Shit pommes!

Ja då var man anmäld till den Officiella utställningen i Vännäs då, Nationell och Internationell, Wohoo! Scaaary maan!
Jag förstår varför folk blir lite sur när de går dåligt för dem på utställningar, det är ju mycket pengar som kan kännas gå åt pipan om det går dåligt ju.. Shit, måste ligga i hård träning då :D.
Det ska bli roligt att träffa alla på utställningen :D. Sen att träff lite mer folk med chihuaua, de tär ju så mycket som är roligt med utställning förutom att ställa ut såklart, så de här ska bli skoj :D. Snälla Susanne sa att ja kan få sova i deras husvagn på campingen där utställningen är :), eller hemma hos dem :D, det ska bli så roligt de här i alla fall, även fast jag kommer va så nervös så man vill gå under jorden, var inte det på den inofficiella i Ånge men det är ju som sagt en helt annan sak :D... Man vill ju itne att det ska gå dåligt när alla resultaten finns för alla att beskåda på internet :S, och för att det kostar en del :P.

På begäran :)

På begäran av A så lägger jag nu ut bilden på Zero från "Allt om valpar" tidningen :)
Lite UNDERkurs att de bara kopierat över det jag skrev :P. Skrev jag på landet? Här är väl allt landet.


Tänkte att jag och A ska ha lite Ugly Betty/Desperate housewifes kväll i morgon om inte A har något bättre för sig ;).

Kändisen

Ja han har varit med i lite tidningar redan men idag fick jag reda på av Anette att min lille hund är med i Härliga hunds nya "Allt om valpar", yeeey! Så jag lulla iväg på ICA på en gång och köpte tidningen :D. Ska lägga upp en bild bara ja ha ladda batterierna till kameran :P.

Fin väder minsann

Ja här satt man då ensam på helgen å allt, min pojk är kidnappad och försvunnen.

Var på en timmes helkroppsmassage i går som jag fått av mina käre Erik! Såå skönt :), avslappnande verkligen. Fick den i födelsedagspresent, vad fick jag med då? det har jag inte skrivit! Jag fick Presentkort, cult design karaff, cult design kruka med växt, pengar, träningskläder, helkroppsmassage, hundleksaker mm, inträdet till dansgalan i Strömsund, dusch set som lukta mums och sen tror jag väl inte att jag glömt något :).

Det är så fiiint väder, och här sitter jag vid datorn, läste Sabinas Najjar's blogg lite nyss, då får man sol skräck. Jag var ute med Zero förut, me inte så kul att sitta i skitgräset för sig själv.  Synd att vi inte har balkongen så vi får kvälls sol banne mig, får passa på fram till ca kl 2, just då solen är som starkast, huga.

Denna helgen ser ut att bli helt händelsefri, bläk. Men jag är halv krasslig så ja ja. Början på en förkylning men jag har den under skaplig kontroll ;).

Inoff utställning i Ånge


Här väntar man trött på sin tur att gå i i ringen!


Då var vi igång!Räcker ut tungan åt domaren bland de första han gör skrutten min :D.Är så duktig så, bara matte som muppar till bilden genom att hålla svansen liiite konstigt.Det här var är vi fått komma in i grupp finalen och vi fick en trejde plats ;)Matte är så stolt så!


Domarens kritik:
9 månaders hane. Välformat huvud. Vackert uttryck. Normal hals oh överlinje.
Välutvecklad bröstkorg för ålder. Passande benstomme.
Tillräckl .vinkl fram och bak. Rör sig med bra steg. Trevligt temp. Välvisad!

Dryg denna vecka..


Ja nu har en hel vecka förflutit sen jag bloggade sist och det inlägget var ju inte långt :D.
Så nu är man 21 år och en vecka gammal. Tack till alla som sa grattis, fick så många söta sms också men kunde inte svara på alla för då skulle jag inte haft några pengar på mobilen, men nu är den påfylld igen :).
Jag har varit hemma och firat största delen av påsken hemma i Färsån.

Just nu är Erica och hälsar på mig! Hon kom hit i förrgår och vi åker till henne i morgon för vi ska på utställning i Ånge på Söndag, hoppas det går bra för min lille skrutt! Han är den enda chihuahuan, vilket kan vara lite tråkigt som sagt av olika orsaker. Men det ska bli roligt över huvud taget! Lite nervöst. Erica och jag ska träna lite dagarna inpå, vi har tränat lite idag.

Härligt med påsk! Gillar den verkligen! Solade lite på altan taket när tillfälle gavs.Zero njuter av våren!


Sen till sist lill fisen som njuter i sin nya transport väska.


Elin's dag idag!


Lite bilder i efterskott

Tänkte lägga in lite bilder nu i efterhand från olika tillfällen de senaste veckorna.
Först kommer lite bilder från när min lille skrutt och jag var ute och gick i skogen hemma i Färsån, en sån solig och fin dag. Från början tyckte han det var lite kallt om tassarna fåntratten, så han fick lille västen, sen blev han helt röd om öronen när han fick igång farten lite :).Hemma i Färsån


Sen något som jag inte kan tolka riktigt ;), försöker han skrämma mig?


Ostbrickan som jag och Erik svullade på för att fira våran års dag :).


Zero som har hittat en ny kompis! Norbottenspetsen (tror jag) Zogin! De hade roligt, första gången de träffades ville han itne ens titta på Zero, nu försökte han busa igång han :D.
Va fasen pissar du på MIN gård tänker Zero

Gaphals!


Full rulle med aktiveringsboll


God Natt!

Grattis till min Älskade som har namnsdag idag!

RSS 2.0