Vad äter han inte??


Potatis och riskakor är det nyaste man lärt sig att han gärna knaprar i sig :). Ska nog göda upp han (inte på riskakor) tills utställningen här i Ström. Men jag vet inte riktigt med vad, och hur, eftersom han inte verkar gå upp av någonting. Färskfoder gillade han från början, men jag tror jag skämmt bort han, och det får jag verkligen sota för. Men det ordnar sig, matte fixar!

Bättre sent än aldrig

Nu kommer jag med lite roliga bilder från de senaste dagarna. Har inte haft tid att besöka min lilla internet dagbok på ett tag :).

Först lite bilder ifrån när vi fikade lite med en del av kusinerna och Co i helgen hemma hos mamms efter att vi varit på julmarknad i döviken.
Här vantarna som inhandlades på marknaden, gillar dem skarpt!Walle som växer så det knakar! Har ett vedträ som tuggleksak xD, det var populärt!Hjälpte Anna att baka lussekatter i förrgår! Och jag bjöd på glögg. Julstämning banne mig. Notera byxorna ;)Var tvungen att fota Anna's nya bad ass vodka flaska också ;), med nitar och läder!


ÄntligenÄntligen har Elin fått till Photoshop på datorn, ojojoj vad jag saknat det! Nu blir det att leka!


Timing är allt

Söta killen! Du är mitt hjärta du!


Stress

Känner mig stressad, men har väl ingen större anledning kanske, men ändå. Jag gjorde skriftligt NP i svenska i går, det gick väl bra, men känns som man svamlar iväg lite när man känner att det är 1000 saker man vill skriva på samma gång xD. På måndag är det sista kapitelprovet i matte c, på onsdag muntligt NP i svenska. Så nästa vecka lägger jag i överväxel och pluggar järnet till Nationella provet i Matte C och gör klart min Svenska uppsats om en jämförelse av kvinnans roll i tre epoker i litteraturens historia ;). Sen så stundar det väl ett prov om kropperns nervsystem också snart. Men sen är jag klar :).

Idag blir det pluggis resten av dagen tror jag, och städa lite kanske, om je örsk!
På lördag blir det julmarknad i döviken! Yää! Det sätter fart på julstämningen det :D. Får väl leta något fint där åt Michela som fyller år snart :), får se om de blir födelsedags firande för henne nästa helg då :). På tal om presenter, måste börja handla julklappar, det börjar bli lite stressigt nu känner jag :D, jag har idéer, och sett saker som jag tycker är fina, men måste bestämma vem som ska få vad då. Jag brukar gå efter att ge bort saker till andra som man vill ha själv, bara det passar såklart, kanske inte ska bort smink till min bror... Jag måste skriva en lista, i love listor, brukar alltid skrive checklistor om det är saker jag ska hålla reda på eller om jag ska åka någonstans och måste komma ihåg allt, annars är det kört..


Min helgHelgen började med att jag i fredags kväll åkte hem till fina Färsån med Anna. Trodde att jag skulle vara duktigare på att lägga mig tidigt då just den dagen för att man var hemma, nä då.
På lördagen for vi på Hammarn för att kika på skor och pumpa däcket på Annas bil som vi varit så duktiga och lagade innan vi for, vilket söl med det här skummet som ska in i däcket! A konstaterade att det måste vara något fel på ventilen för vi fick mycket på händerna som bara spruta ut på sidorna xD, kändes inte så hälsosamt då det sved på händerna när man fick det där på sig svinkallt. A som inte skulle ha något köpte 2 par skor ;), jag köpte ett par, som jag ska ha då jag inte orkar med mina stövlar, men måste gå in dem för de är stel som fasen.
När vi var klara där for vi och tände ljus på graven.

När Anna och jag kom tillbaka till Ström så blev det Lördagsmys med spetsad glögg med alla dess tillbehör, godis, ostbricka och filmen Gilbert Grape :), mysigt värre. Bra film var det, irritersamt med Leonardos pubertets skrik som han hade för sig som skar i öronen ibland men bra ändå såklart :D.

Sitter och skriver klart ett arbete om min dialekt till svenskan samtidigt som jag skriver här, var bara tvungen att kolla över styckeindelningen, den hade kommit i skymundan såg jag nu. I morgon är det naturkunskap B och matte C som gäller, så man kanske ska försöka lägga sig lite tidigare för en gångs skull? "Pfft" det brukar låta så..


Å fy fasen!

Fick ett gott skratt häromdagen. Det hela började med att jag för ett bra tag sedan pratade med mammsen på telefon, och hon bara klagade över hur dåligt jag hördes och hon försökte höja volymen och hade sig då hon upptäckte att hon hållit telefonen uppochner hela tiden. Jag skratta som en galning men tänker väl att ja ja men ett sånt misstag kan väl vem som helst göra, tills jag pratade med henne igen för ca en vecka sen då det var samma visa igen, hon hörde mig jättedåligt och påpekade det flera ggr så jag blev ganska irriterad för jag hörde henne utmärkt, och hon sa att det var bara mig hon hörde så här dåligt, INGEN annan minsann, sen ringde hon någon dag efter och erkände att hon hållit telefonen bak och fram!!! Men vågade inte tala om det för mig då XD. Skrattade så jag grina, allvarligt... Mamma + teknik = ????? Som hon sa, nästa gång blir det väl på tvären.

En annan sak jag skrattat åt är när jag ser com hems nya reklam! Haha! Men man fattar ju inte det roliga om man inte sett klippen såklart, jag hade sett ca hälften när jag såg reklamen första gången! Ännu roligare nu när man sett alla originalen, så varsego!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fview_play_list%253Fp%253DD8129A4CF6C84777%2526search_query%253Dcom%252520hem&h=6a54821611ff8e3061ab4aa7820286d5&ref=mf

Första gången jag såg Dramatik chipmunk skrattade en hel del ja..
Jag kom ihåg dfen reklamen som en katt så det var inte så konstigt att jag inte hittade den på youtube när man söker helt fel. MY BAD! Gör om gör rätt!

Älskar roliga reklamer, ibland undrar jag om jag har dålig humor XD, skit samma, huvudsaken den är bra för mig! Ihihiii!

Sött störande moment

Så här såg det ut för någon  dag sen när Elin försökte plugga matte.I dag har jag gjort delprov nr 3 i matte c, exponentialfunktioner, det kändes faktiskt som att de gick hyfsat, med tanke på att jag inte gjort några fördjupningsuppgifter eller så. Får se då hur det gick, huvudsaken med G så bökigt som de är. Efteråt gick jag på Helens kläder och köpte ett par korvskinnstajta jeans XD, har haft dåligt med sånna nu... inga alls nästan, pga förlorad kroppsmassa, hoho!
Nu sitter jag och äter små ostar i olika smaker på saltiner, vette fasen om ja kommer köpa saltiner många fler ggr, de blir mest bara mos av mina tycker jag, plus att ja dricker upp den stackars lilla skvätten jag hade kvar av mitt Kloster Eberbach. Efter varje avklarat matteprov tar jag en "skämma bort mig" kväll. Det känner jag att jag förtjänar då mattenslukar väääldigt mycket av min tid.
Jag känner för att dra till Färsån i helgen, har inte varit hemma sen begravningen :(. Längtar till tystnaden :D, speciellt när jag ser alla bilder på gruppen Färsån på Facebook XD.


Ja jag har i alla fall dragit slutsatsen att jag har en väldigt gullig hyresvärd i alla fall :), först är det bullpåsar sen är det tårta, hon kommer gö up mig! Men de göööö inget!

Blått band


Ja blått är en fin färg men i detta sammanhang tar jag heller rött. Jag har varit på utställning idag och det blev ett blått band för lillen. Kritiken tycker jag var väldigt rättvis så jag surar inte. Det var vikten och humöret för dagen som inte var bra, vikten kämpar jag ju med... att den ska UPP. Sen ville han inte stå fint, och han har varit lite dålig i magen idag så det kan ju grunda sig i det, plus att jag varit på så knepigt humör. Men han fick beröm för sitt huvud som vanligt ;). Bättre lycka nästa gång. Får ju höra ofta att bästa medicinen till en kräsen hund är att skaffa en till, som konkurrens, får se om det går att fixa :D. Ericas Java fick HP, grattis till premiären lill Java! Lycka till i morgon.
Sen köpte jag ett specialgjort utställningskoppel och en nummerlappshållare, fine grejjer, ska lägga upp bild sen.Erica gestikulerar vägbeskrivningen :)


Men va gör du tänker Zero


Fina Wille
En lapp som väntade vid 2 bullpåsar här, inte ofta man har en hyresvärd som bakar bullar åt en :).


Helgens tok
Helgen började med att jag i Fredags kväll gick hem till A och prata strunt, åt ostbricka och kikade på våran skratt film på youtube. Det var mumma mer ostbricka i alla fall. Zero var mest intresserad av att röja järnet i lägenheten med sin hemmagjorda leksak (fast bilderna är från lördagen). Hade tidigare på dagen blivit tillfrågad om jag ville ha lite vin hos Michaela, så efter besöket hos Anna kilade jag förbi M och fick lite vin. Utan förvarning gick vi sen ut på Corner där vi satt och tjattra lite med en blandad skara jag inte kan säga några namn på för jag känner dem inte XD.


Lördagen började lugnt, och höll sig så tills den tog slut. Gick med Michaela och Stefan till en Jimmy på förfest, satt där ett tag och gick sen på Corner, där min kamera gick varm på allas roliga kostymer. Mycket mer än så var det inte, Klas vann pris på Corner för sin svampbob dräkt, 5000 kr fick han.
RSS 2.0