Mår apa

Idag har jag inte varit pigg alls, yr, halvt svimfärdig, febrig och matt, det börjar bli lite bättre men inte helt ok än, tur att jag är ledig i morgon så jag får vila upp mig :), äter lite hårdmackor nu då jag inte ätit något sen lunch.
Ska dra fingrarna ur arslet och bränna lite bilder åt familjen Felixon Bylund från utställningen i Vännäs, ska bara vänta på att jag får pengar så jag kan köpa en skiva. Det var trevligt att bo hos dem under utställningen och jag tycker det var väldigt snällt att de tog in mig under taket :). Puss till er!
Nu i helgen ska jag på utställning igen, en inoff i Hammarstrand på Hammarvallen, ska bli roligt, hoppas det är fint väder :). Men sen blir det nog en liten paus på utställandet tor ja, har inte anmält mig till några fler just nu, väntar kanske till att han räknas som unghund (han är junior just nu) och det blir han vid 15 månader tror jag. men man vet ju aldrig, tycker det är så roligt att ställa ut så det kan bli fler om det är några på lagomt avstånd :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0