1 Maj


Ja i går var man och firade sista/1 april :P. Först var vi uppe hos Ulf och grillade, vi var 9 stycken. Där satt vi ett bra tag, efter att vi grillat så tände vi upp en liten "lägereld" och satt vid den när det började bli kallare, hade så roligt. Sen tog vi party bussen ner till centrum och gick därifrån till en fest någonstans åt helsike. Där var det en massa folk, mest fjortisar :P, men det var roligt ändå, men såg efter ett tag ut som en svinstia i huset. Träffade lite bekanta och det slutade med att jag lullade iväg med Gabriella. Hela kvällen var väldigt rolig i alla fall :D.
Zero fick åka med hem till färsån i helgen för att slippa både smällare och dylikt och för att han har det mycket roligare i Färsån med folk han känner än att jag skulle fixat någon passning här eller att han hade fått vara ensam. Blev så glad när bustant A kom (tookig i A) och hämtade han för gillar att vara ute och åka :). Men nu känns de att han är borta skrutten min!
Idag var jag på SM i armbrytning, skoj skoj, och så har vi sett filmen Twilight, väääääldigt bra film, den skulle jag vilja köpa faktiskt. Skadar ju inte att Robert Pattinson inte ser helt tokig ut i den filmen :P. Högt betyg för Twilight!

Kommentarer
Postat av: Erica

sa ju att den var bra, jag vill köpa den med =)

2009-05-01 @ 23:55:27
URL: http://pawprint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0