Here i go again..

...tillbaka på arbetslösa marker..
Jag kommer nog vara på kliniken till i slutet på april, men sen är man tillbaka i gamla spår.. som det är väldigt svårt att komma av.. Har ju något att tillägga till mit Cv då.
Varför säger alla att de enda tips de kan ge en är att flytta? Ja stackars Strömsund som bara förlorar folk som faktiskt VILL bo kvar. Ja jag tänker inte sticka ifrån allt mindre än ett år efter att ja flyttat hit, ger inte upp på den fronten ÄN.

Önskar ja kunde tänka så här just nu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=GwcaQ3qJ88U

Märks att det var måndag igår, jag brukar inte ha så mycket emot måndagar egentligen, men den här måndagen var inte mycket att hänga i granen, det är gud som hämnas på mig för att jag hade en sån härlig dag i går ute i Trångvattnet och allt i söndags. Jag hadde ont i huvudet, hungrig som faaasen innan lunch för ja försov mig nästan och hann inte äta min frukost, tog på mig ett par andra skor som omväxling, och så töade det som fasen och de skorna är inte av tätt material så jag blev toka blöt varje gång jag gick ut, specielt eftersom det var en stor vattenansamling nästan precis utanför klinik dörren som man nästan stampa i. Hade ingen ork att göra någon matlåda till mig, men va ska ja annars äta. Något plus idag var att ja fick lite mat hos A på lunchen så ja sparade min matlåda till middag, att ja kunde lämna tillbaka hyrfilmen utan att behöva klampa upp med icke vattentäta skorna dit upp och att ja fick handla lite billigt schampo och balsam på dollar :D.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är bra, man får försöka se de små positiva sakerna!

2009-03-18 @ 21:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0