Lilla älskade hund!

Lille vännen blev ute för en olyckshändelse igår, blev trampad på, skrek till, började hosta blod, jag blev så rädd att jag var tvungen att lägga mig ner för annars hade jag svimmat, Mattias var snäll och ringde runt för att leta veterinär för jag var inte å så pratbart skick just då. Sen bar det av till östersund för att träffa en distrikts vet. Fick ewn undersökning och sen smärtstillande, har vakat över han i natt 1 gång i timmen till att börja med, sen i dag åkte vi in till östersund djursjukhus för att röntga honom, och det visade sig att han har fått luft i bröstkorgen under hjärtat, och han får smärtstillande och antibiotika nu i en vecka, för det skulle kunna gå bort av sig själv trodde dem, så nu på fredag ska vi på återbesök men förhoppningsvis i strömsund för att röntga honom igen. Så nu kan man väl bara hoppas att han blir bättre och inte sämre för då måste vi göra något åt det. Gårdagen och denna dagen gick lös på 4600 kr, men det finns ingen summa jag inte skulle betala för att bli av med den känsla av oro man har konstant, speciellt igår, var ett vrak hela vägen till Östersund. Känner väl en konstant oro hela tiden, men inte bråkdelen av igår.

Men han är på bus humör ibland lillen och vill gärna fortfarande bli kliad på magen så obekväm verkar han inte vara, men hans aptit är inte på topp.
Känns lite som at man blir straffad på något sätt, har jobbat för den här valpen i 3 år, med hur många motgångar som helst, så när man väl får hem honom så händer det bara en massa skit, och jag ser mig själv inte som en dålig matte men man undrar hur det ligger till när det bara blir så här, om jag räknas som oansvarig eller bara otur. Tycker egentligen inget av det som hänt är mitt fel pga dåligt omdömme eller liknande, men tycker att det var fruktansvärt onödigt att detta skulle hända över huvud taget, och mår dåligt när jag tänker på det, vill egentligen inte tänka på det, men jag måste ju.
En av de värsta saker som hänt mig.
Men just nu ligger han i mitt knä och myser lite.


Kommentarer
Postat av: Kennel De Du

Hej, nu får vi hoppas att han kryar på sig lilla Bykov gubben, man vet aldrig när olyckan är framme. Sådant kan man aldrig förbereda sig för. Vi tänker på er..

2008-09-22 @ 20:33:32
URL: http://www.kenneldedu.se
Postat av: Anonym

Men har du fått hunden nu! Vilken söting! Åhh, tur att jag kommer hem i oktober, jag vill verkligen verkligen träffa er! Kul kul, dock inte lika kul med vet. besöket, men det är sånt som händer.. Kram, kusinen

2008-09-22 @ 23:16:16
URL: http://kulanda.blogg.se/
Postat av: Emma

Uscha , stackarn men han blir säkert bättre snart =)

2008-09-22 @ 23:52:04
URL: http://memzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0