Längesen nu!


Oj då... har varit lite dålig med uppdateringarna sen ACDC resan, men nu kommer det lite mer! Ja vad gjorde vi lite mer exakt under veckan som tillbringades i Stockholmo och Bjursås i Dalarna, JO! Först åkte vi från Strömsund till Bjursås, där vi blev bjudna på go fika, champange och jordgubbar av Viktor och Ebba! Dagen efter fick vi en liten rundtur i Bjursås bland annat, skitgulligt samhälle för den delen, jag älskar Dalarna! Samt att vi träffade Viktors föräldrar och fick se hur han bott innan han flyttade. Senare samma dag tog vi bussen till Falun där vi skuttade på tåget mot huvudstaden!
Väl framme tog vi ent axi mot hotellet, med tanke på att vi inte hade någon direkt koll på vart det låg, förutom att det låg på Rådmansgatan. Sen blev det till att inpektera hotellet. Senare på kvällen gå ut och kolla in omgåvningarna och leta efter ett matställe, vi åt på Jensens, typ ett steak house, vilket sög, först och främst, klämde dein oss 5 pers vid ett bort för 4 personer, det gick inte! Så jag frågade surt efter en stol att sätta vid kortänden på bordet, annars hade Viktor suttit på en inlagd sill xD. Sur servitör fick vi dessutom. Sen kostade maten runt 250 kr per portion, och de portionerna skulle viktor haft 3 av för han var inte ens i närheten av mätt när vi hade ätit upp, och ärligt talat kan jag laga godare mat själv, så vi letade reda på ett ställe där Viktor köpte pizza också, haha! Never Jensens again!
Dagen efter var det lite skillnad på! Vi klev upp, strålande sol! Gick ner till "centrum" och shoppade och åt mat i Hötorgshallen, kostade en tredjedel, och 3 ggr så mycket mat *svull*! Vi gjorde faktiskt så att killarna fick gå för sig själva medans jag och Ebba kollade på kläder. Då snubblade vi över 50% rea på HELA Bik Bok! Vi handlade mest där, och vilka FYND :D, jag köpte en skinnjacka (fusk såklart) för 250 kr, bland annat! När vi gick tillbaka till hotellet hörde vi hur de redan började testa gitarrerna och ljudet på stockholms stadion :D. Vi fräschade upp oss och knatade ner mot stadion. Vad som hände där har ni ju fått ganska bra uppdatering på genom sms bloggningen :).
Har aldrig haft så ont i benen, fötterna, och hela kroppen över huvud taget, som jag hade när det var slut, varje steg hem till hotellet var en plåga! har ärligt talat aldrig haft så ont.
Morgonen efter begav vi oss tillbaka till Vjursås igen, och var där från fredag till söndag. Vi gick och tittade på Viktors lillebror Isak (som också var med till ACDC) som skulle på bal i Bjursås bland annat. Sen resten av helgen latade vi oss mest, och drack en jädddra massa vin (kändes det som i alla fall).Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0