Krogstråk i går

I går var jag in till Östersund för att träffa kompisar och gå på krogstråket.
Följde först med Anna med Bigge på ATG kliniken, gick inte som man hade hoppats på, men de blir nog bra ändå
Gick sen på stan med Lisa och kikade i affärer, sen gjorde vi lite mat och tog lite vin. Marre kom förbi medans vi gjorde maten. Bjöd förbi Patrik och Marcus, Marcus som jag inte träffat på 5 år! Så gick vi till Marcus och Nina, men där hann vi bara sitta i typ 10 min innan man blev utkörd haha, de tyckte de blev för mycke folk inne, de kan ja förstå för vi va nog melan 20-25 pers, å de va så roligt att komma in och se alla välbekanta ansikten! Marie, Michelle, Malin, Nina, Nellis mf. Så i alla fall gick vi ut och satte oss i lilla parken. Så satt vi där ett tag, och så gick vi ner på stråket, och då hade gruppen kompletterats med några fler, men väl nere på området spreds de flesta lite för vind och våg :D. Vi bestämde oss i alla fall för vilken av alla enorma köer vi skulle stå i och tog oss in på et litet område där vi dansa och drack :D, jag och Co. Tyckte de va lite tidigt att krogstråket stängde kl 1, så vi gick hem till Lisa och babblade halva natten, slut med att vi låg å skulle sova kl halv 4 och då hade vi bara tjattra i någon timme typ ;D.
Så tråkigt att alla drar till Umeå nu då :P. Men vem vet, kanske följer efter tids nog.

På lördag är vi bjuda på Surströmming! Ska bli spännande då jag aldrig ätit surströmming innan, och inte ens kännt lukten, så kommer väl få mig en redig chock, skulle ta med mig något annat för säkerhets skull i alla fall.
Smakade paltbröd idagför vad jag tror var för första gången också, blev väl så illa tvungen ;), smakade inte så tokigt alls.

Michaela frågade mig om ja skulle följa med på urkult i kväll, tror hon inte var skit allvarlig kanske, det är säkert roligt är :), men ja hade hellre varit på Traktor racet i Döviken, om det inte hade varit samma heg som dunder var, för där hade ja ganska roligt andra dagen, dansade och hade kul :), den kvällen började bra då den första ja dansa med va så duktig ;).
Ingen yra för mig i helgen, ska ju jobba då uppenbarligen, men ahde nog inte gått i alla fall, har man inte förköp va de någon som sa att biljetterna kostar 500 kr per dag?!?! För dyrt.


Hoppas det går bra för dig Erica på din långa resa nu! Försök sova så gott när du väl fått komma ombord! Kram på dig!
Och tack E för peptalk!

Jag och Marcus!---Lisa---Malin med klassiskt smile---Michelle, sötunge!
La Stada i morgon då...

I morgon åker jag till ö-sund, för att umgås lite med mina kompisar. Åker med Anna när hon ska in med hästen. Ska bli roligt att gå på stråket, hoppas man träffar mycket bekant folk. Ska bli roligt att träffa gamla klasskompisarna. Och kanske träffar en klasskompis jag inte träffat sen jag gick ut nian.
Kommer med förhoppningsvis en massa roliga bilder på torsdag kanske ;).

Var ut på jeans letar tur idag :). Fick hjälp av snälla Emma att söka reda på några fina par, det slutade med att ja gick in i provrummet med 7 par jeans, provade nog 10 sammanlagt, köpte 2 par, nöjd jag! Och köpte en fin tröja i går, sen ska jag kika runt lite i stan med Lisa i morgon. Ska kika efter pannband åt lilla momma så hon slipper ha bandage, ser mycket tuffare ut med pannband :).

Till helgen är vi bjudna på surströmming! Jag har aldrig ätit surströmming! Jag kommer ju absolut smaka, än hur fruktansvärt det luktar, det är nog något man måste lära sig att äta, kanske inte så många som älskar första tuggan ;). Men blev rekomenderad att ta med mig något annat ätbart för säkerhets skull :D, så tänkte ta med mig sill. Jag smakade ju kams för första gången för kanske 2 veckor sedan, det var inte så tokigt, men självklart vore det ju ingenting utan tillbehören, speciellt inte utan messmör, de gåååå ju inteeee!


Konfirmations Middag

I dag blir det god mat i högar då Linnea konfirmerat sig nyligen.
Har nyss fixat till mitt flur hår lite så man kanske kan få se lite respektabel ut, vi kan ju bli mellan 15-20 pers (20 som absolut högst).
I går kikade jag, Per, Katta, Linnea, Einar och Anna på Benjamin Button. Jag, Anna och Linnea hade sett den innan men ja tyckte den tåldes att se igen, och såg då flera små saker som jag missat då jag såg den sist. Katta bestämde att hennes Bulgarien sprit skulle ta slut den kvällen (plus alla chips mm) så jag gjorde mitt bästa och hjälpte till såklart ;).
Så gick vi ut och spelade kubb i lyset från traktorn och med musik från Pers bil, mysigt som attan faktiskt, ska lägga upp en bild så fort ja kan. Fast jag och Einar var ensamma mot Katta, Per och Linnea sista omgången så vann vi, och fast vi låg i världens underläge med 5 kubbar kvar medans de hade bara 1 :D, så vi tror de blev lite för självsäkra och slappnade av lite för mycket ;).

Paket och allt!

Ja här firas varje vändning i livet.
Fick ett singelpaket av syster yster igår, med både tröst, uppmuntran och påputtning kan man säga ;).
De som vill veta exakt innehåll får fråga mig personligen. Men ett gulligt paket var det! Tack så mycket! Jag kommer fortfarande vilja ha vin på tisdagkvällar :D.
Har varit och hälsat på lilla mormor idag igen. Hon var riktigt pigg och pratglad.
Håller annars på att tvätta lite kläder, organiserar på rummet, packar och bara irrar runt planlöst. Ska ringa lisa sen och fråga om hon kommer ihåg vad hon lovade mig i går :D (hon var inte så nykter).
Ska försöka dra mig till stan på onsdag eller så dårå, måste planera lite. får ju min lön på måndag så skulle vilja handla lite kläder banne mig! Det ska jag..
Nu ska jag väl fortsätta jaga ihop lite loppis prylar.

Sugen...

... på att beställa ur HM, men tror bestämt att jag ska kolla in butiken och se vad de har där innan jag bestället, blir de så att ja åker in till stan nästa vecka så ska ja kika då, för då har ja fått min lön också. Yey!
Pink väder idag, regnade när ja vakna, varit mulet så gott som hela dagen och ser inga tecken på förbättring, men bryr mig allvarligt inte så mycket heller.
Snart ska vi fika lite, ska bli gott, men är halvmätt fortfarande så kommer nog inte ta så mycket.
Ska ta och fixa så att Zero får komma och kika sina knän så småningom. Och snart ska försäkringen betalas igen.

Ja de va för att jag höll tummarna för dig Erica som det gick bra :D.

Sysselsatt dag


I dag känns det som man haft full rulle mest.
När jag klev upp hann jag bara vara vaken en stund innan mamma kom hem, så till "frukost" (mitt på dagen) blev det hemmaodlade jordgubbar med grädde. Sen klippte jag gräsmattan och blev halvt hög av avgaserna som spydde ut på stackars mig där bakom. Sen när jag var färdig och tog mig en liten paus (behövs verkligen efter den gräsklipparen så bladen nog är lite skev så hela klipparen skakar) så hörde jag en jäkla krasch utifrån altanen, faaan tänkte jag, där åkte rutan, och så sant, rutan som redan ramlat ut en gång, men som vi efter flera år satt tillbaka igen, hade ramlat ut på nytt för att den hade råkat blivit ltie för långt skjuten åt ett håll, det hände när Linnea stod och putsade dem, tur att hon inte fick den över sig! Eller att zero var där. För den gick i miljoner bitar, så vet inte om ja vågar släppa Zero lös där nu. Sen tog jag en dusch, åt lite mat, sen drog vi till Bispgården för att sätta blommor på min brors grav, åt lite kulglass, och skulle fara och hälsa på Farmor och Bror, men bara Bror var hemma, så han fikade vi med ett tag, smakade en saft på svartvinbärsblad som var riktigt god. Sen på impuls for vi till Farmor i stugan och hälsade på henne en sväng med, kom hem ca kvart över 8.


Bla Bla Bla...

... Mina kära vänner måste ju få blödande öron av mig ;).
Och min hjärna smälter snart, den är inte van vid det här. För mycket verksamhet för stackarn.
Det tjatas om att det tycks att jag ska in på krogstråket på yranveckan, jasså ja tänker jag, kan det vara en bra idé det? Alkohol med härdsmälta på hjärnan? Hmmm, finns väl bara ett sätt att ta reda på, men kan sluta i eventuell katastrof, beroende på intaget av dryck.
Ska väl kanske se till att hälsa på Lisa i alla fall, sen vad de blir sen vette gudarna. En lugn kompiskväll hoppas jag.

Ett försök till Diggiloo

Arja Saijonmaa

I går var man på Diggiloo i Utanede. Hade lite svårt att hitta någon bra plats först för vi kom lite väl sent, men lyckades och fick en riktigt bra plats med lite envishet, det var publikrekord så man var tvungen att trängas lite. Vi satte oss ner snett bakom några andra och var väl nöjd, men då hade vi hamnat nära världens surkärring som flyttade tillbaka gubbens stol en bit när hon såg att vi var på väg att sätta oss där, ungeför bara för att hon inte ville vi skulle få plats, men vi trängde in oss i alla fall, oOch då börja hon ju beklaga sig för sig själv och sina barn att de var då "första och sista gången de åkta dit, en jävla mardröm" var minsann va de va, och att hon mummla med gubben att vi trängt oss när vi satt bara brevid/snett bakom?!?, jag tyckte så synd om barnen och gubben som fick lyssna på det där, det var den värsta surkärring jag hört, ja tror inte hon sa att positivt ord på hela kvällen, och hon sa bara att hon ville åka hem och inte se klart på hela, de såg ungefär till halva andra akten sen åkte de till "stugan", tack och lov tänkte jag då.
Sen blev vi antastade av en lagomt full kille som skulle ha oss att sjunga och dansa til E-type, vi vägrade såklart, men han tjata, och bjöd Linnea och Ester på efterfest på toksia, ville säga åt han att "dom är 14 år!", jäkla mupp.
Men annars var det bra, förutom vissa låtar som inte passar mig för tillfället :(.
I natt drömde jag 2 drömmar som gör att jag är helt knäpp i huvudet idag.

Brolle


Niklas Strömstedt


Ola


E Type


Niklas Strömstedt, Brolle, Lasse Holm och Mojje på rad


Diggiloo Syndrom?

Platsbrist

Har ett stort problem med vart jag ska ställa alla mina möbler någonstans. Vill helst sälja matbordet mitt men kanske blir svårt på så kort tid. Orkar inte tänka på att släpa ut alla saker, kommer ta hela dagen.
Känns lite som man är utestängd från sitt eget liv nu, det är det närmaste jag kan förklara. Det är väl inte så men känns som så, och kommer nog kännas så ett bra tag.

Ska väl försöka masa mig iväg och kanske kasta mig i duschen för att fräscha upp mig inför Diggilo.


Den som ingen aptit har...

.... får gå med rumpan bar. Trodde det berodde på att mina byxor är av linnetyg som de töjde ut sig så mycket så jag nästan får häng på dem, vägde mig, har gått ner 7-8 kg sen innan jag började jobba, de senaste 3 nu på slutet,  jag tycker det är ganska förklarligt, om det inte är fel på vågarna. Ja det är väl det enda positiva som kan komma ur det här, att få gå ner något kilo.

När jag var ute med Zero idag på gräsmattan kom den mest groteska larv jag någonsin sett, har ingen aning om vad fasen den skulle bli i framtiden, en tumme kanske.Snart har jag namnsdag kom jag på, kommer glömma bort det till dess om ingen annan säger grattis.


Singel... tydligen..

I natt gjorde min pojkvän sen 4 år och 4 månader tillbaka slut, över telefon, efter något som var meningen skulle vara en paus, men som bara varade i 3 dagar.
Har aldrig mått så här dåligt förut.
Tur att man har massa sötisar omkring sig som kan komma med små söta ord.

Efter regn...

... kommer solsken.. sägs det. Och har aldrig längtat så mycket efter solsken innan. Har inte gjort mig förtjänt av denna skur. Hoppas sol kommer snart.

Grattis på 1 års dagen!

Min lilla prupp hund fyller ett år! Tänk vad tiden går fort när man har roligt :D.
Såklart bjöds det på korv.


Utställning

Nu har jag inte orkat blogga på ett tag, men nu kommer en uppdatering.
Var på crousing nyligen men det blev inte så mycket raj raj då jag skulle upp på utställning dagen efter. Träffade gamla klassmonpisen Annika som är en crousing fantast! Fasen va folk de va, redan när klockan var bara 9!
På utställningen gick det bra, men den kändes lite amatör aktig då man inte ens fick reda på vad man fick hör kvalitetsbedömning. Antar att jag fick en etta då jag fick HP ;).
Och nu har killens resultat kommit ut på hunddata, roligt då det gick bra för honom =).

RSS 2.0