Öland here i come

På tisdag drar man till Öland! Yey! Till Byxelkrok närmare bestämt :)

http://www.byxelkrok.info/ Ser ju mysigt ut! Ska bli spännande att se. Flyget går 10 i 10 på tisdag morgon, sen måste vi vänta ett tag på Arlanda innan vi kan ta flyget till Kalmar, därifrån får vi hämtning, sen på hemvägen på söndagen får vi skjuts till Arlanda som vi flyger ifrån. Det skiljde fasen mer än 1000 spänn att boka flyg på tisdagen istället för på måndagen. Därför blev det från tisdag :).
Zero ska med såklart ;). Har fått bekräftelse från SAS att han får följa med, han reser som mitt handbagade under stolen framför :D. Kommer få åka i en ytte pytte bur som endast är 40x25x24 cm. 1 cm högre än det tillåtna men det var det högsta måttet för hårda burar, och min bur äär ju mjuk ;). Den finns på tasseborg i Östersund så den ska hämtas snarast möjligt. Var tvungen att införskaffa den inför resan då jag inte har någon så liten sen innan.

I helgen var det dunder också. Jag var ut i torsdags och i lördags. På torsdagen var det Musctach som stod på schemat :D. Ralph Gyllenhammar och Danne McKenzie (trummisen) handlade ju av mig på OK så då var ja ju bara TVUNGEN att gå dit.. eller? Jo...

Å sen lite ointressant fakta. Fick den största sticka jag någonsit fått i foten i fredags. Nästan mer en pinne än en sticka ;), haha kanske inte men fy fan så ont de gjorde. Niklas kommentar "fy fan va de blööö!" ungefär 10 sek efter att jag dragit ur det xD. Ojojoj, ont ont ont ont!!! Jonas pl¨åstrade om foten så jag fick gå med en jädrans stort plåster på foten. Det gör fortfarande lite ont men bara om man är där och pillar, fy fy Elin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0