Kliar i skrivar fingrarna!

Nu blev jag sugen på att babbla av mig lite här på bloggen min! Tack för ditt grattis Lea, det är roligt med utställning, alltid kul att åka på inofficiella utställningar för att det inte är på lika blodigt allvar, men känns ju mer speciellt när det går bra på en Officiell såklart ;). Ska fixa något fint kort på zeros rosetter någon dag, hitills har han BIR, BIG 3, HPx4 och rosetter för sina ettor, var tvungen att köpa rosetterna från hans första Off utställning för att det var just de första, och för att det gick bra för honom då i Vännäs :), sötisen min!

Måste också lägga ut en bild jag tog på Zero & Co i helgen, trion tripp, trapp och trull ;)Fast om de är så bra kompisar som det ser ut vet jag inte, med tanke på att Zero åkte på spö av herr Dini för att han försökte vakta sin leksak, då åkte Dini på spö av mig... ops... Fast som vanligt rinner det av som vatten på en gås ;), som på Java, fast Java är en för glad hund för att ta åt sig av skäll om det skulle va så, söta Java! Alltid så glad å go! Lugn som bara den i dagens läge jämfört med hur hon var som liten, hennes uppfödare kallade henne för monster ;), inget monster nu ju!
Nu har killen fått spö 2-3 ggr på bara några veckor, huvva! Jag håller på att få en hjärtattack varje gång!

Sitter och tittar på ett program om svimmande getter, "Tennesse fainting goat", tycker det är lite hemskt att man avlar fram getter som ramlar om de blir skrämda, musklerna i benen spänns stela så de tippar, inte bra..


Utställning

Lite bilder från  helgens utställning. För Java blev det en officiell 1:a med HP, för Zero en inoff 1:a med HP, 2:a i KK.Lekt lite
Experimentera med inställningar är ju alltid roligt, samma blomma i samma ljus, men i olika inställningar, bara den nedre som jag tagit bort lite kludd på sidorna som störde i det svarta.

På fredag kommer min Erica hit, ska nog ringa henne i morgon jag. Vi ska på utställning i helgen :). Jag hr väl kanske inte skyhöga förhoppningar för min egen del med tanke på hur mager min skrutt varit. Men bara roligt att vara med ;), och han har ju faktiskt gått upp också :D.

Kikar på greys nu, spännande, så måste återgå till det, baaaj!

Host, nys, fräs, snor...

Ja det snoras hit och dit, men är värst på morgonen, sen bara jag kommit igång och fått mig något att äta så går det bra. det pratas ju om att jag ska följa med på fisketävling (?!?!) i helgen, vilket jag inte vet hur jag ställer mig till xD, både för att jag inte är helt frisk och för att jag fasen inte ens fått en fisk på hela vintern, och då har jag ju ändå varit ute några gånger :P. Jag kanske är för mycket tävlingsmänniska för att åka på en tävling där man inte kan någonting.. :D.

Sen ska jag tydligen (?!?!) på konsert i sommar.. AC/DC.. haha! Bara sådär, jag som inte ens lyssnar på dem.. får väl kanske göra det då :P. Bra boende är fixat genom kontakter ;), så man kanske kan se till att göra något mer kul då när man ändå är där. Jag är tveksam till ståplats ärligt talat. Visst man kan få stå långt fram, men ju längre frm man vill stå ju trängre blir det, och det gillar jag inte, folk som knuffas.. Men det blir säkert roligt ;), som jag försöker tänka, det blir ju vad man gör det till.

Blev väldigt brydd när jag läste en av bloggarna i går som  jag brukar läsa med jämna mellanrum.
Tur att det gick bra för er båda två :).

http://leos.nu/

Men hujedamig då

Vilken upptagen människa man blivit nu då helt plötligt som inte har tid att skriva ifrån sig lite :). Vad har hänt då?
Förra helgen var jag ut med Jonas, Viktor och Anna och pimplade, det var bara anna som fick napp, en liten en som fick åka hem igen :).

Sen har jag pysslat på med nya kameran, läst bruksanvisning så man blir snurrig i planeten, som man får känslan av att vara tjock som en bibel xD. Lill hunden min har varit främsta försöks kaninen, måste ju testa allaaa funktioner ;). Förstår verkligen att det finns dem som säljer kamerorna pga tappat intresse, och att de trodde det bara var att trycka på en knapp för ap fina kort, för intresset måste verkligen finnas om man ska orka lära sig. Tur då att jag är intresserad :D.


Just nu är jag sådär halvsjuk och har vart det i några dagarn, men tror att det värsta gått över, tycker absolut det är värst att ha ont i halsen :/, nu är jag mest snorig, hostig och lite febrig. så jag har kurat ner mig i en tjock pläd framför min lilla vän laptop xD, sen kommer även lilla systemkamera att joina in för lite mer experimentering :).

Nu har det hänt något..

Nu har jag gjort inköpet jag tjata om länge, och haft i tankarna ännu längre. En ny kamera! Nikon D5000 blev det efter ett tags fundering. Tyckte egentligen först att den vridbara displayen kändes som lite överkurs men tror absolut jag kommer använda den. Instruktionsboken är som en bibel, tur att man fattar något sen innan av all läsning ;). Slutar väl med att jag kastar den i väggen xD.. eller inte.. Jag kommer åter med uppdatering och bilder :D.. om jag får till något xD. Fick inge kort från igår när vi var och fiskade, A sa att hon inte ville ha sönder den, om de är någon som kommer ha sönder den så är de väl jag, och ärligt talat, det skulle inte spela någon roll om hon så tappat den i pimpelhålet så hade jag inte blivit arg :D.


Oj då.....

0-55401d3dd0f429d91910b7fb38aff67b.png

Kolla varifrån!

Oj då.....


Oh my god...

Nu är det illa, jag har en sån systemkamera feber så jag tror jag faller platt ner snart. Skulle lika gärna kunna beställa en rakt av utan att bry mig vidare xD. Egentligen har jag inget som hindrar mig, men man är ju född till velpotta, och född att bry sig mer om vad ANDRA tycker än vad jag vill och tycker själv.. faktiskt xD, och då menar jag väl det att köpa kamera + minne + väska = 7500 kr (vilket jag egentligen inte tycker är dödens dyrt), när man inte har någon större ordentlig inkomst. Ja ja, jag återkommer ifall det blir så att jag faller för frestelsen, jag vet i alla fall att det är ett inköp jag aldrig kommer ångra, never!

Idag har jag målat klart en rotortilt :), fan va fint de blir :D, ja är så duktig så! Å snäll som tusan ;).


Nu ska jag koka ägg och sen eventuellt sova, det blir nog Östersund i morgon.


Målar Elin det är jag det är jag!

Idag målade jag klart en grip till en grävare som jag sagt att jag kunde hjälpa till med, ja man är väl för snäll ;), så jag har målat encon gul i 3 dagar nu, och mer blir det i morgon då jag ska fixa en rotortilt :). Tur att man tycker om att måla :D.

Som jag sagt så har jag ju fortfarande systemkamera feber... som jag hafet i låååång tid nu. Den kamera som känns ligga högst upp nu är Nikon D5000 men det känns överklurs med vridbar display, och att det klagas på fokus punkterna, långsam i liveview, liten sökare, lågupplöst skärm, dålig ljudupptagning och samtidigt ingen mic ingång. Fast alla kamerror har väl minus, alla kan väl inte vara nöjd, men jag blir så jäkla petig när det klagas, jag lyssnar nästan mer på det negativa mer än det poisitiva xD, dum Elin!

Men ska man kanske lägga ut runt 7000 på en kamera så ska man få vara kräsen...

Oj då..

Men huga då vilken upptagen människ jag måste varit som inte har bloggat på forever!
Kan tala om att jag i alla fall var till ljungaverk en snabbis igår och hälsade på min söta Erica, men det blev en väldans snabb visit då resesällskapet hade eld i byxan. Men bättre än inget såklart. Vi fikade glass, skvallrade och pratade lite skit. Ska bli rackarns kul när lilla Erica kommer hit i slutet av månaden, då ska vi på hund utställning banne mig :). hoppas det går bra för lill killen min då. Har samma domare som jag hade i Hammarstrand och hon var ju helt ok.

I helgen bär det iväg hem till gården då mammsen fyller år i morgon. Åker ikväll.

Just nu sitter jag bara och njuter av solen som skiner in genom fönstren och hoppas på att det vackra vädret kan stanna nu ett tag :). Måste köpa laddningsbara batterier till kameran när det är sånt här väder, kameran går varm! På tal om kamera så kliar det ju lika mycket i fingrarna att köpa en systemkamera. Det svåraste tycker jag är att välja vilken man vill ha, jag har siktet inställt på några kandidater. Sen ska man ju ha pengarna också, har väl pengarna, men då har ja inte så mycket pengar sen xD, det svider i plånkan av ett dylikt inköp. Har sagt det, att en systemkamera går nog före ett inköp av en till hund, fast jag så jäkla gärna skulle vilja ha en bus kompis till Zero när man ser hur man tokar runt med andra hundar.

Gjort i helgen

I helgen har jag grillat och pimplat, varit ute på grand på blues/Rockabilly kväll, och haft en seg men skön söndag med scones och god middag ;).
Idag har moi varit ner och gjort av med lite stålar. Köpt nya seger strumpor bland annat, dyr som stryk men i love them! När jag var på väg mot profilen för att köpa en dvd skiva så kom det en lös schäfer?!?!?! Den bara strosa runt och kika läget. Hade jag varit helt 100 på att den var ägarlös redan från början hade jag håvat in den och gått till vetten för att kika chippen. Men en främmande hund är inget jag skuttar fram till bara sådär.

Nu fryser jag, ska kanske värma mig med en varma koppen kanske? Lät bra det.

RSS 2.0