Tommy John

Idag var det en person som var och spelade för de boende på Strömbacka, och när han började spela och sjunga så kände jag så väl igen hans röst, va fasen tänkte jag, de låter ju som en som sjöng barnlåtar som ja lyssna på när jag var pyttis, och så VAR det han :D, har gjort musik till "vi väntar på tomten", och barnlåtarna "Johanssons skruttbil" och "Djurkalas på våran gård" bland annat :). Ja jag blev nostalgisk :D.
Zero var med mig på Strömbacka idag, han var så duktig så :D
Idag när jag kom hem hängde det en påse på dörren, med 2 tuggben i till zero och två stickblommor :D, jag blev så glad! De var från Michaela för att jag hjälpte henne med en kris sent i går kväll :), du är så snäll du Michaela! Hihi! Fasen va vi ska kicka ass på utställningen i Vännäs :D. Nu är Zero dessutom anmäld till utställningen på Hammarvallen i hammarstrand :D. TROR att den är dagen efter crousingen, men de gör inget, hihi, man sitter ändå så mycket på utställning :P. Ska du hänga med på crousing Michaela? :D.


Sorg

I går fick jag ett sånt sorgligt besked.
Hela tiden händer saker som man tycker inte ska få hända, och lika ledsen blir man varje gång när det blir så ändå.
Tänker på er A, hela tiden..

Fredag

Ja fredag det är nog den bästa dagen på veckan :D, då kan man känna att hela helgen ligger framför en, lördag är också bra men då är man ett steg närmare måndag så det är inte så bra ;).
Erik är ute och gör lite ärenden, jag är hemma och tvättar kläder :D.
Längtar efter ny säng, jag hade lite ont i ryggen när ja vakna i morse för det har börjat bli en grop i den så man ligger lite böjd, ostkrok style!

Jobb i sommar

Nu har jag fått jobb för i sommar! 3 månader på Strömbacka 1 (äldreboende), jag var på avdelning 2 i fjol. Juni var väldigt soft men Juli var helt knäppt fylld, jobbar minst en dag varje helg 6 helger på raken :/, inklusive dunder! bläääk! Ska försöka byta bort den helgen om de går :/, men skulle väl inte tro det då bara för det.
Så det var en av sakerna jag inte ville skvallra för änd e va säkert, den första saken ja funderade på som ja inte heller kanske ville skriva just då var att jag funderar på att Gå Miljö och hälso-skydds programmet på Umeå Universitet nästa höst, om ja kommer in såklart. Funderar fortfarande men jag tycker det låter som en bra idé :D.

Ikväll är A och A med company på väg till Rhodos! Lite orättvist :D, skulle också vilja åka till Grekland någon gång :), men det får bli senare, har ju hela livet på mig :D.

Grattis till syskonen!I går fyllde per 20 år, idag fyllde Anna 24 år och så har per namnsdag (heter erik i andranamn) plus MIN erik då också såklart :).  Grattis på er! Anna fick sin present idag, en drinkbok, med recept på tilltugg, tillvägagångssätt, drink recept såklart och mycket mer! Man ska ju ge bort sånt man skulle vilja ha själv, om det passar den andre såklart, Anders sa att då skulle Anna bara ha en massa fiskeutrustning och anders skulle ha ridutrustning haha :D.

Erik och jag ska införskaffa en ny säng, äntligen :D, visst är det lite mysigt när de är trångt också men kan kan ju inte fläka ut sig hur som helst :D. Så istället för 120 som vi har nu så blir de en 160, så 20 cm mer VAR :). En brun MALM säng från IKEA blir det, med 2 sängbord också då såklart.

Jag fick eventuella bra besked idag, men skvallrar inte för än det är bestämt, som vanligt.. :P


Ny dator

Ja åtminstone känns det som det, lika härligt varje gång man får datorn ominstallerad :D. Denna gången var det kära Johan som hjälpte till! Och vi fick ett nytt grafik kort! Yeeey!! Det märks verkligen skillnad! Tack Jooohaan! Du är så duktig!

En idé!

Det känns som att jag har en idé med vad jag skulle kunna göra med mitt liv :P, en sak som jag funderat på förut, tar ett tag att nå dit men känns som att det är värt det också.
Men ska ta reda på lite mer info innan jag kan bestämma något. Det kanske går åt pipen det med.
Jag säger inte vad ifall det inte blir :D.

Kreativitet!

(\ /)
(O.o)
(> <)

Såklart du vågar titta på korten Vera, nu är det mest bara snälla kvar ;)

Fylld helg

Så var man på 30 års kalas i lördags och dansuppvisning i går kväll. Jag sitter och lägger upp korten på datorn från helgens strapatser men ganska många kort från i lördags förolyckades i processen och försvann. Korten från efter stövelkastningen, men gör inte MIG så mycket då det finns dem som vill ha korten mer än mig. Sitter nu och kastar kort från kalaset också, dem som blev suddiga, om flera kort ä så gott som likadana, och för att jag kan ändå inte ha hur mycket kort som helst på min dator för det tar sån jäkla plats, har precis rensat bort hur mycket kort som helst för att jag kollar ändå inte på dem. Erik ska få lägga upp favoriterna på Facebook, sen kommer jag väl bränna dem och ta bort dem från datorn, det är min process nu med ALLA kort eftersom jag ska se till att få dem om formaterad. Sen åker de in i arkivet ;)... fast många ryker nog för gått tyvärr. Hittade precis ett kort på när det ser ut som att Mattias håler på å stryper adrian (vilket inte var fallet då såklart)
Zero var hos Anna under kvällen och hade så roligt så, han avr helt slut dagen efter.

I går som sagt var jag på Dawes dansavslutning och såg bland annat lillasyster Linnea dansa en discodans, duktig!
Ska allt fixa en film och lägga upp på youtube ;).

Stockholm-Arlanda

Ja det tittade jag på för första gången i kväll, ganska intresant, såg dessutom hur det var en grupp resenärer som gnällde över att de fått vänta 5 timmar på ett flyg till venedig.. Stäng kakhålet tänkte jag, här satt man med sina 2 tjej kompisar på frösöns mini flygplats i 10 TIMMAR för att få komma till Bulgarien.
I går kom Per & CO till Strömsund för att få en syn undersökning av Anna, lagomt trevlig som han var så ville ha inte ens se hur jag och Erik bor.

Klockan är inte ens 10 och jag är trött, fick så ont i huvudet efter att ja pratade med Michaela på mobilen, fasen va vi pratade länge i alla fall, tror det kan ha varit för att jag låg lite konstigt som mitt huvud protesterade till slut, kombinerat med att jag druckit väldigt lite.
Ja jag skulle lika gärna kunna gå och lägga mig, är ju ändå ensam.

Den perfekta bananen!

För någon dag sedan så hittade jag en äkta tv reklams banan, hade bara köpt bananer som vanligt, letade inte efter några felfria :D. Om jag varit en banan hade jag velat vara som den ;), även om lite äldre bananer smakar bättre.


Idag när jag var ute och gick hittade jag en katt i ett träd som kikade förskräckt på mig och Zero, och jag hörde ett sån konstigt knäppande och pipande högre upp i trädet, där satt en sån söt liten ekorre som uppenbarligen var förbannad för att katten invaderat hans träd, och det gjorde nog katten för att få tag i den stackars ekorren men tror han förlorade lite fokus när jag kom med min respektingivande hund ;).


I Färsån igen

Så var man hemma i Färsån då, skönt. Skönt att slippa 3 våningars trappor för att gå ut med hunden, bara att gå utanför dörren här.... Att bara kunna ligga ute på gräsmattan och gassa utan att 7 grannar leker blomkruksindian och kikar på en genom blommor och persienner, för på balkongen försvinner solen vid kl 2. Det är inte så ofta man kommer hem av olika anledningar, sen verkar Erik vara allergisk mot Färsån så han brukar inte vilja följa med. Åka med Erik = för det mesta gratis, åka buss = 250 kr.
I dag är jag på ganska dåligt humör. I går också för den delen.
Synd att solen försvann nu, var så skönt att ligga ute i gräset... det lilla gräs som finns i alla fall.
Vad ska jag göra i helgen då, ja inte vet jag, hjälpa mamma med lite fix kanske då.
Mamms ska kika om hon får hämta ut mitt körkort på måndag, jag hoppas verkligen hon får det för annars blir de jäkligt svårt för mig att hämta det.
Åker hem med Anna i morgon. vet inte vilken tid men det spelar väl ingen roll då.
Undrar om jag ska kika lite på AMS, det brukar inte komma upp något på helger men man vet ju aldrig, måste kika i Östersund också.

1 Maj


Ja i går var man och firade sista/1 april :P. Först var vi uppe hos Ulf och grillade, vi var 9 stycken. Där satt vi ett bra tag, efter att vi grillat så tände vi upp en liten "lägereld" och satt vid den när det började bli kallare, hade så roligt. Sen tog vi party bussen ner till centrum och gick därifrån till en fest någonstans åt helsike. Där var det en massa folk, mest fjortisar :P, men det var roligt ändå, men såg efter ett tag ut som en svinstia i huset. Träffade lite bekanta och det slutade med att jag lullade iväg med Gabriella. Hela kvällen var väldigt rolig i alla fall :D.
Zero fick åka med hem till färsån i helgen för att slippa både smällare och dylikt och för att han har det mycket roligare i Färsån med folk han känner än att jag skulle fixat någon passning här eller att han hade fått vara ensam. Blev så glad när bustant A kom (tookig i A) och hämtade han för gillar att vara ute och åka :). Men nu känns de att han är borta skrutten min!
Idag var jag på SM i armbrytning, skoj skoj, och så har vi sett filmen Twilight, väääääldigt bra film, den skulle jag vilja köpa faktiskt. Skadar ju inte att Robert Pattinson inte ser helt tokig ut i den filmen :P. Högt betyg för Twilight!

RSS 2.0