OOOpppss!

Tappade min dator i golvet nu igen.. trodde ja hade pajjat den för evigt då den inte startade, men det var bara sladden som delat på sig så den hade laddat ur dig, men fasen va rädd ja blev.

I helgen drog man på impuls till vilhelmina, för att man trodde man skulle få gå på dans, men så blev det inte :). Det var fullt, plus att 2 i sällskapet var under 18 och det var åldersgräns. Men vi hade så roligt i bilen så det gjorde inte så mycket. "Vi sitter i samma bil, vi sitter i samma bil, tusen år och tusen mil, vi sitter i samma bil". Bilder kommer på facebook.

Ja i går var de alla hjärtans, en dag jag faktiskt gillar! Jag förstår att det kanske inte är så kul för dem som inte har någon att fira alla hjärtans med, men då ska man väl inte få fira någonting då om man bara ska gå och tycka synd om sig själv och andra. Det blir vad man gör det till brukar jag tänka :).

Och i morgon är det fet-tisdagen! Jag tror jag har ätit 3 semlor. Inte super mycket kanske men man får väl tänka på figuren ;). Bakade fet tisdags bullar i fredags med Anna panna så dem har vi ätit 2 av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0