Valpsjuk

Ja man blir ju det när folk skaffar valp och man ser alla underbart fina valpar på forumet :D. Om jag ska ha fler hundar är ingen fråga, det är ett faktum! Men jag vet inte riktigt när bara. Helst nu på studs :D, jag tar besparingarna och faller för frestelsen ;). Zero var ju det bästa jag någonsin lagt så mycket pengar för, så en till kan ju inte bli annat än bra, eller hur?


Varit ute med hundarna nu. De har sprungit...

bild0714 (MMS)

Varit ute med hundarna nu. De har sprungit bredvid bilen. Jessie sprang 5 km och wille 1 mil. Duktiga pruppar!


Här är förresten prylarna jag köpte till k...

bild0691 (MMS)

Här är förresten prylarna jag köpte till kameran. Har inte hunnit testa den blå och det gula så mycket. Vet inte riktigt vilka miljöer jag ska använde mig av dem i. Den blå ute i skogen kanske?


Det är ju ibland en del prat och spekuler...

Det är ju ibland en del prat och spekulerande i vad som är meningen med livet, att det är något alla vill ha klart för sig. Kom att tänka på det helt plötsligt och hörde ett svar för någon dag sedan som jag tyckte var så passande. Att meningen med livet är nu. Det är ju sånt prat om det i olika sammanhang. Folk tänker och strävar framåt och tänker inte på nuet. Något som i alla fall jag försöker av göra mera. Dagens fundering


Annas big ass paket från igår, lovely papp...

bild0700 (MMS)

Annas big ass paket från igår, lovely papper, speciellt eftersom jag har 2 burkar och 2 kuddfodral i samma mönster ; )


*Puh*

Nu är en hel radda av födelsedagar avklarade, inklusive presenterna :D. Var och åt smörgåstårta hos A&A igår. Smörgåstårtan från Saga är mums! A och jag har frossat i den ett antal ggr ;). Sen fyllde lillebror per 21 i förrgår :).
När jag sitter och tänker på tårta nu blir jag skithungrig, men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska äta. En sak med mig, blir så hungrig så magen knorrar och gör nästan ont, men jag har ingen aptit, så jag känner mig inte sugen på något alls.
Ska rota fram ett recept idag som lag lovat att skicka till M-B, är inte säker på vart boken är, men att den är här det vet jag!

Nu ska jag smeta in benen i bus kräm och se till att få något gjort idag!

Det är ju BJÖRN!!!
Så lät våra utrop när vi för några dagar sedan såg björn, med VI menar jag följande: Agnes, Jens, Niklas, Jonas och me myself. Det var tufft, hade aldrig sett björn innan (föruom på zoo men det är inte så coolt och varken gills eller gillas).

Har just varit ute på en liten promenix med hunden i det strålande vädret, men ena sko satt lite löst så jag höll på att få skavsår bak på foten. Lill knatten har ont i magen, vilken nu syns över hans bakdel. Ska ta och kasta honom i duschen tror jag. Synd väl i vit päls när man är dålig i magen *urk*. Dessutom spydde han, men det gör han när han inte äter på morgonen.

Nu ska jag komma på någon annan eventuell sysselsättning. Fixa lite med akvariet kanske, om det finns något att fixa ens. Just nu ska det stå någon dag innan jag kan sätta någon fisk i det igen. Allt grus är kokat, filtermakaronerna är kokade. Åt helvete med filtret om det blir såhär igen.
Men *gaaah*

Gick in på studera.nu för att se hur det låg till med min anmälan, där det står att jag är obehörig?!?! Whaaeeeet?!?! Ringer och kollar, tydligen så fixar inte alla skolor att betygen ska finnas i "databasen" inför fortsatta stuier, torsta var tydligen inte en av dem. Men jag har mer än en månad på mig att komplettera med mina gymnasiebetyg så jag andades ut där i alla fall.

Kom ett riktigt spöregn nu, huvva. Tur att jag och lill hunden redan varit ute och gått en sväng. Tog så fina kort på knatten som jag ska skicka till Anette till nya hemsidan.


Pisselipisspisspiss!!!

Mitt nya filter dödar mina fiskar, jo det är sant! 9 rödmumstetror, 1 gurami, 2 guppys och 2 segelfensmollys har strukit med än så länge. har nu bytt till mitt gamla filter igen och bytt hälften av vattnet i akvariet. Grodorna verkar friska än så länge, samma med räkorna, mina andra segelfensmollys och resten av guramisarna. Morrrrr... Eden mini ytterfilter - Go to hell! Ska antagligen låta det stå och gå i någon hink eller något så det får skälja igenom sig som bara fan, men man trodde ju faktiskt inte att nya filter skulle ta med sig en massa gifter som dödar fiskarna på fläcken! Jag sköljde makaronerna innan jag hällde ner dem, gjorde allt enligt instruktionerna, men nej då... personen som sålde mig detta har fått ett surt mail..

Karlsson på taket

bild0688 (MMS)

Karlsson på taket


Produktiv

Ja idag har jag målat väggar, spaljéer, promenerat ner till A&A på ett lunchbesök, målat lite mer, rensat rabatter, målat lite till, busat med lill hunn min och nu slutligen sitter jag här och fujnderar på om jag ska kasta mig i duschen, borde det, luktar blä! Men jag har väldigt effektiv idag, och då FÅR man lukta blä!

Idag bokade mammsen biljetter till lillsyrrans dansuppvisning. tror bestämt Anna ska få vara fotopgrafen som har bättre zoom än mig, så kan jag vara filmaren :) (har ett vidvinkelobjektiv för tillfället med usel zoom!)´, det ska bli spännande, träna nu Néa!


Oj vad vi är lata då! Har inte klivit upp ...

bild0685 (MMS)

Oj vad vi är lata då! Har inte klivit upp än men ska snart oss i kragen och gå ut i det vackra vädret. Eventuellt gå och hälsa på syster yster på hennes lunch :). Får se om hon är obokad då, fast det spelar ingen roll för vi får ju en fin promenad i vilket fall ;)


Nu ska jag...

... tillägna lite tid åt att försöka få fina kort på lill vovvenmin, då uppfödar Anette önskar nya fina valpköpar kort på dogsen till hemsidan. Så sätt fart Elin! Ska bli Elin!

Resultat kanske även dyker upp här ;)

Älskarrrr vårenHar sagt det innan, och jag säger det igen! Jag älskar våren! Det är inte så varmt, det är inte så vackert ute, men det spelar ingen roll! Solen skiner, min lilla frusna hund vill vara uta utan att huttra på trappsteget mm. Det finns mycket att räkna upp men det orkar jag inte göra här. Istället ska jag bland annat visa mina fynd som jag gjorde i La Stada Östersund igår.


Ett par Gladiator sandaler och ett fint linne från Gina Tricot


Zero's nya kompis, en söt som socker, shetland sheepdog tjej :).


Så var man hemma i färsån och svullar paj ...

bild0678 (MMS)

Så var man hemma i färsån och svullar paj med mamma, Anna och Linnea, väldigt gott må jag säga. Per ska på dansgala i nälden och svänga sina lurviga :). Just nu sitter vi här och kikar på göta kanal 2, har sett den ett antal ggr men den är så bra så den tåls att se igen.


RSS 2.0