Längtar efter bättre tider

Vad roligt Erica att vi blir en till tills utställningen, vi kommer säkert ha så roligt så, en väldigt blandad trio av hundraser blir det med :D. Hoppas det går bra för mig, jag måste ta reda på lite träningstips för att träna Zero lite :D.

Känns skönt att snart fylla 21 år, är man vuxen då? Jag fyller år på en måndag eller tisdag så får se när man ska försöka fira det. På tal om fira så firar jag och min älskade 4 år på måndag! Grattis till oss! Har gått skitfort sen 3 års dagen tycker jag! Men vi ska nog inte fira riktigt för än nästa helg.

Då fick man inte vara kvar på praktiken över huvud taget nu då.
Från Guld och gröna skogar till ingenting. I morgon ska ja kila på arbetsförmedlingen och se om jag kan rädda resterande av mina praktikdagar. Jag har haft väldigt roligt på de dagarna jag fick över att få lära mig så mycket, tills när alla konstiga saker och kommentarer började nu på slutet. Ledsen över det men men.  Jag ville fortsätta men fick ej helt enkelt. Varför? Ja berätta det du, finns nog olika versioner av det hela. Fick ingen varning heller. Hade inget med beslutet att göra. Det känns nu som att olika beteenden och handlingar under de senaste veckorna går att förklara nu i efterhand. Har haft känslan i någon vecka av att något inte stått rätt till riktigt. Har ja sagt till Michaela också under hela tiden. Fått kommentaren om olika känsliga punkter som gjort ont, och även saker jag anser inte vara sant.
Bara mina närmaste känner mig på djupet och vet hur jag tänker och endast dem kan uttrycka sig om mitt liv utan att jag behöver ta fruktansvärt illa upp.

Mina tankar om allt det här bara.

En låt jag haft på hjärnan på sistone :D, tänker på Erica när ja lyssnar på dem :P
http://www.youtube.com/watch?v=waesFDvVrF0

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra musik, me löööve system :D:D Gud var roligt de ska den 19:e vi ska äga utställningsringen ;)

2009-03-20 @ 22:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0