"Did you come alone or did you bring your friends?"

Sitter och väntar på att Erica med karl ska komma hit :), det är nog inte super länge kvar tills de är här.
Jag har varit till A&A och myst med My idag :), samt hjälp Anna att sätta upp renoveringstapet i sovrummet. Samt att jag städat hemma, så jag har varit produktiv idag, sånna dagar känns väldigt bra :). Har tagit så många söt kort på Mysan som jag ska sortera så fort tid finnes.

God kväll!

Köksö

Ja här ska de bli köksö minsann!
Med hjälp av snickaren Torgny ska vi försöka knåpa ihop en billig ö :). Skoj skoj! Jag har lagt någon kommentar om den som står här nu om att jag tycker den ser ut som en slaktbänk, så nu ska de bli en annan, frågan är hur lång tid det kommer ta, med tanke på att det ska beställas små krafs från IKEA mm... Jag vill egentligen åka DIT!

Har passat busfröt Ralf en stund också, nu ska jag gå ut och hämta lite ved så det blir någon värme här någon gång!

Älsk

Du & Jag


Bidl tagen då vi följde med husse till en jobbplats där han skulle lasta grävaren. Han (Zero, inte husse) ligger för tillfället bakom min rygg på värmefilten som jag myser i innan det blivit ordentligt varm här inne.

Vad ska jag försöka göra idag? Jag ska sola solarium en sväng, har sett på de senaste korten på mig själv vad blek och sjuk jag ser ut jämfört med alla andra ;). Ska nog ta en liten promenix med lill hunn och passa på nu när det inte är 35 minus ute ;). Samt ska försöka plugga lite biokemi, det är svårt såhär på lovet, men vad gör man inte. Djurskydd here i come!

Efter diskussion med syster förra veckan så har jag lite dille på höns. Jag vill ha höns när jag slutat skolan men det verkar som att det lika gärna skulle kunna bli till sommaren då sambon vill skaffa ankor till dammen också. Ankor däremot har jag inte så mycket till övers för :/, har fått intrycket av att de kan vara ganska elaka. OK om det varit små gräsänder istället för stora vanliga ankor ;). Jag själv skulle ju på tal om höns vilja ha dvärghöns men det negativa är att det blir så små ägg :D.

Sen så klarade jag i alla fall min sista tenta! Duktig Elin *klapp klapp*


Nyår

En sak som jag gillar med tiden strax efter jul är att det går så myyycket bra filder på tv :D, me like! Så det kommer väl bli film maraton i veckan. Ska prata ihop mig med min Erica också om nyår. Min lilla Erica och hennes karl Patrik kommer med största sannolikhet hit till nyår :).

Sitter och myser i värmefilten jag fick av Jonas i julklapp. Hade jag haft min bok här skulle jag läst lite men jag glömde den hemma i Färsån :'(. Mamma får passa på att läsa den medans den är hemma :)


Juldagen

Dagen då man ska undersöka sina nya klappar :), det gör jag! Jag går för tillfället runt i mitt nya underställ från Agnes, Petter och Jens. Det är mjukt och mysigt så nu vill jag inte ta av det! Per sitter och leker med sin helikopter (som han haft mycket längre än sen igår) xD. Jag tycker den är skitrolig så jag ska fasen köpa en likadan! 250 kr! Som hittat!

Vad fick jag i julklapp då?

Boken "Varför gråter inte Emma?" av mamma
Underställ från Jobman av Agnes, Petter och Jens
Värmefilt från OBH Nordica i största storleken ;) Av Jonas
En digital fotoram av Per
Ring och örhängen av linnea
SNÖ halsband av mamma
Ett pake te, skorpor, ingefära choklad och kaffe/te/varm mjölk klubbor av Anna
2 ljuslyktor av svärisarna

Sen fick jag ett lager 2 ställ i förskott av Jonas också :)

I morgon beger man sig till Sandelins på den sedvanliga annandags middagen :) *mmm*


Looooooov!

Äntlisch!!
Nu är det slapp som gäller. Om 2 dagar är det jul och då ska jag mosa i mig en massa god mat också *mmm*. ska fixa lite småsaker inför stora dagen D idag. Ska hålla utkik efter mitt tentaresultat på cambro också.

Kort men informativt

Tenta!

Jag har tenta i morgon, i organisk kemi, och konstigt nog är jag inte så nervös som jag borde vara, jag vill bara åka hem och ha jul lov! jag undrar ifall min hjärna blivit kokt eller något, att det är därför jag förlorat allt sans och vett som bloggar istället för att plugga ;). Nej men jag ska faktiskt kila till badet nu och ta med mig ett häfte som jag ska läsa, har faktiskt insett det att det är ganska effektivt att plugga samtidigt som man blir ren och go, samt att det är avslappnande. Igår var det väääldigt nära att ja somnade i badet. Men jag tyckte vattnet var för kallt så jag kvicknade till och klev upp.

I förrgår var det i alla fall en liten kille på uppskattningsvis ca 12 år som jag pratade med vid busskuren. Han kom fram och svor i att det var så kallt och frågade om han missat åttans buss, och ja det har du, sa jag. Sen stod han och tjattrade om vädret, frågade om jag itne frös i mina skor, frågade vad jag gick för skola, VAD jag gick, vart jag skulle, om han fick sitta brevid mig osv osv.. Haha xD. Lite VÄL kanske... Jag är nog inte så sällskaplig när jag åker buss...

Kirrat!
Så var det fixat det också, ja jag tycker de här kurserna ser lite roligare ut faktiskt, än dem som vi haft då menar jag.

Pluggeliplugg

Ja på fredag är det tenta igen, herregud de kommer på löpande band xD.
Denna gång är det i organisk kemi, bökigt, men känns ändå inte som att det kanske är FÖR bökigt. Jag hoppas det går bra i alla fall.

Jag har fått en släng av feber sen helgen i alla fall. Mår väl liiite bättre idag men kan inte ha mått så bra inatt då jag vaknade tio i 2 och var väääldigt förvirrad och fattade inte vart jag skulle titta på telefonen för att se vad klockan var, för den kunde INTE vara 10 i 2 på natten, det kändes ju som att jag sovit i en evighet xD. Sen slocknade jag..

Nu ska jag hoppa ner i badet och ta med mig ett häfte från kursen i organiskt kemi och inte kliva upp för än jag kan det som rinnande vatten... så jag blir nog kvar där då.. Hej Då!


Oh my...

Så här ser jag ut om jag tar en ansiktshalva, vänder på den och klistar ihop dem spegelvända mot varandra... Mupp! xD, för det första ser ja ju ut som en karl eller något för att jag blev så bred helt plötsligt, men tror just det beror på att det ursprungliga kortet inte är taget eeeexakt rakt framifrån. Konstig blev jag i alla fall... definitivt!


StädatYesss, kändes som att det behövdes :)

Hade en sån rolig busschaufför på stadsbus...

Hade en sån rolig busschaufför på stadsbussen till universitetet i morse, en sån som gör att man känner man fått en bra start på dagen, ha ha. Han satt nämligen och poppade hårdrock i bussen hela vägen, med duktig volym! Tummen upp!


RSS 2.0