Har sitter jag och emelie och har lite ras...

bild0855 (MMS)

Har sitter jag och emelie och har lite rast, men det var förut idag. Nu sitter jag på universum och väntar på att vi ska äta pizza hemma hos en phösare. Jag varit trött halva dagen och känner mig egentligen inte på humör. Fast nu när jag tog någon godis bit så blev det bättre, sen blir man nog lite gladare när man får mat i magen :)


Dag ett avklarad!

Ja det var med skratt och svordommar jag tog mig igenom denna dag. Först bråkade det när jag och christian skulle med bussen, jag fick varken betala kontant eller betala med mitt bankkort, för de tog inte maestro! Så jag fick åka på Christian's kort, snällt! Sen väl framme gick vi först åt fel håll, men kom snart på rätt kurs igen efter att ha frågat oss fram xD. Vi kikade runt efter våra lokaler för att sen skiljas åt och gå på upprop. Träffade en tjej från Göteborg som var trevlig så henne umgicks jag med så gott som resten av dagen. Efter upprop och info så blev vi borförda av våran faddergrupp. Vi blev tagna ner till Bunkern som är våran linjes rum där man kan äta mat och bara slöa som jag fattade det. Där blev vi bjudna på hamburgare samt att vi skulle skriva lite uppgifter om oss själva på ett band som vi skulle ha på oss resten av dagen ;). Sen efter mat och diverse så gick vi ut och lekte lekar som våra phösare orndat :). När jag väl skulle hem för kvällen så fick jag skjuts också, tur man har! Och ska även få skjuts till skolan i morgon! Men här kommer dagens problem... Jag och Tjejen från Göteborg hade likadana jackor, som förväxlades, så hon hade mina nycklar, vilket resulterade i att jag inte kom in i lägenheten xD. Men det löste sig då christian åkte och låste upp åt mig!

Just precis kom den 4:e medlemmen i kollektivet hem. Jag är trött och har inte orkat göra någon mat åt mig själv än. Det blir nog lite ägg till kvällsfika sen innan jag sover bara. Får ta lite ordentligare frukost i morgon bara.

I morgon börjas det kl 8:30, och senare på eftermiddagen så skulle våra phösare bjuda på pizza!

Mer uppdateringar kommer i morgon :)

Ögonblick från idagMaria har problem med att pressa vitlöksklyftan som var något för stor för pressen. Vi skulle göra vitlökssmör :)
Vy från vänster till höger utanför köksfönstret.

Hej då strömsund, hej umeå. Men strömsund ...

Hej då strömsund, hej umeå. Men strömsund sakna mig inte, för jag kommer tillbaka, inom väldigt kort.


Jag kommer, jag kommer, lugn lugn ;)


Nu har jag gjort klart en liten hylla som ...

bild0851 (MMS)

Nu har jag gjort klart en liten hylla som jag ska ha med mig till umeå, jag ska antagligen ha den i badrummet för att ha lite småsaker på :). Och mina handdukar och så.


Inte så långt kvar nu

Ja det känns som att man har 1000 saker att packa och fixa, men jag kan samtidigt inte komma på något när jag sitter och ska skriva upp det på en lista. Men jag kommer ändå kunna åka hem gamska ofta så det är ingen naturkatastrof ifall jag glömmer något heller... (kanske beror på VAD jag glömmer). Min lille hund kommer antagligen få stanna med Jonas från början, åtminstone under de 2 första "lära känna varandra" veckorna är över, med alla kvällsaktiviteter.
Jag kommer få ringa hem stup i ett för att påminna karln om att mata fiskarna och vattna blommorna xD.

Ingen som har en vit byrå, malm kanske, till salu? ;) Skulle behöva en sån..


Flower power!Spansk margerit
Mina blommor i lådorna mår inge bra! Just de här blommorns på bilder går det bra för, men resten och en del i rabatterna klagar över kalla nätter. Det är väl oundvikligt.

Ja i veckan ska jag fixa klart allt som fixas ska inför skolstart och flyttning av de sista sakerna. Jonas ska hjälpa mig att fixa i ordning och ska stanna med mig den helgen. Jag ska bland annat måla ett skrivbord, kom jag på efter att jag flyttat det redan, så hoppas att mina blivande sambos inte har något emot om jag brer ut mig med tidningar över halva vardagsrummet (som för den delen är så gott som hlet tom än så länge, så de bryr sig nog inte så mycket). Det kommer bli fint :D. och så har jag löpt lite fina saker att ha med mig på tradera :). Me love tradera!


*ZzZzZz*

Ja nu känner jag mig trött faktiskt. Har ju varit vaken i 17 timmar, och kommer nog vara vaken ett tag till fast jag är trött :). Ska ligga och titta lite på tv, kanske steka ett ägg (fick inspiration till det när jag pratade med mamma nyss som skulle steka ägg). Det jag egentligen borde göra är att packa lite saker tills jag ska dra till Umeå och allt. Känns både bra och jobbigt. Men tror det kommer bli mycket bättre bara man kommit in i mönstren.

Fruktansvärt ont i ryggen har jag också. Jag ska tigga om lite massage på ryggen sen tror jag, det ska vara på gränsen till ryggmisshandel!Titta vad jag hittat! Kul att experimentera med kameran på sånt här :D.
Det händer bara på OK

En äldre dam har handlat av mig och står i kassan för att leta fram sitt OK kort som gömt sig.
Tant - "Nej nu ger jag upp! Jag ger upp!"
Herre som precis ställt sig i kö bakom säger:
"Hade jag varit du hade jag gett upp för längesen!"

Tror han insåg ganska fort hur fel det lät.


Person vi ska hålla hemlig säger följande:
X - "Gud va mycket snygga karlar det finns"
Hon syftar då på en man hon precis såg.
Jag - "Ja visst gör de väl det"
X - "Ja hade jag varit 20 år yngre hade jag satt på han!"
Jag - "?!?!?!?!?"


Ännu mer sylt!

Nu har det kokats ännu mer hallonsylt av hallon jag plockat igår och idag :). Har ju ett sånt bra hallonställe ;). Jag tror den blev väldigt god i alla fall. Funderar på att smaka med lite mjölk senare eftersom vi inte har någon fil hemma.

Ja idag var jag med och öppnade på OKQ8, och i morgon bitti, halv 6 på morgonen, ska jag göra det helt själv! Så jag har pluggat in koder till allt, samt fått nycklar. Jag tror det kommer gå bra faktiskt, hoppas det i alla fall. Har ju ett tungt ansvar på mina axlar nu ;).


Lite nervöst är det ju

Ja det här med skolan och allt. Det ska bli spännande att se sina blivande klasskompisar för första gången, skaffa nya vänner och lära sig massa nya saker. Det är väl den första veckan då man ska ta in såååå mycket i huvudet som det blir snurrigt. Sitter och funderar på vad det är jag behöver till mitt boende, men jag tror inte det är så mycket. Jag har ju redan en massa möbler, men med tanke på storleken på mitt rum så kommer jag nästan inte få in något, något som jag kan tycka är tråkigt då jag vil kunna ha mitt rum som min egen mysiga lilla tillflyktsort när man nu ska bo med 3 stycken till. Har ingen aning om hur det kommer gå heller, bra förhoppningsvis. Man måste ju tänkta positivt också. Annars har jag nog det mesta jag behöver, lite har jag ju kvar i Färsån men ska väl kanske hem en sväng och hämta lite.

Sitter på trångåsen och hjälper till med a...

bild0835 (MMS)

Sitter på trångåsen och hjälper till med att fixa vid jakt stugorna. Zero har fått bada för att han rullat i något snusk i skogen. Antagligen en svamp. Jag måste gå och spraya in mig i lite mer mygg medel. De bits så in i... Det kom inget vatten till dammen igår. Jäkla stil tycker man. Men det kommer kort så fort det händer något.


Inte ett nappVi var ju och fiskade i förrgår, mysigt var det :), ingen fisk, men det gör ju inget! Jag skulle nog kunna sitta på samma ställe och meta i flera timmar xD, bara för att jag tycker det är så mysigt med vatten :)

Me like rasberry!Sitter i lugnan ro och äter musli med mjölk och hallonsylten som jag gjorde hemma hos mammsen i helgen, med bär som jag plockat själv såklart ;). Jonas bär frös vi ner hela för de var inte lika mosiga som mina, haha :D. Tänkte det var väl lika bra att göra sylt av mina då när det ändå var halvgjort, haha! Riktigt gott blev det i alla fall :). Tvättar kläder och sängkläder gör jag också, duktig Elin! Jag blev på lite fejjar humör faktiskt. Får pyssla på med det till jag börjar jobba kl 4. I morgon kommer vattnet till dammen som sagt, ska bli så spännande, kort kommer på bloggen i helgen. Inte säkert det blir i morgon då jag börjar jobba kl 4 då också. Men det hinns! Jag är ju ledig hela helgen :).


Zero har tagit blod prov idag det såg bra ...

bild0831 (MMS)

Zero har tagit blod prov idag det såg bra ut trots att han snorar och har sig. Tur det! Nu är vi på väg och ska fiska med anna och anders :)


Ja det rullar på!

Damm projektet här, igår snickrades det lite på bryggan, vi kommer behöva sätta ner 2 stolpar till för att få den mer stabil, men det är ju snabbt fixat! Vi bankar ner dem med grävaren bara :D. På fredag kommer vattnet! Synd att jag jobbar kväll men jag kommer väl kanske hinna se lite åtminstone ;). Jag har fått 4 extra dagar nästa vecka också, super! :)


Huvva!

Fy fan det styggaste och hemskaste ljud som finns är definitivt rävskrik. Låter som ur en skräckfilm! En jäkel rakt utanför fönstret som står och gastar!


Zero älskar infra värme! Det var väldigt m...

bild0825 (MMS)

Zero älskar infra värme! Det var väldigt många varierande ställningar under kort tid, tror det var för att han insåg att det blev för varm ganska fort ;). Men en liten stekar stund då och då kan man ju unna sig tycker han.


Humor på hög nivå på OK. Maries avbild av ...

bild0824 (MMS)

Humor på hög nivå på OK. Maries avbild av Conny. Jag tyckte i alla fall det var skitkul, det tillkom en korv snopp strax efteråt ;). Conny tyckte vi var väldigt roliga. Ha ha


RSS 2.0