Men det kommer, looovar!
Erik blir sen ikväll, jobbigt, och nästa vecka blir jag helt lämnad ensam i ca 3½-4 dagar eller så, blää, har ju blivit bortskämd nu vettu.

Kommentarer
Postat av: Erica

Hoppas de går bra med lilla valpen!

Kram

2008-09-11 @ 21:47:30
URL: http://freewebs.com/houdinislya

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0