Fullt schema!

Det blev till att sitta på handduk när man kom i byxor fulla med hästhår :D. 
Lill fisen och Anna i telepati!

I dag har jag mest bara flängt omkring känns de som, haha, och roligt var det. Dagen började med att Camilla ringde ca en halvtimme efter jag klivit upp och frågade om hon kunde komma förbi medans Svinpäls kastrerades, "såklart" -Sa jag!
Sen satt vi och tjattra ett tag. Hängde sedan på när svinpäls skulle hämtas. For sen och hälsade på Inger på torget när hon stod och sålde, där jag även träffade Karro och hennes kompis. Stod där och glodde och skvallra ett tag, gick på ica och handelade, gick hem, Karro med company följde med, eftersom vi skulle hämta Zero och sen gå tillbaka till Iger igen eftersom hon behövde någon som passade bordet medans hon gick in på banken, så blev det att vi blev sittandes kvar där på bänken i solen och babbla lite mera. Så kom Anna ut på lunch och handlade lite med Inger, åt en tunnbrödmacka av något slag, tjattrade lite, och sedan tillbaka till arbetet. När  skuggan började smyga sig på våran bänk så slank jag in på Konsum en snabbis medans Karro fick vara valp vakt, sen gick vi hem till mig, tjattrade lite mer, sen kom jag på "jag vill baka muffins" så då gick jag på ica (igeeen), och handlade margarin, kakao, formar och något jag inte minns. Sen bakade jag lite muffins, titta lite på tv, tog en dusch, titta lite mer på tv, satt mig vid datorn, sen kom Anna, direkt från stallet. Så hon fick lite muffins med mjölk =). Och vi busa med Zero så nu ligger han och sover gott i sin bädd.
Så här sitter jag igen då, där har ni det mesta jag gjort idag! In your face!
Varje gång jag tar med Zero ut om jag ska gå någonstans så kan jag räkna med att bli stoppad någon gång på vägen, herregud, är bara å vänta tills hela strömsund sett lillen innan jag kan promenera utan stopp, haha. Tycker det är roligt när folk visar positivt intresse, men en del rycker upp honom i famnen innan man ens hinner reagera och säga att ja vil inte att man lyfter honom, det är inte poppis hos matte, nej nej!
Tror han blir lite av en kändis, har kommit fram flera som sagt att de sett mig från sina lägenheter när jag rastat honom. Shit... så nu känner man sig lagomt iaktagen när man går ut, även om man inte direkt ser någon som tittar på en, de finns där bakom gardinerna, blomkruksindianerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0