Gänget som hittat luftgevären på jakt och ...

bild0674 (MMS)

Gänget som hittat luftgevären på jakt och frilufts "mässan" eller vad det var igår. Som barn på julafton!


<3 Vår <3

Våren är den bästa årstiden helt klart. Saker som andra inte gillar, så som lukterna tex, älskar jag! När gräset börjar komma fram och det luktar gräs och jord, luktar illa enligt många, inte enligt mig :). vet en annan som älskar våren också, nämnligen min lille hund, som bara varit med om en hel sommar hitills eftersom han föddes i mitten på Juli under en sommar det inte var toppenväder direkt. Det är som att man blir pånyttfödd när man slipper pälsa på sig för att kunna gå ut.

Funderar på att baka morotskaka, egentligen borde jag hålla mig borta från slisk men liiiite kan man väl få smaka? ;). Jag och J blev bjudna på hemmagjord glass igår hos syster yster. Apgott var det! Minns inte va de hette men det var någon slags pepparmint sundae glass :D *mmm*, skickar in en bild från telefonen :)


*Mmmmm*


Sötsugen och frusen

Vad gör man då? Smuttar på en varma koppen i sin termosmugg :)Mums tycker Elin som precis bokat hotell tills i början på Juni då hon ska på AC/DC på Stockholms stadion ;)


*ZzZzZz*


IQ vadå?

Man undrar ju ibland över en del människors resonemang. Satt och strö kollade på annonser för någon dag sedan på chihuahuor, både säljes, till avel mm. Och såg en som sökte en chihuahua kille till sin tik. Nu litar jag inte så mycket på annonser om sånt från blocket och liknande över huvud taget men mailade i alla fall, jag ville veta om det var en stammad tik då det stod 100% chihuahua i annonsen (misstänkte att det INTE var det), frågar man inte så får man inget veta. Fick ett svar där hon undrade lite mer, svarade på hennes frågor och ställde motfrågan om hennes tik hade stamtavla, då man som hanshundägare i SKK INTE får låna ut sina hanar till blandrasavlel. Det svar jag fick, "skrev ju 100% så då har hon ju inte det" (stamtavla menade hon väl då). Min reaktion?!, *gaaaah, pucko!*. Visst finns det 100% renrasiga hundar utan stam, där man av någon otroligt dum anledning inte registrerat hunden i SKK, men en hund utan stamtavla, än hur renrasig den är, räknas fortfarande som en blandras. Varför utformar man en annons på det sättet då, luddigt och dumt? Svaret är enligt mig enkelt men jag är för snäll för att skriva det här ;).. (då är jag för ärlig).

Bilduppdatering

En bild säger mer än 1000 ord.

Zero's rosetter


Galen hund


Vad har hänt?


Jo det här:
Torsdag - Pimpeltävling, 312 g
Fredag - Pimpeltävling, 3332 g, 9:e plats och fivl en Kokbok av Tina Nordström, sen hem till Färsån.
Lördag - Rantat runt, letat påskgodis som mammsen gömt :), sen påskmiddag hos Moster med man på kvällen, sen tillbaka till Ström.
Söndag - Pimpeltävling, 1450 (tror jag, J kastade lappen ;)..), tio i topp, 9 tror jag. Fick ett presentkort på Heléns kläder. Påskmiddag hos familjen Karlsson på kvällen.
Måndag (idag) -  Pimpeltävling, 2022 g. Helt färdig i kroppen efter att J drog med mig över en stor sjö. Nu, mätta, trötta och lata. Blir film, antagligen "Luftslottet som sprängdes" så J slutar tjata snart ;).

Nu blire film och popcorn :)


RSS 2.0