Tacos

*mmm* DET blir det idag :D.
Har skurit lite grönsaker och så, men löken får Jonas ta för jag luktar lök om naglarna i flera dagar efter att ha skurit lök! Fastnar nå så f*rbannat!
Köpte ett SNÖ halsband idag på Helens, 99 kr istället för 399 ;). Det var så fååå kvar, jag tyckte synd om det! Det såg så ensamt ut! så det fick följa med mig hem! Nöjd tjej säger hej!


Moster!

Ja då har man gått och blivit moster då :D, vilket såklart betyder att syster yster storstrumpa har blivit mamma och att Annersch (anders) har blivit pappa! :D. Grattis till Anna och Anders! En söt liten flicka blev det! Vad var det jag sa ;).

Jag drar iväg till Umeå ikväll, men kommer tillbaka i morgon eftermiddag. Jag och Lovisa ska bara ha muntlig redovisning av vårat material från enkätundersökningen vi gjort. Det kommer gå så bra så. Den här klassen behöver man då inte ha redovisnings skräck för :D. Så söta allihopa så! Sen så måste man ju boka in sig på ett besök så man får sniffa lite bebis också ;).

Så satt man på bussen igen. Fram och tillb...

Så satt man på bussen igen. Fram och tillbaka. Tur att jag är van bussåkare annars hade jag väl fått spel för längesen! Det är bara jag och en person till som åker med extrabussen. Så har jag otur blir det bussbyte sen. De vill jag inte för den här är mycket bättre än 63:an. Varmare och renare mm. Ska sysselsätta mig med att plugga samt läsa min nya pocket. "dyngkåt och hur helig som helst" med mia skäringer från roll on. En bok som handlar om att hon längtar efter verklighet, sårbarhet och magar med hudbristningar. Att människor visar sån klyfta mellan hur de mår och vad de verkligen visar upp. :)


Som en väckarklocka

Har insett att jag har klasskompisar som är MINST lika, om inte mer, inspererade av kiss och bajs humor som jag är. Var på "efter plugg" med ett gäng då "tamponger doppade i sprit uppstoppade i rumpen" kom på tal. Vi diskuterade om det var sant över huvud taget att folk gjorde på detta vis för att bli påverkade. Då dem spann in på att vi till ära av våran tillfälliga kurs, statistiska metoder, skulle göra en statistisk undersökning på om det var bäst med minttu black eller annan valfri sprit, samt att fisarna borde lukta mint sen i alla fall även om man inte blir full. X sa att det borde finnas medicin för gasiga magar då kristoffer utbrast att det fanns det! Så det luktade citrus! xD.

Funderade på att bara glömma att den dioskussionen ägde rum, men kom på att den var på tok för rolig.. så det gör jag inte!

OOOppps

Ja jag vet att jag missunnar er kära läsare. Men det är hårt att plugga på universitet ;). Jag pluggar för tillfället grundkurs i kemi, som jag inte klarade tentan på med 3 poäng (blä), sen statistiska metoder. Det går hyfsat, min omtenta har jag på torsdag och jag hoppas det går vägen! Annars jävlar.. Har haft sköna veckor på slutet i alla fall, ledig alla fredagar! Woho! (fast egentligen ska jag ju plugga lika mycket för det.. notera egentligen).

Förkylning/hosta har jag dragit på mig också, men tror den hålller på att ge upp nu. Var lite jobbigare i helgen när jag var med och jagade. Ganska påfrestande att försöka hålla igen och inte hosta när man sitter på pass eller går med hund xD. Fick hosta i jackan.

Jag och Jonas överväger att skaffa katt, då hans går snart är övertagen av möss och sork! Sorken skiter jag i, men mössen slipper jag gärna faktiskt, inte för att jag är rädd för möss, men de kryper runt och skiter överallt, springer på bron och bajsar där, ränner ner i källaren under huset och gnager sönder påsar och kartongen och skiter och pissar lite på allt där med. Sen vill jag sätta upp fågelbord och det är ju en musmatarplats det med.
Behöver inte oroa sig att katten svälter iallafall xD.

Plugg på hög nivå!

bild0988 (MMS)

Plugg på hög nivå!


Kommit på en sak

Jag tycker det låter lite hemskt när folk säger att "det är det som gör livet värt att leva", ungefär som om deras liv vore så dåligt annars, att om de inte hade den här saken (vad som helst) att glädjas åt skulle de inte vilja leva. Jag vet att det är överanalyserande men kom bara på hur JAG tyckte det lät.

Är på knas humör, ska lägga mig i badet en snabbis och se om man blir mera människa. Känns nästan som att jag håller på att bli sjuk eller något. Hmm.. not good..

Tell me how i got so far

Fan säger jag att jag inte klarade min kemi tenta, fan fan fan! Såja, nu har jag svurit färdigt och lägger ner energin på att ta reda på vart det brast. Har gått igenom 40 sidor nu med sånt jag faktiskt KAN, så än så länge känns det ju bra ;). När jag kommer till problemen ska de mosas till oidentifierbara bitar! Yeah!

Till något roligare. Skickade in 100 kort till framkallning igår på internet. Och noterade att väldigt många blev på min kära lille hund :). Många på familj och vänner också såklart, men många på lilla Zero också :D.Enligt syster yster Anna panna Sveriges mest fotade hund ;)

Skönt att åka extrabuss istället för 6...

Skönt att åka extrabuss istället för 63:an! Mycket mer plats och fräschare buss. Har tyvärr inget uttag att koppla datorn till och inget trådlöst internet men fasen skit samma. Ja som du redan förstått så är jag på väg tillbaka till umeå. Hade min första tenta i fredags så det är så skönt att inte ha något att plugga till för tillfället. Inget att tänka på.... Nästan... Tänker på att jag hoppas jag klarade den. Men jag kan ju inte göra något mer så här i efterhand. Börjar en ny kurs i morgon, statistik ska vi hålla på med. Har en känsla av att den här kursen inte kommer bli enklare.


RSS 2.0