Krax!

Huvva! Jag har känt mig lite små krasslig sen i går, blä. Nedsatt mående i all allmänhet ;). Men Elin är en sån person som har en tendens att ignorera sjukdomstecken, för det är så mycket roligare att toka runt och hitta på saker än att ligga i sängen! Fast än så länge har jag inte gjort något idag, sitter fortfarande i en obäddad stökig säng i ett allmänt stökigt rum som jag sagt till mig själv att jag ska städa i flera dagar. I dag blir det dammsugaren som åker fram för böveln.
Zero ligger och sover som vanligt, han skulle kunna sova hela dagarna den latfisen :). Precis som matte! Man blir ju som man umgås!
Det pratas om att hitta på nå tok till helgen eventuellt, beroende på vädret. Det pratades om ljungdalen men nu kanske det blir att P och E kommer hit istället! Naaaajs! Sen KANSKE V och E från falun :). Det får bli på impuls. När man inte har något att göra på dagarna blir man ganska mycket en impulsmänniska xD.

Men hoppas det blir fint väder, så kan det bli vad som helst :)


Men Innan jag börjar på med någon eventuell städning så ska jag kika efter en ny mini mus till bärbara datorn (som jag för den delen tappade i golvet idag med enda resultat att jag fick bort skräpet under tangenterna). Sen en usb hub, blir lite irriterad att jag inte kan ha i modemet och minnet i samma hål, sen är det lagomt jobbigt med en pinne till modem som sticker ut och är enbart ivägen, kommer bryta av det i farten någon dag.
Utanför mig

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vilken vacker vinterbild.

2010-02-03 @ 19:26:57
URL: http://hundisthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0