Fin väder minsann

Ja här satt man då ensam på helgen å allt, min pojk är kidnappad och försvunnen.

Var på en timmes helkroppsmassage i går som jag fått av mina käre Erik! Såå skönt :), avslappnande verkligen. Fick den i födelsedagspresent, vad fick jag med då? det har jag inte skrivit! Jag fick Presentkort, cult design karaff, cult design kruka med växt, pengar, träningskläder, helkroppsmassage, hundleksaker mm, inträdet till dansgalan i Strömsund, dusch set som lukta mums och sen tror jag väl inte att jag glömt något :).

Det är så fiiint väder, och här sitter jag vid datorn, läste Sabinas Najjar's blogg lite nyss, då får man sol skräck. Jag var ute med Zero förut, me inte så kul att sitta i skitgräset för sig själv.  Synd att vi inte har balkongen så vi får kvälls sol banne mig, får passa på fram till ca kl 2, just då solen är som starkast, huga.

Denna helgen ser ut att bli helt händelsefri, bläk. Men jag är halv krasslig så ja ja. Början på en förkylning men jag har den under skaplig kontroll ;).

Kommentarer
Postat av: anette

Hejsan, skall meddela från syrran Brenda att hon är lite avundsjuk att brorsan är med i en tidning, härliga hund valpspecial tror jag bestämt att det var.. eller så var det vanliga härliga hund. Nästan längst bak där fanns han med. Kul va!!

2009-04-26 @ 13:10:50
URL: http://www.kenneldedu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0