Foderkurs


I onsdags var vi på Specifics foderkurs på Hotell Södra berget i Sundsvall, otrolig utsikt från konferensrummet btw.
Jag lärde mig en hel del, men tur att jag antecknade så mycket ja kunde för de är mycket som slinker ur mig annars, får sätta mig och plugga någon dag, jag ska låna hem pärmen och lära mig alla koder. Efter kursen for vi på Ikea, Jag, Pernilla och Michaela, det var riktigt skoj, hela dagen var galen. Vi höll på att krocka på vägen till Sundsvall, innan Ramsele, en galning som va mitt i vägen, vi fick ta ut i diket annars hade vi smällt ihop, spoilern och en lampa på pernillas bil gick sönder, synd, men bättre det är att alla VI skulle gått sönder.
var hos Anna i går kväll, hon bjöd på mat. Hon säger att Erik ska tacka henne för att hon håller mig vid liv, haha, ja äter lite dåligt på dagarna. Jag småäter för mycket på dagarna så jag tappar hungerkänslorna, ajja bajja Elin.
I går städade jag hela lägenheten, det tog ett braaa tag, höll på halva dagen, och då hann ja ändå inte skura golvet, de gjorde ja idag. Så här kommer lite bilder på hur vi bor nu när jag vågar visa upp det.


Hallen (taget från ytterdörren), köket direkt till vänster, vardagrum rakt fram, badrum framme till vänster och sovrum längst in i vänstra hörnet.


KöketVardagsrummet


Badrum, som vi ska försöka ha i rött och vitt


Sovrummet, där jag drömmer om en riktig och fin säng! Plus något på väggarna :P.

Kommentarer
Postat av: Erica

Eran lya ser ju jättefin och härlig ut :)

2009-03-14 @ 01:22:59
Postat av: Linnéa

Skoj med massaaaa bilder! ;D

2009-03-17 @ 10:45:54
URL: http://absolutelinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0