Halebop in my *ss

Ganska trött p halebops byt hit och dit för att de aldrig kan bestämma sig över ETT koncept. Har nu bytt till halebop vänner, fattar inte riktigt varför då det gamla var praktiskt taget samma sak. Och fyllt på med en hundring, d man enligt hemsidan skulle få gratis sms hela sommaren, har då inte fått någon sån info, nu blir Elin lite sur, har redan bråkat med Halebop EN gång för att ja aldrig fick nå gratis sms när ja skulle ha det.

Beställde ur jotex igår, att det är så roligt med sånt, Johan sa att Erik inte fick titta för han fick inte bli vuxen :D, Johan tycker det är jättevuxer å handla lakan "å sånt", så han fick blunda :P.
Beställde 2 påslakan set då vi bestämt oss för att börja med 2 små täcken istället för 1 stort, det går inte vräka ut sig med det lilla täcket vi har nu, vi HAR 2 men påslakanen matchar inte ;) så jag har inte tagit fram det :D, fåntratt Elin.
Sen beställde vi ett stoooort dra på lakan som egentligen va på tok för dyrt! Till sist ett par gardiner på rea för 79 kr!

Ja snart beger man sig till Vännäs! Yeeey! Ska bli spännande, men känns som att lillen min inte ser tillräckligt bra ut för att få jätte bra kritik :/. Uvva, blir nervös när ja tänker så.

På tal om Johan så fick Erik och Johan nå psykbryt i sängen igår, önskade jag hade en bra filmkamera då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0