Fredag

Lovely väder! Dock lite kallt i luften. Men det ändrar sig nog längre in på dagen, för då ska jag slänga ner mig på altanen och försöka få lite färg, vilket inte är jättelätt för mig. Saker som jag även ska försöka få gjort idag är följande:
- Köpa sisådär 10000 råttfällor då de äter upp lökarna och allt levande i våra rabatter!!!
- Slänga allt gammalt ris å skit som är i alla blomlådor och dylikt och eventuelt sätta ner några nya, köldtåliga blommor.
- Städa på inglasade altanen
- Panta miljontals burkar och flaskor som ockuperar halva inglasade altanen.
- Eventuellt måla lite på det Jonas håller på och snickrar klart på huset.

Allt på listan kanske inte blir gjort idag, men jag har ju i morgon på mig också :D.

Jag är förresten ledig idag, najs med långhelg :D. Ska ju elda en mini majbrasa med Jonas i helgen (en liten rishög på baksidan av huset som lär brunna upp på en kvart) :), mysigt!
Har fått se nya kort på valparna idag, 6 veckor blir de idag, så om enbart 2 veckor är de lev klara :D. Spännannnnddeeeee!


Gräsänderna

Har har sett så många gräsänder på slutet på så konstiga ställen. Igår när jag varute och gick med zero så såg jag ett par i en trädgård bakom ett radhus, idag på väg till skolan såg jag en i en vattenpöl i diket vid vägen, och i förra veckan har det bott ett par i en stor vattenpöl på en lägda hemma i Strömsund. De är så söta, de landar där de kan plaska runt lite :).

Har varit och tränat ikväll, core control och afro power dance, det var välbehövligt :D.

Tisdag

Ja klockan är 20 i ett så det räknas ju som tisdag även fast jag inte gått och lagt mig än, jag sitter och går igenom tentan som jag glömde i Umeå under lovet. Bleh! Men jag har sovmorgon i morgon så jag tar igen mig liiite extra innan jag åker iväg på universitetet för att lämna in rapporten åt mig och min grupp. Rapporten handlar om klagomål på katthållning.

Fasen vad trött jag är... tror det blir god natt nu..

Nydalahöjd

Nu ska jag bli Nydalabo, med Lisa Linck! Vi fick reda på i går att vi fått en lägenhet som ser ut som den nedan efter att vi ståt 2:a i kön flera dagar. Den som stod etta hade tydligen inte gett något besked om den skulle ha den eller inte så då hoppade den ner till oss! Ska bli spännande! Den ser väl inte exakt ut som den på bilden, jag TROR det är en balkong i det högra rummet och bara ett fönster i det vänstra, men är inte säker. Har inte varit och tittat på den, det fick Lisa göra för jag kunde inte, men jag litar på Lisas omdömme ;).
men det som är så bra med de här lägenheterna tycker jag är att för det första är det en studentlägenhet, så den kommer bara kosta strax över 4100 i månaden eller något sånt. Sen att den är utformad för att kunna delas mellan 2 studenter, att man har så gott som samma förutsättningar :).Bara för att...

Ja bara för att man borde plugga lite idag så blir det strålande solsken som säger "Nä men Eeeeeelin, inte ska du sitta inne idaaaaag?" Det blåser som fasen men det känns inte som att det spelar någon roll bara solen skiner!Killen vill ha varmare väder, och en kompis! Det kommer Zero, det kommer!


NykomlingenDenna donna var jag och Jonas och hämtade i Torsdags! Vi styrde näsorna mot Kälarne och hämtade denna Långsjönäsets Luna. En Självsäker dam som förhoppningsvis kommer bli en blixt i skogen! Älgarna kommer leva farligt!

Idag är första dagen av 2 veckor som jag kommer vara hemma, SÅ SKÖNT! Ska göra allt som jag känner att jag inte hinner med annars! Har faktiskt en omtenta jag måste plugga till, men det fixar jag! Var en så stor tenta, fixade inte riktigt med att hinna lära mig allt, men jag var itne så långt ifrån gränsen. Det var 20 st av 39 som inte klarade den, är det tentan eller oss elever det är fel på då?

Snurrig

Denna dag har bestått av följande:
Förvaltningsföreläsning 8:30 till 11:15. Lite lunch på skolan, sen bussen in till stan där vi fikade på Kaffe stationen till ca 14:00. Jag tog bussen hem till Ersboda där jag hämtade mina träningssaker. 15:37 går bussen och jag åker mot IKSU för att träna. 16:15 blev det 40 min spinning, 17:00 blev det 30 min core control. Fick paket av Elin och Lovisa! Gullungar! Hem å duscha å laga mat, och här sitter jag nu.. Fick kaffedarrn av kaffet på stan, så jag var lite virrig och mådde inge bra efter det. Nu är jag ganska OK, är lite seg bara, måste packa men har ingen ork.
Tar lite godis och hoppas jag blir piggare av sockret.


RoadJag och min fis-hund (bokstavligen, han har fisit på mig 4 ggr tror jag) sitter i sängen och gör ingenting, jag försöker plugga men kommer då bara på andra saker att göra som roar mig mer. Jodå jag pluggar, oroa dig inte, men kanske inte är i mitt plugg esse just nu. Funderade på att träna ikväll, men känner noll motivation, får dra ett dubbelpass i morgon istället kanske? Skulle sitta fint då jag i morgon ska fika på stan med tjejerna, kanske ska motionera bort tårtan vi ska klämma i oss! Fyller ju år på fredag så det här är min födelsedagsfika, så tårta är obligatoriskt!

På torsdag åker vi på äventyr jag och Jonas, VAD ska vi göra? Ja det ni! Bildbevis kommer förhoppningsvis på fredag, eller om ni har tur, rent utav redan på torsdag kväll. Ska bli en väldigt spännande dag i alla fall kan jag våga påstå!


Where did i go wrong

Where did I go wrong to make it like this
No warmth in your body, no touch in your kiss
Holding you now, hurts more than it should
If I let you go, girl, you’ll be gone for good
UB40 – Where Did I Go Wrong


Blir lika glad varje gång jag får åka med Rebbaebusschauffören då han poppar på som tusan. Stod med Lovisa och väntade på min buss igår då jag sa till henne flera ggr att jag hoppades på att de va han som körde åttan mot Ersboda, och så VAR det han :D. Så jäkla skön kille, han var lite försenad i schemat så han körde med livet som insats tror jag :D, han vände sig om till mig och sa att det gick lite fortare än vanligt nu, haha :D.
Jag sa till honom att han spelar väldigt bra musik när jag skulle kliva av, då jag älskar reggae, då ville han ta mig i handen för det var snällt sagt av mig, det skulle han komma ihåg sa han :D.
Han spelade en av favoritlåtarna - Busy Signal – One More Night 

Artiklar om Omar
Första
AndraVill hem till Ström faktisktJa! Jag börjar längta efter sommaren, och eftersom jag vet hur fort 2 månader går så då blir man ju otålig :D. Jag vill ha lite varmare väder, jag gillar våren så jag har inte jättebrått till högsommar men lite varmare och soligare kan det faktiskt få bli. Både hund och matte tycker det är roligare att vara ute då, när fåglarna kvittrar!
Bilden är ifrån när Jonas skulle laga mat åt mig, det tycker jag han kan göra oftare ;), för duktig är han!

Idag är det mest plugg på tapeten, och godis ätande... fy Elin.. Men i morgon ska jag spöa skiten ur min egen kropp på stepmuskel passet!

Lisa fisa!

Ikväll ska jag till min kära vän Lisa, vi ska pimpla lite vin med mera, och laga någon god middag tillsammans. Vi måste ju öva om vi ska bli sambos :D.

Känner mig förnyad. La mig nyss på golvet för jag tycker min rygg plågat mig idag av någon anledning. KNAK OCH SPRAK sa det i ryggen så fort jag la ner ryggen. Jag gjorde något konstigt ljud ifrån mig i stil med så chrille på övervåningen måste ju undrat vad jag håller på med.

RSS 2.0