Upp och ner

Ja det går i vågor de här med bloggandet xD, konstigt nog verkar det som ja bloggar minst på helgerna, då de flesta människor har mest med tid. För mig är det tvärtom nu för tiden xD.
Ja helgen började med att jag var hem till mammsen i Färsån en sväng, från Fredag till lördag. Man fick blandade smeknamn under det dygnet då jag var på lite jävlar humör ;), med glimten i ögat.
På lördagen startade jag på nytt lill punton och begav mig tillbaka till Ström, det gick problemfritt förutom 2 stora älgar som beslutade sig att skutta upp i vägen 50 m framför bilen, men de va snabb över så de gick med nadas problemas. Väl framme i Ström blev det Grand Hotel fram emot kvällen, för en gång skull hade jag inte med mig kameran, det är ovanligt för att vara Elin. Jag hade väldigt roligt i alla fall och det kändes dagen efter xD.
Igår blev man bjussad på tacos hos P och I, sen apgod kladdkaka hos A och A. Sen blev det film och glass. Gud.. de här går inte längre, tänker INTE få tillbaka de kilon jag blivit av med från i våras, blähä! 7-8 kg! Sjukt.. Vägde mig hemma hos mammsen i helgen, vågar man lägga ut vikten på en blogg? Ja va fan! 61.8 ungefär stod den på, med kläder, vet inte hur stor roll de spelar.

Ikväll blir det scraping med syster yster då jag har köpt mera papper, jättefins papper ska ja säga dig ;). Så jag bidrar med dem då A bidrar med att skriva ut kort från sin söta fotoskrivare :).Det jag irriterat mig på senaste tid är va de känns som att en del människor är väldigt upp och ner i när det passar att umgås med en. Jag har hellre få kompisar jag kan litå  på till 100% än dem som hör av sig enbart när det passar dem och inte går att få tag i av olika konstiga anledningar. Ganska trött på dåliga ursäkter. En del känns det som att man ger hur många chanser som helst, men men, slut på det nu säger Elin, nog säger jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0