Shit pommes!

Ja då var man anmäld till den Officiella utställningen i Vännäs då, Nationell och Internationell, Wohoo! Scaaary maan!
Jag förstår varför folk blir lite sur när de går dåligt för dem på utställningar, det är ju mycket pengar som kan kännas gå åt pipan om det går dåligt ju.. Shit, måste ligga i hård träning då :D.
Det ska bli roligt att träffa alla på utställningen :D. Sen att träff lite mer folk med chihuaua, de tär ju så mycket som är roligt med utställning förutom att ställa ut såklart, så de här ska bli skoj :D. Snälla Susanne sa att ja kan få sova i deras husvagn på campingen där utställningen är :), eller hemma hos dem :D, det ska bli så roligt de här i alla fall, även fast jag kommer va så nervös så man vill gå under jorden, var inte det på den inofficiella i Ånge men det är ju som sagt en helt annan sak :D... Man vill ju itne att det ska gå dåligt när alla resultaten finns för alla att beskåda på internet :S, och för att det kostar en del :P.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jaha, är det din Zero som är med! Kul! :D Jag kollar förstås alltid in Chihuahuorna extra noga i tidningar men missade att det var just din. Lycka till på utställningen då!

2009-04-30 @ 22:29:00
URL: http://safirasmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0