Sängen

Ja här är den i all sin prakt! Ser större ut i verkligheten tycker jag :D.
Ska lägga upp lite kort på Zero som jag tagit för ett tag sen, men de gör ja i morgon eller så, orkar inte nu riktigt :).
Känner mig krasslig som fasen, tur att ja bestämde mig för at itne gå till Strömbacka för än kl 4 i morgon, fryser i ena stunden och svettas den andra, men jag brukar inte stanna hemma för sånt, men tur att ja får sova lite i morgon så kanske jag mår bättre sen. Vill inte smitta någon boende såklart, men det är antagligen för alla nya baskelusker därifrån som jag blivit krasslig.

Kom på att det snart är 1 år sedan Erik och jag flyttade in hit. Det var så skönt att få en egen lite vrå att pyssla med, något eget, det gick väl att pyssla hemma också men de största saker man inte var nöjd med var oftast sånt som inte gick att göra något åt, tex våran dåliga panna hemma i F (dålig enligt mig), annat är de me Ingers panna där man får skållahett badvatten på en halvtimme :D, sen gillar jag inte att vara i stora hus helt ensam, jag är itne så mycket ensam människa, beror på situationerna, när jag var hemma i F nu sist så tyckte jag att jag hörde någon gå på övervåningen när ja prata med Erik på telefonen, men de va ju bara ja hemma, hörde med 80 procents säkert fel bara men ja blir skitskraj! Är väl för att de knarrar så mycket i gamla hus, hos Inger slog det i taket så läskigt när de blåste :D. Jag gillar hus, ett eget litet sött hus, men kommer inte ha råd med något sånt på många år...
Det bra med att bo hemma, att man får sällskap så gott som jämt :), man kan sola på gräsmattan utan att ha grannarna som stirrar. Hos Inger kikade vi på Design Simon och Tomas på Måndagar, det var så roligt :), och så snodde ja Bianca som sällskap :P. Saknar allt samtidigt som man såklart inte vill byta tillbaka :).

Kommentarer
Postat av: Linda

vad fint :)

2009-06-13 @ 08:33:02
URL: http://linda120.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0