Förnyar mig

Har bokat klipptid i morgon, kl 10 hos Ilona nere på "byn".
Det var inte tok längesen jag klippte mig, känns det som, men det växer som ogräs, och det märks på min lugg, jag använder den som måttstock för när jag behöver klippa mig igen :D. Jag har ingen lugg längre, den hänger ner till näsan xD. Trodde inte jag skulle få en klipptid på så kort tid, men se där ja! Har funderat på att slinga håret också, då jag är sugen på att förnya mig lite bara, men alla säger att det är så fint som det är xD, och jag kan tycka det jag också, átt jag kanske borde ha min RIKTIGA hårfärg ett tag nu när jag väl låtit den växa fram. En del som inte träffat mig på länge frågar mig både om jag både lockat och färgat håret, då är det kul att kunna säga att det är "ALL ME BABY!".

Har även handlat 2 nya Jeans idag, känns bra! Fick ju höra att bootcut är på väg tillbaka, och jag trodde inte mina öron, då det inte var så längesen det ämnet diskuterades, att jag undrade hur lång tid det skulle ta innan det modet kom tillbaka xD. Så det blev 2 par jeans med lite försiktig bootcut. Ska jag handla något mer väntar jag med det tills jag kommer till Umeå, vill göra stan osäker med E och L :), och då kan det inte vara tomt på kontot :D. Fast på slutet känns det som att jag "gjort av" med en hel del pengar. Jag och Lisa som jag nu bor med i Umeå, har lagt in en beställning på prylar från IKEA, det blev inte tok dyrt för min del, men det går fort att pengarna trippar iväg.

Nej, jag har inte dött

Det är bara så att den enda tid jag tillbringat vid internet på slutet har varit vid min telefon, har varit en upptagen människa som har haft annat för mig :D. Sen glömmer man bort datorn när man satt den i ett hörn på övervåningen.

Jag är i alla fall i full gång med att både packa och plugga. Packningen går väl sådär, just nu tvättar jag mest kläder och sånt jag ska ha med. Var hem till Färsån från i förrgår till i går och hämtade lite kastruller och sånt bland annat. Lite fix till köket. Sen idag ska jag dra med syster yster till dollarstore för jag ska kika efter lite billiga tallrikar som jag och lisa kan ha i lägenheten :). SAMT att jag ska svänga förbi JOJO och kika efter nya knoppar till skrivbordet jag hämtat hos mammsen som hon inte vill ha längre.


Köpt mattaDollarstore är bra ibland. Dit var jag igår med Lovisa och fjantade runt ett tag och hade det roligt, hem kom jag med bland annat den här mattan för 300 kr, hade hellre haft den enfärgad i den ljusa färgen, uten trycken i mitten, men skit samma, det ligger ju ändå under bordet. Nu väntar jag bara på att den ska platta till sig lite så alla bulorna försvinner.
Hundarna tycker den är toppen eftersom det är roligare att busa på den än på det hala golvet.

I morgon då?

Har inte lagt ut nya bilder på bygget än.. oops.. Funderade på det idag men kände mig inte så manad att gå ut i regnet och plåta ;), inte igår heller! Lite mysigt med regn är det ju, men idag när det var som torrast så drog jag ut på en liten cykeltur, rörde på fläsket lite. Det blev en mil, WOW!.... eller? Bättre än inget :).
Nu när Jonas kommer tillbaka från sitt lilla äventyr med grävaren så ska vi kika på gold rush alaska, ganska kul program på discovery eller history chanel eller va sjutton de nu var för kanal.

Sen så köpte jag en fin kjol idag på helens kläder, den var så skööön! Ritkigt Stretchigt tyg, vilket är najs, då jag annars inte får plats med mitt stora arsle xD.

Framsteg görs

Det går framåt! Så här såg väggen ut i lördags, vid tillfället är den faktiskt fördig isolerad och skivor är uppsatta :D, men det hade jag ingen bild på, men den bilden kommer förhoppningsvis senare idag.
Här under kommer bilder på 4 av de fjäderfän som kommer få spendera sin vinter däri.
Doroteablommor


RSS 2.0