Så kuuul

0-4c47ac41027c850d0494529eafee3ccc.png

Kolla varifrån!
Killen min är med i härliga hunds korsord i nya numret. Matte är så stolt så hon kan inte sluta flina. Jag listade ut vad som skullle stå i de gula rutorna innan jag ens börjat skriva något.
Så kul att ens bild var tillräckligt speciell och bra för att komma med i korsordet.
Då var det gjort

0c9a6cc20fd11548ec4002fffe28a982.png Har varit med Zero på patella koll idag. Det blev 0.1, hade ju blivit glad om det varit 0.0 men det är ju inget att göra nå åt, eller är de det? Enligt vetten så kunde det gå att träna så det blev bättre, och att hon trodde det lite kunde bero på att han för tillfället har lite dålig muskulatur som det blev en etta på höger sida. Det skulle inte förvåna mig faktiskt, men jag tar ingen ställning till det då jag inte alls vet hur det ligger till, visst är de super om de går att träna så de blir bättre. Han är ju symptomfri nu också så det kan ju inte bli sämre tycker man. Men det resultatet kommer nog inte så ivägen om jag får en chans att få en valp efter honom så hans temperament är "to die for", och världens underbaraste hund enligt mig ;). Jag vill då ha en Zero junior!
Ögonlysningen blev UA, fina killen!

Ja omväxling förnöjer

Det enda som krävs är en dusch, sen är man krulltott igen, fårn att vara totalplattad xD, roligt med omväxling men de enda på huvudet som jag ALLTID önskar kunde va platt är min lugg. Den är lite oförutsägbar. Sen om ja inte passar mig så kan även min ögonbryn börja bråka, de vågar sig de med!


Snö snö!

Nu ska ja banne mig gå ut och skotta, kalla mig galen jmen jag tycker det är ganska underhållande att skotta min lilla gång. Det är uppfriskande, och så blir det ju så prydligt efteråt ;). Undrar om ja ska lyckas släpa med mig min lathund ut i snön ;), tror banne mig det. Han har blivit så lat, som matte!

Var i alla fall ut och åkte skoter igår, inget blåmärka denna gång men det tog tväääärstopp vid ett brunnslock som en överraskning. Men som tur var så var farten låg så man blev mest bara paff :).

Kansche de kanscheDet pratas om att man vill att ja ska följa med ut å åka skoter ikväll. Maybe... maybe...
Jag får ju bara nya blåmärken för varje gång ;).


Barn på nytt?

 
Idag är i alla fall A och testar att köra grävare, det verkar som det går bra, det hoppas jag i alla fall :D. Man måste som bli lite barn på nytt när man sitter i så stora maskiner, eftersom jag fått känslan av att det är som en enda stor leksak för någon som gillar *wrom wrom*. Det är faktiskt ganska roligt, jag har bara testat att köra grävare en gång när skolan hade lånat in en lite plutt, inte riktigt fullt lika liten som den på bilden men nästan ;), riktigt roligt var det i alla fall! En sak jag gillade skarpt med Torsta, att man fick testa så mycket olika saker.


Shoppingbestyr

Vaknade idag av att jag trodde jag höll på att missa mitt möte på arbetsförmedlningen, trodde det var omöjligt att försova sig till ett möte som inte ens börjar för än kl 1 :D. Menså går de när man går och lägger sig för att "bara sova en lite stund till", sen sover man i flera timmar. Vaknade i all fall och fick lite smått panik när jag såg att det var 45 min till jag skulle vara på AMS. Var röd flammig och hade något jag tror va nå slags febersvettingar. Mådde inte helt 100 men var för stressad för att orka bry mig. Men det slutade med att jag var framme med 10 min till godo.

Efter att jag var klar på AMS gick jag på Heléns på Rea! Yää! Jag kom ut med en tröja för 150 kr, tummen upp! Efter ett tag kom moster M & G för att kika på kläder de med, de gav upp readelen relativt fort och begav sig på djupare vatten. Jag sa att ofta när man testar saker man aldrig skulle tittat åt annars kan man upptäcka mycket snygga kläder, så M testade "kavajen" på bilden för att den var så iögonfallande, riktigt fräsig ;).

Fnittrigare och vimsigare shopping duo vet jag inte om jag skådat. Handväskor och jackor var på rymmen med jämna mellanrum ;)

Varit på...
0-75ba817ec4ae9ff4dbf5fb6652888933.png

Kolla varifrån!

Varit på föreläsning av Martin Emtenäs från mitt i naturen tills för ett litet tag sedan, intressant och roligt!


Musen är trasig....

... datamusen alltså... Scrollen har gått sönder, den blev nog lite mos. Skit också! Den går ju använda, de är bara scrollen som sitter löst så den går inte så bra att använda, så man blir bara irriterad när man är van att använda den och så funkar den inte, bläähää!

Pratat med Erica nyss, alltid lika roligt! Toki hon!

Ikväll blir det nog till att gå på föreläsning av Martin Emtenäs, Mitt i naturens programledare. Ska bli intressant!

Scraping på...

0-1cf3d9e10e83e2ba212a2ea4972fbe19.png

Kolla varifrån!

Scraping på g!


Vart tog snön vägen?

Håller den på att retirera? Inte bra Inte bra. Inget bra tecken när man inte fått skotta på flera veckor.. hmm..
Då saknar man nyårshelgen lite. Skrev aldrig det då men vi mötte helt plötslig, ut ur det blå, ett hundspann utan förare! Tokit, då blev de 3 små damer som hoppade av skotrarna och stannade dem, annars hade de nog fortsatt åtminstone till Helags fjällstation, och kanske längre. Med tanke på deras vilja att dra, tror ja inte att slutet på skoterleden hade hindrat dem att fortsätta eftersom snön var ganska hård. Det hela var ganska komiskt. Jocke fick åka och hämta den borttappade föraren, han blev glad ;).


Me love Rokoko!

Jag är barnsligt förtjust i rokoko, speciellt karmstolar! Skulle lätt kunna ha inredning helt i rokoko bara för att det är så snyggt. Men möblerna är dyra och det är inte direkt så att de säljs på ikea. Det enda jag kräver är en vacker karmstol som jag kan få sitta och beundra formerna på ;). Den skulle bara få stå och se skitsnygg ut! Gillar nummer 2 för att den är modern, men gillar nummer 1 för färgerna! På de sista 2 bilderna kunde de ju skippat den sk*tfula kudden xD.Uppe med tuppen

Ja här gör man ett tappert försök att vrida tillbaka dygnet minsann. Klev upp idag ungefär samma tid som jag skulle gjort om jag gått skola fortfarande, kunde nästan inte sova inatt så det är tungt att sitta vaken nu, sen mer än 2 timmar tillbaka. Elin är en sån som helst inte vill sova bort hela livet. Även om jag inte GÖR något så är det ju i alla fall mycket roligare att känna att dagarna blir längre, att man har tid att göra saker som man inte gör så mycket annars. Har lånat boken "Snabba cash" av A som ja ska läsa, sen ska jag läsa lite härliga hund tidningar som blivit försummade. Nu låter det som att jag inte har något vettigare att göra på dagarna, det har jag inte heller.... Haha jo det har jag väl, ska fylla i pappers tråket till arbetsförmedlingen tex. Jag känner inte att det gör så stor skillnad för min del men det är väl rutin, blä, jag kommer inte ens ihåg vilket datum de va ja skulle dit, får kika det. Snopet att missa tiden kanske.
Vinis sörplisEtt vin jag nyss smakat för första gången, gott gott. Väldigt lättdrucket, det sa bara "swosch"!
Först var det A och jag som hade lite svull kväll som jag skrev innan där jag bidrog med vitt, och hon med rött, sen blev jag bjuden på vin smuttning på högre höjder igår. Jag har blivit en riktig vin pimplare ja xD, haha!
Vill fortsätta att fiffla med min blogg ja :D, himla kul att hålla på med sånt dära ju, när man känner att man har all tid i världen över. Såklart har man ju hellre något att göra, men nu är de som de är, va gör man? ;)


Den här filmen såg jag för några dagar sen, himla rolig film! Älskar filmer med sån här lite små ful dålig humor i xD. Blir pikad för att jag kollar på Scrubs! Inte klokt, vad har man för humor då? xD


Svull på hög nivå

Den här helgen har hitills bestått av svull med syter A. Det har varit god mat, "superjuice" (internt skämt), chips med dipp, och glass! *mmm*, har visat henne lite basic pryls som är bra att kunna om hon vill ändra bloggen. Så nu är bloggdesigns anden väckt! Jag ska pyssla vidare med min sen också, har börjat om ca 5 ggr för jag har inte varit nöjd xD. Jag är hos syster yster nu och väntar på att hon sa duscha klart. Vi har nyss fikat lite. Jag gluttar på Mass-start för damer på tv'n, så mysigt med skidåkning!
Resten av kvällen får bli en överraskning då jag inte har planera något speciellt, skönt det med. Nu ska jag njuta en stund av att inte göra ett skit tills det dyker upp något. Ska förska göra saker jag inte hade tid med förut när det var mina kurser som hägrade. Jag ska läsa böcker, försöka fixa så jag kan börja scrapa med A, leta jobb eller praktikplats mm, sen söka til universitet såklart men det var ju planerat sen ett tag tillbaka ;).


Man gör så gott man kan..

...med sin lilla kompaktkamera. Det är så mycket frost i träden här i Ström nu så det är verkligen vinterlandskap även om det inte är super mycket snö ute.Idag lämnade jag in mina böcker till skolan, skönt att det så gott som är överstökat de där nu. Nu ska jag söka till Umeå universitet, får se om jag kommer in då. Man kan ju alltid hoppas. Men livet är ju inte över även om ja inte kommer in heller :).Grattis till The Simpsons som fyllde 20 år igår ;).
När jag gick högstadiet gillade jag inte Simpsons, men nu är jag fasen fast :D.

I öronen just nu

Jason Derulo - Whatcha say
Jack Johnson -  Banana Pancakes
Style - Långsamt
...mf...

Är rackarns nöjd med mina nya lurar, väldigt klart ljud i dem, och de skonar min piercing, som jag förresten vill byta smycke i snart :D. Omväxling förnöjer! Jag har 2 extrakulor, en ljusblå och en multifärgad.
Vad har jag gjort idag annars? Inte mycket, pysslat med en uppsats som snart är klar. Varit ner på arbetsförmedlingen med ett papper för att ja ska få några stålar, lagat mat och gjort en matlåda så jag får lov att vara lat(are) i morgon. Sen har jag fotat lillkillen lite fram och tillbaka. Kallt om fossingarna säger han!
More Info

Tycker det är lite småkul med de här "frågeformulären", så jag gör en till ;), den här har jag knyckt från http://empersson.blogspot.com/

Namn: Elin Sofie Dejemo
Kallas för: Gumman, Dejemo sen kommer jag inte ihåg nå mer :D
Stjärntecken: Väduren
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Piercingar: Tragus, helix och i naveln.
Tatueringar: Nej, men det kanske blir ;)
Längd: 1.69 på mitt pass, men där tror jag att jag har skor på mig.
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: Blond, mörk/mellanblond
Fräknar: Ja någon få som ploppar upp när ja solat, men syns knappt :)
Motto: Jag behandlar andra som jag själv blir behandlad
Kär? Ingen kommentar
Önskar du att du bodde någon annanstans? Det får bli som de blir, men lite less på Ström xD
Tycker du att du är attraktiv? Till och från, beror på om det är en bra eller dålig dag xD
Dricker du? Definiera dricker.. Alkohol -  Ja, cider, vin, likör mm
Röker du? På fest i enstaka fall, knappt så det räknas
Vilket schampo använder du? Sen någon månad tillbaka testar jag Glow, ganska bra faktiskt :)
Vilken parfym använder du? Musk, glow, cool mf
Vad är du rädd för? Slumpen
Gillar du att tvätta? Varken eller, är ju väldigt trevligt med rena kläder, så tvätta klagar ja inte över, men att lägga in de i garderoben snyggt kommer ja nog aldrig lära mog xD
Gillar du berg- och dalbanor? Ja det gör jag, men inte dem som bara snurrar där man blir åksjuk.

Senaste:
Filmen du hyrde? Year One
Filmen du köpte? Bröderna Grimm
Låten du hörde: Oj, svårt men Jack Johnson - Banana pancakes är en av de senaste, lyssnar på den nu bara för att ja kom att tänka på den :)
Låten du laddade ner? Laddar inte ner.. längre.. ;)
Personen du ringde? J
Personen som ringde dig? J
TV-program du såg? Ett om snattare på femman, sen nyhetsmorgon men de räknas inte då jag sov medans de va på xD
Person du tänkte på? Anna :D, att vi ska på Afro power dance ikväll :)
Favorit:
Låt: Hallelujah - Ted Gärdestad - Himmlen är oskyldigt blå, tröttnar jag aldrig på.
Sak att göra: Hitta på skoj med de nära, lite annorlunda saker som man kommer ihåg
Sport: Just nu afro power dance, och ragga dance hall aerobics när jag körde det, apkul!
Dryck:Festis, varm choklad med grädde ;)
Kläder: Jeans, mjukis, snyggt OCH bekvämt är väl lite ledmotiv
Film: PS I love you
Bil: Ingen aning, syrrans bil är ju söt :D, Fiat Punto, eller tvålkopp och maskburk som den också kallas.
Serie: Desperate housewifes, Ugly Betty, Greys Anatomy, Damernas detektivbyrå mf

Har du någonsin:
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Ja?
Ljugit för någon? Det har väl alla, speciellt när man var liten, men inga hemska lögner tror ja.
Varit i slagsmål? Nej
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Kanske inte så jag skulle tycka det räknades kanske, men kanske kanske.
Antal:
Gånger du varit kär? Inte många
Gånger ditt hjärta brustit? Tror det ska mycket till innan man kan krossa ett hjärta totalt. Lite sådär trasigt kan det ju blivit ibland.
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning, förhoppningsvis inget.
Tjejer du kysst? Ingen, men en puss hit och dit har mina bästaste bästa vänner fått :D
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ganska många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte, men har varit på förstasidan i både ÖP och en till tidning ja inte minns villken de va.

Senaste:
Boken du läste? Sagan om isfolket böcker
Personen du fick e-mail av? Facebookskit, annars en jag sålde en sak till på tradera.
Personen du fick brev av? Arbetsförmedlningen? Annars har jag fått julkort :)
Personen du fick sms av? Anna
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hela? Det kan jag inte ens minnas tro jag.
Saken du köpte? En sminkväska
Vad har du gjort idag? Sovit och inte gjort ett skit
Brukar du svära mycket? Ja ganska :D
När stiger du upp på morgonen? Ganska sent nu för tiden då man inte har så mycket att göra, men jag försöker vända tillbaka på dygnet nu.
Vad har du på dig? Svarta mjukisbyxor, ett svart linne och en grå huvtröja
Vad ska du göra ikväll? Träna Afro med anna panna
Vad är du allergisk mot? Inget vad jag vet om, men filmjölk kan ja få lite ont i magen av.
Var har du ont? Har haft lite ont i ryggen, men det är nästan borta, annars hade ja jäkligt ont på nyårsdagen då jag flugit av en skoter å slagit i vaden xD, kunde inte gå på benet :P
Använder du hårspray? Ja, när håret är omöjligt, vilket det är till och från
Kan du stå på händer? Njää :D
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark
Salt eller socker? Salt nu för tiden kanske
Gillar du ketchup? ja
Är du glad nu? Ja
Var du glad igår? Jadå :), jag blir glad av finväder
Vad dansar du till? Det som spelas på krogen :). Eller dansband om man är på dans såklart :D
Stockholm är… ? Fint
Göteborg är… ? Riktigt mysigt, trevliga människor :D
Kan du sjunga? Sjunga kan väl alla, men bra behöver det inte låta för det ;), jag tror inte jag låter bra faktiskt.
Spaghetti eller makaroner? Vet inte om jag kan välja där faktiskt :D, men i så fall spaghetti kanske.
Land du vill besöka? Australien, irland kanske, island, Usa - New York, kanske Thailand igen.

Småpyssel dag

Min utsikt

Det här känns som en sån dag där man tar tag i saker man gått och bara struntat i, saker som är så könt att få ur vägen när det väl är klart. Håller på med min uppsats nu, det flyter på riktigt bra faktiskt. Annars har jag varit och köpt en ny sminkväska, ett par brallisar, mjukis edition, handlat lite, och lämnat in papper på arbetsförmedlningen, ska dit med ett till papper imåra så man får nå stålar!
När jag tröttnat på att plocka på uppsatsen så ska jag städa lite här banne mig. Köpte ett par glasburkar med lock idag som jag ska fylla med nå skoj för prydnads skull. Inte fanns dem innna jul när man väl behövde dem inte! Skulle fylla dem med knäck men det löste sig ändå :).

Elin börjar bli lite utställningsjuk, men det är ju inte superkul när doggen vägrar gå upp i vikt, då är de ju ingen mening att ja anmäler mig till något :/. Men jag SKA på den i Ström i mars i alla fall, där skiter jag i konsekvenserna :). Så länge det är inoff så dör jag väl inte.


Back on track

"För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen
vi vet hur det känns"

Jag tror jag fortfrande lever på hur kul jag hade det i Ljungdalen, kikar på korten i tid och otid xD. Känns som att man annars tappat suget HELT på att gå ut på krogen och festa rumpan av sig. Älskar när man kan hitta på något med bara någon få enstaka. Man har mycket roligare, och ingen ångest brukar det bli heller :).

Herregud på slutet har jag verkligen utnyttjat att jag har gratis sms :D, men idag fick jag det sms'et ingen vill ha, om att det är dags att ladda, BLÄÄHÄÄ!
Vad blir det i morgon? Ska jobba på uppsats (vilket antagligen kommer uppta större delen av min dag), kika efter en ny sminkväska, och kika en snabbis på Heléns och sen kika efter lakan. Dammsuga mattan som suger åt sig alla universums småpartiklar. Sen ordnar sig resten ;).

Ojoj va de känns som att en del måste ta och växa upp ibland ;)

Hiss - Vänner & Familj <3
Diss - Dubbelmoral

Home :)

Hemma i Färsån nu. Anna, Anders och mamma pratar väder och eldning. Zero springer runt och försöker leta reda på något att äta, han har nästan inte ätit något idag då jag försöker köra på fasta mattider, och han har inte fattat det än så vägrar äta de första målen. Walle håller på att mörda ett tuggben på golvet.
Var till stan igår, varit och hälsat på farmor idag, är hemma nu, åker till ström i morgon igen. Blä..
Vi har lekt lite med Anna pannas nya fotoskrivare idag och igår. Vi hade lite mys pys igår kväll med film, vin och tilltugg, Anna kunde nästan inte ta fingrarna ifrån skrivaren för att ja fixat papper åt henne.

Nu snodde walle min kaka, direkt från bordet! Han tycker inte jag borde äta nå slisk. Men då blev Elin arg, och då åkte Walle ut genom dörren.

För någon månad sen, minns inte exakt när, gjorde jag en sak som jag funderat på länge, en sak som jag tror många är lite skraj för att göra, av olika anledningar, men jag känner mig precis som innan. Registrerade mig i donationsregistret! Är väl en sak man undrar om man vill berätta eller hålla för sig själv. Men jag tycker bara flera borde göra det så, go for it! I did!


Bilderna

Här är de flesta kort från min nyårshelg plus kommande dagar, finns även lite kort från i julas i en annan mapp på min fejja!
http://www.facebook.com/album.php?aid=359281&id=781440331&l=d9271c2c7bMin och Anna's lilla myskväll igår, wok med ris och sweet chili, muuums! Sen ostkaka med jordgubbssylt och grädde. Rött vin var kvällens dryck :), med nötblandning som snacks!
Sen var det musikgissartävling större delen av kvällen. Det avrundades med Paranormal Activity, som var tredje gången ja såg ;).
Nyår i Ljungdalen!


Ojojoj vad roligt jag haft sen i onsdags då man begav sig till Ljungdalen för att fira nyår med Erica, Patrik och Jonas i Patriks stuga. Jocke och Cattis kom lite i efterhand och såklart "the more the marrier", så då fick vi ännu roligare. Skrattat så tårarna runnit, ätit god mat så paltkomat har varit oundvikligt, åkt skoter så man aldrig trodde man kunde uppskatta en varm brasa så mycket och fått blåmärken och värk i kroppen som påminner mig om hur roligt vi haft xD.  Kort kommer på facebook, men kommer länka till korten härifrån så det bara kommer vara att klicka sig vidare, men det är måååånga kort, och dem orkar jag inte med ikväll inte. Men har i alla fall haft så himla roligt, och vill att vi gör om det här inom kort! Därmed bums!

RSS 2.0