Sötisen, har jag en kanin eller en hund?

dsc00055 (MMS)

Sötisen, har jag en kanin eller en hund?


En vanlig dag i klassrummet!

bild0978 (MMS)

En vanlig dag i klassrummet!


Så satt man på bussen tillbaka till stud...

Så satt man på bussen tillbaka till studentstaden. Dem tillfällen man tycker att det är skit och förbannelse att plugga är när jag måste åka ifrån strömsund. Samt att man helt plötsligt har så lite tid att man inte ens kan hälsa på sina nära och kära. Jag är nog ganska hemmakär. Men jag trivs bättre och bättre på skolan och jag lär känna mina klasskompisar bättre och bättre, så det kan ju bara bli bättre eller hur? Jag har det bra nu med men vissa saker puttrar man ju alltid över ;). Sen blir det tio gånger värre om man är hungrig och trött. Så jag skulle vilja påstå att jag äter ganska bra faktiskt. I förebyggande syfte ;) Ha ha! Lite stolt över sig själv känner man sig ju. Att man för varje dag är en dag närmare examen i miljö och hälsoskydd! Duktigt av mig som trodde att jag inte skulle plugga mer ;).


Yey! Snart framme i strömsund! Tur att ma...

Yey! Snart framme i strömsund! Tur att man är en van bussåkare med bra tålamod så man pallar 9 timmar med buss på en helg, flera helger i veckan. Man hinner tänka mycket i alla fall. Kom på att det idag är 1 år sedan lill momma somnade. Minns att det trots allt det sorgliga var en väldigt vacker höstdag. Tog ett kort på vädret den dagen som jag har kvar på telefonen. Fint kort! Det ska jag alltid ha kvar.


stressad.se

Ja fy fasen, alla skrämmer vettet ur mig angående den här jädra tentan! Att "ja men en omtenta är ju inte hela världen", *Gaah* Jag tänker inte ha någon jäkla omtenta fasen! Pluggar hela dagarna för att inte få omtenta på det här. Känns som man får lite dåligt intryck av kemi när det ska tryckas in en hel bok i huvudet på en på 5 veckor, inte konstigt att folk hatar kemi. Jag tyckte det skulle bli intressant, eller ja, jag TYCKER det är intressant, men man förknippar mest kemi med stress nu. Hmm.. ja man får göra sitt bästa helt enkelt.

Idag har vi haft våran tredje och sista la...

bild0955 (MMS)

Idag har vi haft våran tredje och sista lab lektion för den här kursen. Det gick smidigt och var inte alltför tok svårt. Uppgifterna var att ta reda på koncentrationen syra i saltsyra och ättiksyra. Sen densitet och lite sånt. Nu sitter jag i bilen med jonas och zero, på väg hem till strömsund.


Åket
Ja här är vårat vrålåk till lådbil som vi vann pris för, pris för snyggaste lådbil rättare sagt ;)Bloggstrejk över

Ja jag hade en lite död period där. Känner att blogglusten försvinner när det är så få av dem som läser som verkligen kommenterar xD. Men nu fick jag en liten "boost" när jag fick någon på det sista inlägget ;).

Ja vad har hänt då? Ja vi har haft lådbidl race, det vann vi inte men vi vann pris för snyggaste lådbil, ska lägga upp bilder bara jag hittar vart f*n jag lagt dem på datorn..
Sen i lördags så hade vi ju inspark! Woho! Vi hade så roligt! Förfest på Ålidhem, sen var vi väl där runt halv 7 kanske, minglade ett tag och smuttade välkomstdrink. Kollade runt bordsplaceringarna efter mitt namn och satte oss ner för att äta. Maten kom nästan på en gång, ingen förrätt :/. Det blev kykling med grönsaker och klyftpotatis, mums! Och suuuper god efterrätt! Under hela middagens gång sjöngs det snapsvisor, det spexades och det väsnades. Kl 22:00 öppnade Corona för "allmänheten" plus att alla dem från de 2 andra sittningarns sammanstrålade med våran och tvärtom, blev det helt plötsligt en jädra massa folk! Och det dansades så svetten sprutade, och MÅNGA gick hem med antingen utan röst eller ytterst lite kvar. Jag, Erica, Elin och Lovisa gick därifrån vid 1, precis lagom, jag var helt färdig!

Så nu är man etta, nolle perioden är finito!

Tiny, but oh so cute!

Litet, men ändå inte. Möblerna rymdes perfekt, jag tycker ändå inte det är för trångt, det är mysigt i mitt lilla Umeå rum. Aldrig så bra som hemma såklart men ändå :)..! Vad tycker ni? Ni som läser men aldrig kommenterar ;)Åket!

bild0900 (MMS)

Åket!


Lådbilsbygge

bild0892 (MMS)

Lådbilsbygge


Sitter just nu och väntar vid fontänen uta...

bild0886 (MMS)

Sitter just nu och väntar vid fontänen utanför universum och väntar på mina alla som ska vara med och bygga lådbil, är egentligen för trött och har ganska mycket att göra. Men vad gör man inte för laget ;). Bilden är från våran workshop igår där vi snickrade ihop kolväte föreningar för glatta livet.


Jag lever fortfarande!

Första dagen med riktiga lektioner idag! Det gick fin fint det, smärtfritt också. Och ryckte till lite när jag såg en filur som jag tyckte såg så jädra bekant ut sen när jag skulle gå till bussen, hans ansikte fastnade på minnet resten av dagen, för jag VISSTE att jag sett honom någonstans. När det väl dök upp vart jag sett honom så var det Patrik Norqvist från "Boston tea party" på femman, en av de 5 "experterna" där. Han är rymdfysiker och jobbar tydligen på Umeå universitet, samlar dessutom på smurfar om jag inte fått det om bakfoten, ja varje dag lär man sig något nytt :D.


Från pizza kvällen igår hos phösare

Hade i alla fall riktigt roligt hos phösarna och respektive igår på pizza kvällen, det började med att det var vi som fick göra de 2 första pizzorna för att jaga plus poäng, sen medans de gräddades så blev vi ihop knutna med varandra i fötterna, jag med Oskar och sen de andra 3 fick gå tillsammans xD, lite bökigt men roligt var det, så fick vi gå runt så på en frågelek som de hade gjort iordning i lägenheten. Vi fick svara på kuggfrågot, gåtor och frågor som vi fick gissa svar på, de3t var skoj :D, Och ännu roligare.. JAG VANN! HAH!.. i alla fall... Pizzan var super god och det var jätte trevligt sällskap! Tack så jättemycket :)

Elin här ovan som fixar skinkan till pizzorna :)Pizza bagarna och en phösare längst bort :)Mitt och Oskars ihopknutna ben, vårat snöre gick sönder så de tog eltejp ;)


God mat och gott sällskap

RSS 2.0