Så braaa!!

En del låtar är ju så bra så man bara vill grina när man lyssnar på dem..
http://www.youtube.com/watch?v=L3YVil3Ajjs

Sen förundras jag över hur man kan förändras från att vara på solskenshumör ena sekunden till att vilja bita tungan av sig den andra? Ja blir man irriterad så blir man.

Nyss var Mattias hit och hämtade en film som vi lånat av dem som de lånat :D, han skulle lämna tillbaka den, så visade jag jackan som Zero fått idag. Det var Veronica, camilla och Marielle som var förbi med en liten jacka de köpt på dollar som var så söt :D, "den kan han ha när ni går på jobbet" sa Veronika, "psst, praktikplats, rättar jag nu :D" ;), men jackan var lite stor längst bak så den hängde lite, men det är en baggis att sy in som Inger hjälper mig med. Så jag lägger in en bild så fort den är klar :D

I dag har jag förresten varit på Veterinärkliniken hela dagen, ska ta ett kort någon dag, och kort på hur det ser ut inne, det blir sååå fint. Fjälltema är det inne där. Jag var med och assisterade på lite patienter idagfick ge 3 sprutor :D, duktiga jag!

En hjälpande hand

I dag har jag varit och hjälpt till på veterinär kliniken här i Ström som jag ska praktisera på.
Vad har jag fått varit med och gjort då? Jo, varit med på avlivning, städat lite, betsat en dörr (med best som lukta så starkt så de va galet :P), varit med och tittat på och assisterat på 4 patienter, fick ge medicin också ;), det du! Sen hann jag bara måla ett penseldrag på en stol haha.
I morgon ska jag betsa klart dörren (eftersom betsen tog slut) och måla lite svart på en del ställen på den med. Sen ska ja hjälpa till att måla några möbler vita. Sen får man nog se vad som händer, finns ju mycket att göra eftersom det är invigning på måndag :D. Ska bli så roligt att se när det blir riktigt städat, just nu ligger det ett grått damm över nästan hela kliniken förutom i ena undersökningsrummet.
Det märks att man suttit still för mycket under så lång tid för jag blev så trött idag efter jag duschat fast ja ändå inte gjort super mycket, var på kliniken till kl 6.

Shoppingsugen!

Är flera saker som jag vill köpa till Zero nu :D, men har inte så mycket pengar att köpa dem för, men hittade en tävling nu på www.spolieddog.blogg.se där man kan vinna en valfri charm så det lät ju roligt :D.
Vill köpa en bädd från rusta, ett halsband på spoileddog som var så jäkla fint och en soft harness sele, känner för att köpa EN av sakerna, men kan inte bestämma mig för vilken riktigt...


http://spoileddog.blogg.se/2009/january/vinn-en-charm.html#comment

Pyromanen Elin

Idag har vi varit hit och dit. de första vettiga vi gjorde på dagen var att lämna igen hyrfilmen från igår, vi tittade på 21, den var bra! Rekomenderas, och så köpte vi ved tills vi skulle elda. Sen for vi på ica och handlade lite mat, for till A som bjöd på semla, sen lämnade vi Zero där när vi skulle upp till Inger och äta. For till lägenheten och slängde in maten vi köpt och jag hämtade lite räkningar som jag skulle betala hos inger (den här datorn vill inte samarbeta på handelsbankens hemsida).  Jag sprang in på Ica och handlade 2 saker åt Inger som hon skulle ha till maten, sen for vi till inger :). Åt mat, betalade räkningar, for till A en sväng, hon följde med tillbaka och köpte med sig en pizza (bakismat). Här bjöd vi på glass och kikade lite på tv när elden sprakade i öppna spisen, nu tror ja den kan ha slockat, eller så är de bara glöd kvar.
Det är så gott som allt jag gjort idag :), om jag inte glömt något.

Här har ni en bild på fina öppna spisen, men bilden är från förra gången vi eldade, därav tomten på golvet, "dont mind him!"


Sen en bonus bild på när vi eldade upp en av köks stolarna...... förklaring? Ja det är en av de 4 jysk stolarna erik hade i sin gamla lägenhet, och denna stolen var efter flertalet lagningar så ranglig att den inte gick att sitta på längre, så då åkte den in i brasan!

Kreativ bloggare

Har precis fått en fin utmärkelse av http://hundisthlm.blogg.se/  för min blogg, hihi tack så mycket!

Reglerna för utmärkelsen är följande:

1. Sätt loggan på din blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom ifrån.
3. Nominera minst 7 andra bloggar.
4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar


http://chiqoulette2.blogg.se/
http://cutencools.blogg.se/
http://dejomej.blogg.se/
http://absolutelinnea.blogg.se/
http://www.spoileddog.blogg.se/
http://www.linaabjornemalm.blogg.se/
www.kulanda.blogg.se

Bus hund
Lill skrutten blev lite snöig om nosen när vi var ute och busade lite förut.
I dag har jag sålt min gamla tv hylla som vi ahde förut, den stod bara till ingen nytta så en tjej här i ström köpte den av mig. skulle vilja ha en ny soffa också, men de får ju bli sen, gillar min soffa, men den är lite liten tyvär. Sen har jag hälsat på Karro för att kika hur hon och hennes pojkvän bor.
Känner mig lite krasslig i huvudet, bara lite, Anna trodde kanske det var för att jag har vänt lite på dygnet, gillar inte det, hela dagen känns lite bortkastad, men när man ändå inte har något att göra på dagarna än så känns det lite som att det inte spelar någon roll, bara det att det känns lite tråkigt att sova bort halva veckorna :D.
Tok bilder!

Nu kommer de galna bilderna jag lovade, det ser ut som han är tok förbannad, men han gapar alltid sådär när man busar med honom, fångade honom i hans värsta ögonblick nu ;)Nu har Erik åkt tillbaka för att jobba igen. Så här sitter man vid datorn och segar :D.

Sjuk pojkvän och busig hund


I dag har Erik varit hemma från jobbet, eller rättare sagt så for han kl 5 i morse sen kom han tillbaka vid 11, 12-13 mil enkel resa, jobbigt. Mådde inte så bra så det var bara att åka hem.
Var på djurkliniken i morse med ett papper som skulle fyllas i, et papper från ams, de vill ha lite mer uppgifter från henne tills ja ska börja min praktik den 2 februari. Kom på öppet hus lördagen därpå vettja!

Zero busar runt i sin hage som vanligt, han spöar upp sin kudde som han har någon slags hat kärlek med, roligt att han kan busa för sig själv innan han lägger sig att sova i alla fall :D.
Tog så roliga bus kort på honom i helgen som jag ska visa i morgon när jag orkar lägga in dem.

Pratade skvaller med Erica idag, man slutar ju aldrig förundras över folk så att säga :D.

Jag ska bestämt ta å göra en dunderstädning å ta lite kort på lägenheten å skicka så min farmor kan se hur vi bor, men måste som sagt städa järnet först :), och så måste jag ju visa möbeluppdateringarna!


Babbelkuse

Idag har jag varit babbelkusen Nr:1, först pratade jag med Erica i ca 3 timmar, sen mer Erik i 35 minuter och sen Ringde Anna som sak öppna nya veterinär kliniken i Strömsund och sa att jag ska få praktisera hos henne! Yeeeey! Världens chans, det kan knappt bli bättre! Få hålla på med det jag tycker så mycket om, ca 150 meter från där ja bor! Nu är jag på bra humör igen, skakar nästan. Så ja ska in på arbetsförmedlningen i morgon och prata med dem om praktik å så, och om jag kan boka in något möte med min handledare, sen kommer jag nog hjälpa Anna att måla i lokalen :), så ja får leta reda på nå skitkläder som ja kan ha på mig :D.
Nu går jag på lyckorus...


Dåligt humör


Ja jag blir på dåligt humör av att inte äta, fruktansvärt dåligt humör när jag är hungrig, har nte ätit något annat än 3 hårdmackor och 2 ägg och en falsk potatisbakelse idag, mums.. I veckan tänkte jag äta upp min fisk eftersom Erik inte gillar fisk, får passa på när han inte är hemma.
Mycket saker som kan få mig på dåligt humör men det är nog den värst a anledningen, sen folk som inte håller vad de lovar men det är jag ganska van vid så är väl avtrubbad, synd för man får svårt att lita på folk.
Mattias och Camilla har precis varit hit och fikat och for nyss. Erik och Mattias spelade lite Ps3 och tog en brottnignsmatch i soffan, och jag och Camilla diskuterade lite möbler :) .
Sa ju till inger att vi skulle komma upp dit i dag men vet inte hur de blir nu då, ja tänkte fixa lite musik där de är lite snabbare internet.
Ville åka hem den här helgen, men Erik hade ingen större lust, så de blir väl nästa helg då, hade jag pengar kunde jag åkt buss.
Lite bonusbilder på ett av nytillskotten i akvariet och hela akvariet, som för tillfället ärlite växt tomt fär väntar på att de ska växa till sig lite, har haft i lite gödning så det spruttar nog upp snart ;)


Gott Nytt År

Hej Hej, gott nytt år på dig!
Var hemma med Erik i går och fick besök av Jonas och hans bror, så de var dem vi var med på kvällen.
Zero reagerade inte mycket på smällarna, han morrade lite uta bara men det tror jag kan ha berått p de fulla fjortisarna på en av balkongerna mitt emot vårat hus.

I förrgår tog Erik och köpte sig ett Playstation 3, så han har väl suttit med det så mycket han kunna nu de senaste dagarna.
- Vill du följa med på affären Erik eller vill du hellre spela?
- Jag vill Spela
;)

RSS 2.0