Det är ju BJÖRN!!!
Så lät våra utrop när vi för några dagar sedan såg björn, med VI menar jag följande: Agnes, Jens, Niklas, Jonas och me myself. Det var tufft, hade aldrig sett björn innan (föruom på zoo men det är inte så coolt och varken gills eller gillas).

Har just varit ute på en liten promenix med hunden i det strålande vädret, men ena sko satt lite löst så jag höll på att få skavsår bak på foten. Lill knatten har ont i magen, vilken nu syns över hans bakdel. Ska ta och kasta honom i duschen tror jag. Synd väl i vit päls när man är dålig i magen *urk*. Dessutom spydde han, men det gör han när han inte äter på morgonen.

Nu ska jag komma på någon annan eventuell sysselsättning. Fixa lite med akvariet kanske, om det finns något att fixa ens. Just nu ska det stå någon dag innan jag kan sätta någon fisk i det igen. Allt grus är kokat, filtermakaronerna är kokade. Åt helvete med filtret om det blir såhär igen.
Kommentarer
Postat av: Karl Pappz

Hoppas inte det blir lika traumatiskt för Zero att duscha som det blev för Molle.. Han kommer nog att hata mig forever i katt himlen HAHAHA "tattase"

2010-05-18 @ 13:41:08
Postat av: Elin

Haha ja eventuellt :D, nej Zero är en snäll duschare :), han klagar inte men tycker väl inte att det är superkul heller

2010-05-18 @ 13:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0