Men BLÄÄÄÄÄÄKKKKK!

Nu går de inge bra för mig... räknar derivator i matten och jag fattar INGET, vanligtvis brukar ja inte ge upp för än ja verkligen fattar, men de går inte den här gången känns de som, ja fattar inte sammahanget! Tycker inte den här matteboken är så bra.. och det är jag inte ensam om att tycka i klassen :D. Jag gillar inte att ge upp, det är inte min stil.. såklart man känner för det när de går åt hellsike men då går ja å är sur och irriterad istället för de känns som boken vann :D. Väduren=Tävlingsinriktad och hatar att förlora. Jag gillar inte att tävla för jag vill inte ens riskera att förlora, haha :D.
Sen förut efter att ja kom hem från aerobicsen så skulle ja äta lite grillar kyckling med keso, sen efter ett litet tag såg jag att jag hade ställt keson i diskstället bakom en tallrik.. WHY?? Det är träningen som gör mig vilsen i pannkakan :D.

Var och fikade på simon idag med Jonas, vi pratade om livet, hans nya <3, och en massa annat tok! Håller på att lära mig dricka kaffe, de är inte så hemskt bara jag får ha mjölk/grädde och socker i ;), jag gör framsteg i alla fall! Jag tycker ju kaffe luktar mumma så de är väl bara en tidsfråga innan jag är hooked :D.

Gaaah!

Nu har jag ätit kokt ägg *mmm* mitt kvällsfika det, mättande som fasen!

Har i alla fall kommit överens med Gabbi att inte låta samhällets surpuppor påverka våra solskenshumör ;). Vi båda känner att vi haft lite för mycket sur i våran omgivning på slutet. Människor som är vrång är inte värd energin, lägg det på minnet G.

Amagad! Reklamer påverkar som fasen, nu hörde ja Lady Gaga på tv:n så nu måste ja söka lite på youtube ;), å vad är detta prat om att Lady gaga skulle ha en snopp? HAHA så komiskt..
I morgon ska ja fasen gå och köpa långkalsonger, haha :D, de är fasen kallt nu! Glömde plånboken hemma idag så fick låna av syster yster så ja kunde handla lite, orkar ju inte gå hem å hämta den för att vända igen, haha, latElin..


I gotta feeling..


*Trallalaaa* Lyssnar på Black eyed peas - I gotta felling, bra låt :), ska nog ta å kopiera Lillasysters skiva in på min dator ja de ska ja de :D.
I går va man ut på raj raj, först förfest hos Per sen blev de taxi till Mc Klubben :) (inte orkar man, eller har tid att gå över bron heller).
De är så roligt att träffa nytt folk tycker ja, att få omväxling i umgänget :D.
Kvällens följeslagare var söta lilla Gabriella! Hon tyckte det var tråkigt Linnea att du inte kan dansa på ett tag, men de går ju över som tur är :).
Kort från gårdagen finns på min Facebook :)
Hörde något om att det var en kille fråns tröm som fick åka in till stan i förrgår efter ett självmordsförsök tydligen, men som alltid så vet man ju inte vad som stämmer och inte när man hör det genom 2 andra personer.

Nu ska ja plöja igenom lite matte, har lite genomgång av det föregångna då ja ska ha prov, man tycker man fattar de mesta när de står i boken men när man sitter med provet blir man som en fågelholk, kul va?.. not..Hem till bynHemma i Färsån nu, är helt ensam för tillfället, mamma åkte med linnea till doktorn och Anna snodde min hund å stack ut på promenad :).
Det är ganska mysigt med höst egentligen, det blir sån frisk härlig luft. Bara jag som är så frusen av mig så nu blir det till att plocka fram vantar å halsduk fasen! Ska köpa en scarf också, men har väl inte hittat någon ja är helt nöjd med än..
Ska sätta mig och plugga lite matte sen, fortsätter med nästa kapitel fast ja inte gjort klart mina prov än, jag har inte tid å vänta, ja får backa å göra lite genomgång senare när provet närmar sig.
Får se va de blir til helgen, om de blir nå raj raj. Nästa helg drar ja väl å hälsar på Erica :) så ja kan peppa å fota henne när hon ska ställa ut i Sundsvall :). Älskar att fara på utställning även om ja bara ska titta på.
ja funderade på en inoff utställning i Timrå men de blev inge, blir lite bökig tycker jag. Ska ju hem också på nå vis och då har ja inte tid med utställning.

<3


Nu i ro slumra in
lilla vännen min
Som blomman på äng
i en gungande säng
Och guds änglar de små
breda vingar ut
och för dig i ro
tills natten är slut

Nu i ro slumra in
lilla älsklingen min
Låt en ängel ta din hand
till ett förtrollande land
Och en ängel du ser
när i drömmen du ler
som i lysande prakt
vid din säng står vakt
och med kyss på din mun
hon vaggar dig iblund

Sov Gott lilla M


Schemat

I dag vaknade jag till solsken för att traska ner och klippa mig hos nya frissan i Strömsund.
Fick tråkiga sms, det ena från Erica som sa att de nog inte blir nå Tallink i helgen pga att folk inte har pass :D, hoho lite sent påtänkt nu eller hur? :D.
Sen begav jag mig till skolan och pluggade lite matte och hade mattelektion med prov kl 12. Gick hem till A halv 2 och var där i en halvtimma, sen traska ja iväg. Har pluggat mer matte sen och glott lite på facebook.

Känner inte av någon direkt träningsvärk idag, vilket jag tycker är otroligt, haha! Förra veckan var olidlig!
Här är träningsrummet vi har aerobics i, folk som går utanför får väldigt bra vy på våra skaka rumpa rörelser :D.
http://www.piggofrisk.se/popuptraning/popwin.php?file=traningsrummet.jpg
Sen en av låtarna vi dansat till de här gångerna där hon säger sig fått lite inspiration till rörelserna.
http://www.youtube.com/watch?v=84R1-9_2YPI&feature=fvw
Har haft så roligt på aerobicsen så vill absolut ha detta till en vana :D.

Slarv bild på nya frillan


Ont...

.. i vaderna, fortfarande, otränad? Yeee, men inte så länge till! Mouaha!
Matte provet gick INTE bra igår. Skulle få hjälp av rums grannen idag och i går på 2 olika uppgifter, men han sa pass på båda, haha :D, och han har läst till matte F. Inte heller kunde syster yster hjälpa mig :D.
Ser på scrubs nu, ni tänker väl "ja men plugga då idiot istället för att se på scrubs!", men ja ha faktiskt kommit en bit idag, 10 sidor tills på måndag/onsdag, inte så farligt tycker ja, mycket av de sidorna är exempel, så dem är de bara å plugga på.

Blir nog Östersund på lördag, partej med kompisar! Ska kila lite på stan med Michelle först på dagen och kika i affärer, viktigaste affären blir systemet ;).

Potatisplock, lördagsbus och onsdagsplugg


Var hemma i Färsåa en sväng i helgen och toka runt lite. Tack E för lånet av laddare, snäll du!
Anna och Anders plockade upp sin potatis och Zero hjälpte självklart till! Blev bad i diskhon sen..
På lördagen begav vi oss till Therese och Tomas för att fira köpet av deras nya stuga, dum som jag var tog jag inget kort på den, fin fin var den i alla fall :). Eventuellt pinsamma kort från insidan finns såklart ;). Kommer här!

Zero har hjälpt mig med Matten idag ;)Fick algätare av Michaela i helgen, ett fint tillskott, föräldrarna plus ca 7 yngel eller så. Städade lite i akvariet då när ja ändå var hemma.

 

Och igår var jag på Aerobics med Anna Panna! Fasen va roligt de va! Ja tror ja uppskattade det nog mest för att det var musik i min smak som spelades, reggae, reggaeton mm ;), fasen va roligt å svänga sånt till sån musik :D. Nu är mina Tisdagar inbokade definitivt! Tack E för en del av träningskläderna ja hade, T-Shirten va riktigt bra för de syns inte på den hur mycket man egentligen svettas ;). Det känns i vader och lår idag må ja säga. Naaajs!


Segfis


Ursäkta min brist på bloggning men här kommer lite bilder från sånt som hänt sen sist!Annas skörd efter kantarell plockning med kusin Rebecka :).Min nya dator :), precis efter uppackningZero förbannad på fjällko kalvar :PÄlgtjoa i Borgvattnet!Per och Kattas nya lilla valp, 13 veckor på bilderna, 14 veckor nu. Zero var inte överförtjust.Solat solarium i veckan som var, är så skönt!Till sist lite hockeyrumpor från i går kväll! (det uttrycket har fastnat på min hjärna men kommer inte ihåg från vart....)


Skrämd från vettet

Var på väg upp för en väg jag inte gått innan då en hund rusade ut från en trapp där den satt fastbunden medans den skällde och morrade, när den kommit till änden av repet så ryckte det ju till och det stackars lilla sketna repet den var bunden vid (det var verkligen ett jäkla mes snöre) gick av!! Så hunden fortsatte ju mot mig och jag var snabb som fan med att rycka upp Zero i famnen i alla fall. Det var en jakthundsras, kan ha varit jämthund men det var som inte det jag koncentrerade mig på just då. Jag tror den hunden såg hur förbannad jag blev för ja röt i åt den när den kom fram till mig så den backa en bit, sen när ja börja gick lite till så tänkte den komma tillbaka, men ja sa åt den å peka mot huset så gick den och satte sig, tror den blev lite paff för ja blev så arg. Så när ja gick så kom ägaren ut och hämtade den och sa inte ett jävla ord.. så jävla respektlöst, bitterF****... utrsäkta.., jag var ju en bit bort men ETT ord kunde hon ju sagt, ja skulle skällt ut hon, om man har en hund som blir halvtokig på folk som går förbi så ska man väl fan inte ha den fastbunden på bron.

Moose!

Var ute och pomenixade med Anna, Bigge och Zero idag, såg 2 älgar ute i skogen :D. Jag gck å va rädd för björn jag när ja såg nå stort som rörde mig i ögonvrån (anna gick och pratade om björnar och skrämde upp mig).
Idag har ja njutit lite av det vackra vädret, varit på rosa och ätit en glass o solskenet!
Solat solarium har ja också gjort, de är så mysigt :D! Måste ju hålla kvar den stackars lilla färg ja har (inte mycket det vill säga), och fy fan va ful man blir i UV ljus har jag och Anna konstaterat!

Bläk...

Mår inte bra idag, seg, febrig, svettas, ont i halsen och känns som ja kanske kommer bli förkyld. Usch.
Fick datorn idag i alla fall, Anna sitter och leker med den nu :D, jag blir sur för ja får inte in photoshop på den, jäkla vista!

Ska snart ut med doggen, han är nog pinknödig

Jag hade då bra lustiga jobbar kompisar på Strömbacka, jag och en annan ur personalen var i en lägenhet, jag var i badrummet, personal nummer 2 kommer och kikar in genom dörren och frågar personen jag var med någonting, sen frågar nummer 2 nummer 1 "vart är elin?".. Hmmmm säger nummer 1 som inte kommer ihåg att jag är i badrumet å städar eller va ja gjorde :D, herregud, hjärnsmälta!

Vilken omtänksam yster man har, klagade på att ja kände mig så seg (för ja är faktiskt sjuk) så sa hon att hon visste något som kunde pigga upp mig, så tar hon vattnet som är kvar i hennes träningsflaska och kaster det i ansiktet på mig när jag ligger och pluggar matte i sängen, ja blev blöt, boken blev blöt, mitt öra blev en pool :D, men roligt va de!

RSS 2.0