Älsk

Du & Jag


Bidl tagen då vi följde med husse till en jobbplats där han skulle lasta grävaren. Han (Zero, inte husse) ligger för tillfället bakom min rygg på värmefilten som jag myser i innan det blivit ordentligt varm här inne.

Vad ska jag försöka göra idag? Jag ska sola solarium en sväng, har sett på de senaste korten på mig själv vad blek och sjuk jag ser ut jämfört med alla andra ;). Ska nog ta en liten promenix med lill hunn och passa på nu när det inte är 35 minus ute ;). Samt ska försöka plugga lite biokemi, det är svårt såhär på lovet, men vad gör man inte. Djurskydd here i come!

Efter diskussion med syster förra veckan så har jag lite dille på höns. Jag vill ha höns när jag slutat skolan men det verkar som att det lika gärna skulle kunna bli till sommaren då sambon vill skaffa ankor till dammen också. Ankor däremot har jag inte så mycket till övers för :/, har fått intrycket av att de kan vara ganska elaka. OK om det varit små gräsänder istället för stora vanliga ankor ;). Jag själv skulle ju på tal om höns vilja ha dvärghöns men det negativa är att det blir så små ägg :D.

Sen så klarade jag i alla fall min sista tenta! Duktig Elin *klapp klapp*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0