Trädgårdsfix på hög nivåJa här tar vi det ett steg längre än de flesta andra och tar hem stor maskinerna för att fixa damm ;). Den är gissningsvis 5 meter djup och kanske 15 meter i diameter. Måste ju fota och följa med i händelseförloppet så man kan sitta där om 5 år och titta tillbaka på de här bilderna när vassen prunkar och det är en fin grön gräsmatta här runtomkring. Det kommer nog först och främst bli öring som kommer få bebo den här pölen. Stolparna till höger är till för bryggan som också ska få bli till.

Spännande!

Ordning och redaHar fått ett sånt sött kitt av syster yster tills man ska börja skola igen, De består av ett pennfodral, klisterlappar till böckerna, en häftapparat,en sax, en penna, en linjal, pennvässare, mini tejp, gem, sudd och ett litet spänne, och nästan allting går i rosa tema xD, skitgulligt tycker jag! Helt otroligt att man ska sätta sig i skolbänken i 3 år till, men det blir ju vad man gör det till ;). Satt och läste lite olika brev jag fått på posten från Umeå universitet. Ganska rolig läsning faktiskt, Det var 2 veckor med välkomstaktiviteter som såg väldigt roliga ut!

Och så har jag ju varit på öland, men det skriver jag om lite senare :)

Sitter på borgholms slottsgård och väntar ...

bild0810 (MMS)

Sitter på borgholms slottsgård och väntar på att amanda jensen ska börja spela, sen kommer huvudnumret the ark! Ska bli kul!


På arlanda nu, zero trivs i väskan men är ...

bild0807 (MMS)

På arlanda nu, zero trivs i väskan men är nog lite less på att sitta still, men snart går flyget till kalmar och där ska man få röra på benen.


Tadaaaaa!


Öland here i come

På tisdag drar man till Öland! Yey! Till Byxelkrok närmare bestämt :)

http://www.byxelkrok.info/ Ser ju mysigt ut! Ska bli spännande att se. Flyget går 10 i 10 på tisdag morgon, sen måste vi vänta ett tag på Arlanda innan vi kan ta flyget till Kalmar, därifrån får vi hämtning, sen på hemvägen på söndagen får vi skjuts till Arlanda som vi flyger ifrån. Det skiljde fasen mer än 1000 spänn att boka flyg på tisdagen istället för på måndagen. Därför blev det från tisdag :).
Zero ska med såklart ;). Har fått bekräftelse från SAS att han får följa med, han reser som mitt handbagade under stolen framför :D. Kommer få åka i en ytte pytte bur som endast är 40x25x24 cm. 1 cm högre än det tillåtna men det var det högsta måttet för hårda burar, och min bur äär ju mjuk ;). Den finns på tasseborg i Östersund så den ska hämtas snarast möjligt. Var tvungen att införskaffa den inför resan då jag inte har någon så liten sen innan.

I helgen var det dunder också. Jag var ut i torsdags och i lördags. På torsdagen var det Musctach som stod på schemat :D. Ralph Gyllenhammar och Danne McKenzie (trummisen) handlade ju av mig på OK så då var ja ju bara TVUNGEN att gå dit.. eller? Jo...

Å sen lite ointressant fakta. Fick den största sticka jag någonsit fått i foten i fredags. Nästan mer en pinne än en sticka ;), haha kanske inte men fy fan så ont de gjorde. Niklas kommentar "fy fan va de blööö!" ungefär 10 sek efter att jag dragit ur det xD. Ojojoj, ont ont ont ont!!! Jonas pl¨åstrade om foten så jag fick gå med en jädrans stort plåster på foten. Det gör fortfarande lite ont men bara om man är där och pillar, fy fy Elin!

SMS-inlägg

bild0796 (MMS)


SMS-inlägg

bild0787 (MMS)


Fjäskelifjäsk ;)

Var en kund som sa till mig igår att jag liknade Helen Hunt (efter att 2 dagar innan sagt att jag var en så vacker tjej), menade han den här Helen Hunt:

Eller den här?Inte för att jag nu tror honom så värst mycket, men det är roligt att prata med dem som är glada och trevliga.
Det kom tex in en hel busslass med damer och herrar igår som hade varit och tittat på midnattsolen och nu skulle åka hem, ända till Göteborg som jag fattade det, om inte längre (kan ha varit olika mellan olika personer). Det var kanske runt 20 pers som skulle handla och gå på  toa, och busschauffören kom in strax innan de åkte och tackade mig för mitt lugn och glada humör efter en ganska lång kö ;), sånt är kul!

Megahagel

Ja fy fan, här är haglet som kom för runt en vecka sedan, som jag skickade in en bild på förut. Hemskt, det var en pärs för blommorna, rosen ser lite hängig ut. Bladen på mina petunior haglade sönder, och rabarberbladen också för den delen. Men nu har lilla blommorna återhämtat sig bra faktiskt. Men det var ett ordentligt hagel de där. Tur egentligen att vi precis var ute och åkte då, man vet ju aldrig vad ett sånt hagel hade ställt till med på bilen! Den stora vita högen blev under stupröret.
Så här blev den. Synd att träet inte var m...

bild0784 (MMS)

Så här blev den. Synd att träet inte var mörkare för då skulle slitningarna synts mer. Men skit samma, jag tycker det blev bra ändå ;).


Ja vette fan ja..Funderar på att göra en koppel hängare till min lille Zero, i brist på annat att göra kasnke xD. Men så här är det, jag har köpt siden matt vit färg och ska måla den, och sandpappra den för att få den att se sliten ut. MEN, ska jag låta det stå Zero eller hans stamtavle namn De Dy Bykov? Bara för att det är lite mer annorlunda, ser det futtit ut med Zero eller är det precis lagom? Inte den blekaste aning om vart den ska få hänga över huvud taget men de fixar sig väl, annars får ja väl spara den och hänga upp den någon annanstans, vart bara så pysselsugen ;).
Säg vad ni tycker nu! Tycker det är fattigt med kommentarer här annars förutom från mina "stammisar" (puss på er) ;).

Min så kallade wästgötakloster ost och pap...

bild0776 (MMS)

Min så kallade wästgötakloster ost och paprika macka från i förrgår. Kostade någonstans mellan 20 och 25 kr, generöst med paprika va? Idag ska jag ta cykeln och trampa ner till min ystra syster och hälsa på henne på hennes lunch. Det var ett tag sen nu.


RSS 2.0