Händelsernas dag!

Vad har hänt med mina öron? Johaaaan!!

I dag har vi varit till Inger och sen Mattias och Camilla, så för en liten hund blev det en väldigt händelse rik dag, för då fick man träffa taxen Bianca igen, och sen Svinpäls (Mattias och Camillas katt). Så nu har man sovit väldigt mycket idag, och i går var Johan på besök, han blev väldigt poppis, lekte och busade så det stod dem upp över öronen, eller ja, det blev Johan som blev utsatt för en slick attack i öronen.
Men igår hände det en lite olycka, min lill kille gjorde illa foten i en dörr, det blev bara ett skrapmärke men han skrek så högt så jag trodde nästan han brutit den från början, men när han inte sa nå mer fast man klämde och stretcha så insåg jag att ja kunde pusta ut, det var lite haltning i ca 10 min men den gick de över. Blev hyfsat rädd i alla fall. Tur att han är försäkrad om olyckan skulle vara framme, har agria vet vård Plus. Funderade på extra plus men tog inte den.
Ska väl snart gå ut med knatten också, ska bara hämta kläderna ur tvättstugan, eller så gör ja det samtidigt som ja går ut med han, är ju en idé. Ska bli skönt den dagen man kanske har en egen tvättmaskin, det är inte direkt att man måste slåss om tvätt tiderna här men ändå skönt att slippa bokningar å så.
Och precis nyss, upptäckte jag att filten jag fick av kenneln har pajjat lite =(, tråden som går runt kanterna på filten har gått av, och dragits upp efter halva filten! Så jag tror att det faktiskt inte finns någon räddning för den, så jäkla tråkigt för jag tyckte den var riktigt fin, den är fortfarande fin men det blir så stor skillnad.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jaaaa men fan om ja ska hora så ska jag bara ge kramar.. hahahahaha

2008-09-21 @ 19:18:48
URL: http://memzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0