Fotboll och god mat

Ja i går var jag, Anna och Emma och tittade på fotboll när Kälarne spelade mot Strömsund, det gick inte så bra för Kälare men de var väldigt duktiga i alla fall, med tanke på att målvakten inte stått i mål innan som det lät, men jätteduktiga allihopa!
Jag heja ju på Kälarne :D, mer hemmatrakt för mig, sen att Nils var med gjorde ju att man släpade dit rumpan och tittade på :).
Emma var Kälarnes hejjar klack som tjoa och tjimma :D
Sen blev vi bjuden hem till A på lite fika, trevligt trevligt. Där roade sig Emma lite med tok hunn i väntan på fikat.
Idag var jag förbi hos A på lunchen, där hon oväntat bjöd på lunch ute på Saga, tack för det :D, mycket gott!

Mår apa

Idag har jag inte varit pigg alls, yr, halvt svimfärdig, febrig och matt, det börjar bli lite bättre men inte helt ok än, tur att jag är ledig i morgon så jag får vila upp mig :), äter lite hårdmackor nu då jag inte ätit något sen lunch.
Ska dra fingrarna ur arslet och bränna lite bilder åt familjen Felixon Bylund från utställningen i Vännäs, ska bara vänta på att jag får pengar så jag kan köpa en skiva. Det var trevligt att bo hos dem under utställningen och jag tycker det var väldigt snällt att de tog in mig under taket :). Puss till er!
Nu i helgen ska jag på utställning igen, en inoff i Hammarstrand på Hammarvallen, ska bli roligt, hoppas det är fint väder :). Men sen blir det nog en liten paus på utställandet tor ja, har inte anmält mig till några fler just nu, väntar kanske till att han räknas som unghund (han är junior just nu) och det blir han vid 15 månader tror jag. men man vet ju aldrig, tycker det är så roligt att ställa ut så det kan bli fler om det är några på lagomt avstånd :).

Work at midsommer

Jobbar i midsommar, lite tråkigt, som du kanske förstod, men vilka peningar det ger :D! Det är så det r värt de, längtar efter lönen, då ska ja unna mig nåt, banne mig! Det är så mycket jag vill köpa, En cykel, bärbar dator, en kompis till Zero ;), en systemkamera, men lönen kommer inte räcka till det, uäck. Får glädja mig åt skatteåterbäringen när nu den kommer.

Utställning!


I helgen var jag på officiell utställning i Vännäs, lördag och söndag, det var riktigt roligt!Zeros resultat och kritik finns på www.tokelin.cybersite.se, jag är nöjd med tanke på att det var hans andra utställning över huvud taget :D.
På lördagen var vi på kennelträff hos Anette, det var god mat, trevligt sällskap och jättefina hundar! Här kommer ett släktfoto ;). Från vänster: Brenda (zero's kullsyster) med matte Susanne
Zeros pappa Paco, i husses knä sitter Paco's nyaste son Datsyuk (zeros halvbror)
Zero med matte Elin ;), sen i famnen lilla valpen tikvalpen Demitra (zeros halvsyster)
Cheechoo (Zero's helbror ur tidigare kullen), med matte Carina
Sen Anette med sina tikar Ziwan (som är mamma åt små valparna) och Phiia, Zeros mamma.


Förra veckan var Rebban & CO och hälsade på :D, det var kul! Det var längesen man såg det fejset!

Everyone's a critic

 http://www.noob.us/humor/saturday-night-live-everyones-a-critic/
Så jäkla roligt klipp, så det på tv för några dagar sen med Erik :D.

Idag fick jag PM till utställningen :D, yesss fasen va nervöst då, eller kanske inte så skitmycket, men får fasen prestationsångest för Zero :D, men de kommer gå bra för min skrutt! Puss på han!

Wiiihii

Ja det är bra med dem som har barnasinnet i behåll :D, ganska bra kort för att va taget med mobil.
Erik , Johan och jag gick på pizzerian förut och åt, jag tog en sallad, vi åt ju ute i går också, va fasen, de här är inte bra, kan inte va så här onyttig ;).
Erik har åkt till boendet nu, han måste kliva upp kl 4 i morgon bitti så han är tvungen att fara kvällen innan, bläk, för att någon mupp har klagat på att de kör dygnet runt, så de får bara köra 2 skift mellan 05:00 och 23:00, skit, det betyder att han måste jobba fredagar för att de inte ska gå miste om så mycket. Antagligen någon mupp som har sommarstuga där. Kul då att de kommer få hålla på å köra till 11 i all evighet istället.

Halebop in my *ss

Ganska trött p halebops byt hit och dit för att de aldrig kan bestämma sig över ETT koncept. Har nu bytt till halebop vänner, fattar inte riktigt varför då det gamla var praktiskt taget samma sak. Och fyllt på med en hundring, d man enligt hemsidan skulle få gratis sms hela sommaren, har då inte fått någon sån info, nu blir Elin lite sur, har redan bråkat med Halebop EN gång för att ja aldrig fick nå gratis sms när ja skulle ha det.

Beställde ur jotex igår, att det är så roligt med sånt, Johan sa att Erik inte fick titta för han fick inte bli vuxen :D, Johan tycker det är jättevuxer å handla lakan "å sånt", så han fick blunda :P.
Beställde 2 påslakan set då vi bestämt oss för att börja med 2 små täcken istället för 1 stort, det går inte vräka ut sig med det lilla täcket vi har nu, vi HAR 2 men påslakanen matchar inte ;) så jag har inte tagit fram det :D, fåntratt Elin.
Sen beställde vi ett stoooort dra på lakan som egentligen va på tok för dyrt! Till sist ett par gardiner på rea för 79 kr!

Ja snart beger man sig till Vännäs! Yeeey! Ska bli spännande, men känns som att lillen min inte ser tillräckligt bra ut för att få jätte bra kritik :/. Uvva, blir nervös när ja tänker så.

På tal om Johan så fick Erik och Johan nå psykbryt i sängen igår, önskade jag hade en bra filmkamera då!


Soooova!

Ska bli så könt att gå och lägga sig och sova! I morgon ska jag nog beställa sängkläder till sängen så man får sova på ett riktigt lakan, nu har vi listat ut varför sängen kändes så HIMLA stor i alla fall, det är en 180, inte en 160! Anna la sig ner på golvet längst med kort änden, och hon är INTE 1.80, och det fattades ca 10 cm så jag tog måttbandet sen och mätte, och Hon hade så rätt så rätt :D.
Jobbade till 9 idag (kort dag, började 4) A hade varit hit och kidnappat hunden min så han itne skulle behöva vara ensam lika länge. Fattade bara inte att hon skulle ta med honom, hem, så ja blev lite brydd när ja kom hem och ingen liten hund mötte mig i dörren =D.
jobbar itne nästa dag för än på måndag, ganska skönt med mjuk start, men kommer ju ändå inte tacka nej till mer jobb om de ringer såklart.

God natt!

Sängen

Ja här är den i all sin prakt! Ser större ut i verkligheten tycker jag :D.
Ska lägga upp lite kort på Zero som jag tagit för ett tag sen, men de gör ja i morgon eller så, orkar inte nu riktigt :).
Känner mig krasslig som fasen, tur att ja bestämde mig för at itne gå till Strömbacka för än kl 4 i morgon, fryser i ena stunden och svettas den andra, men jag brukar inte stanna hemma för sånt, men tur att ja får sova lite i morgon så kanske jag mår bättre sen. Vill inte smitta någon boende såklart, men det är antagligen för alla nya baskelusker därifrån som jag blivit krasslig.

Kom på att det snart är 1 år sedan Erik och jag flyttade in hit. Det var så skönt att få en egen lite vrå att pyssla med, något eget, det gick väl att pyssla hemma också men de största saker man inte var nöjd med var oftast sånt som inte gick att göra något åt, tex våran dåliga panna hemma i F (dålig enligt mig), annat är de me Ingers panna där man får skållahett badvatten på en halvtimme :D, sen gillar jag inte att vara i stora hus helt ensam, jag är itne så mycket ensam människa, beror på situationerna, när jag var hemma i F nu sist så tyckte jag att jag hörde någon gå på övervåningen när ja prata med Erik på telefonen, men de va ju bara ja hemma, hörde med 80 procents säkert fel bara men ja blir skitskraj! Är väl för att de knarrar så mycket i gamla hus, hos Inger slog det i taket så läskigt när de blåste :D. Jag gillar hus, ett eget litet sött hus, men kommer inte ha råd med något sånt på många år...
Det bra med att bo hemma, att man får sällskap så gott som jämt :), man kan sola på gräsmattan utan att ha grannarna som stirrar. Hos Inger kikade vi på Design Simon och Tomas på Måndagar, det var så roligt :), och så snodde ja Bianca som sällskap :P. Saknar allt samtidigt som man såklart inte vill byta tillbaka :).

Nya sängen

Ja här är nya sängmöblerna, ni får en bild på the real deal senare :P, det var inte en malm säng som det sas först, utan en HOPEN, men inte gör de nå, för ja GILLAR hopen faktiskt, även fast ja alltid kommer associera den med en parkbänk tack vare min syster ;). Men sidoborden är MALM, det blev så fint, fast sängen tar upp nästan halva sovrummet, haha, men vad är ett sovrum till för? Ja juuusteja, så då gör de inget ifall den är stor :D.

RSS 2.0